Skip to main content

GOLDEN ROSE mat tečni puder




Znam da su mnoge devojke oduševljene novitetima koji su nam u poslednje vreme stigli iz Golden Rosa, a verujte mi bićete oduševljene i novim puderom, iz nekoliko razloga.

Nikada nisam koristila GR pudere, tako da nisam znala šta da očekujem, ali već nakon prvog nanošenja bila sam prijatno iznenađena.





Ovaj tečni puder smešten je u staklenu bočicu i ima plastični poklopac koji nije najbolje moguće rešenje jer se lako otvara. Pumpica dobro funkcioniše, doziranje je jednostavno. 





U pitanju je formula bez ulja i kada pogledate sastav, voda je na prvom mestu.

Iako je na bazi vode, puder je srednje gustine i ne razliva se, tačnije ne klizi po licu. S tim u vezi preporučila bih vam da ga nanosite bjuti blenderom, iako se i nanošenje četkom pokazalo kao veoma dobro. Ja često kombinujem oba načina.




Kada je reč o prekrivanju ono je zaista odlično, kao što proizvođač i tvrdi. Rekla bih da je u pitanju jako srednje do potpuno i može da se nadograđuje. Brzo se osuši i matira, a stopi se sa kožom i zaista izgleda perfektno. 






S obzirom na to da je u pitanju mat puder ume pomalo da istakne suve delove, te ga ne bih preporučila baš onima sa izrazito suvom kožom. Svim ostalim tipovima verujem da bi odgovarao, naravno ukoliko ga nanosite na onaj način kako to inače radite i sa drugim puderima.

Ja imam suvu do normalnu kožu. Zbog rozacee obrazi su mi suvlji i na tom delu uvek puder utapkam bjuti blenderom. 

Proizvođač tvrdi da će vam ova podloga trajati ceo dan i mislim da je to prvi puder koji tako nešto obećava. Nisam imala priliku da ga toliko dugo testiram. Ono što sam primetila jeste da nakon sedam sati malo prosija na T zoni i deo oko nosa izgleda pomalo cakey, ali zaista ništa preterano.

Na ostalim delovima lica, nakon sedam sati, puder je izgledao isto kao i kada sam ga nanela. I bronzer i hajlajter ostali su na mestu.





Ne skida se tako jednostavno. Malo više vremena i proizvoda za uklanjanje šminke mi je neophodno kako bih očistila celo lice.

Ono što je takođe važno, nije mi iziritirao lice iako ima određeni miris koji je prijatan.

Pozitivna stvar je to što ne sadrži parabene i što ima faktor 15.

Postoji 14 nijansi, moja je 05 koja ima više rozi podton, ali i pored toga ne izgleda čudno na mom licu.

Zaista sam vrlo prijatno iznenađena ovim puderom i preporučujem vam da ga probate. Cena mu je 840 dinara.

Kako vam se čini ovaj puder? Da li ste ga probale? Kakvo je vaše mišljenje?




Comments

  1. Vec dugo cekam na recenziju ovog pudera,jer do sad nisam cula neke utiske o njemu, a dopadao mi se jer ima jaku prekrivnu moc. Da li je težak na licu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagan nije svakako, mada ne mogu reći niti da je previše težak, nešto između. Meni je bitno da me ne iritira i da ne izgleda potpuno kao maska. Ali svakako bih ga pre preporučila za neku večernju varijantu, ukoliko ne voliš potpuno prekrivanje na dnevnom nivou.

      Delete
  2. Nikada nisam koristila GR pudere..eto sad moram u kupovinu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovaj je zaista prijatno iznenađenje. :)

      Delete
  3. Zanima me da li se ovaj puder prvise preslikava na odjeci il je i u tome dobar da na odjeci nista ne ostaje

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark