Skip to main content

GOLDEN ROSE- gel ajlajner, kajal ajlajner i senka u stiku
Već duže vreme testiram GR proizvode za oči. Sa nekim se nisam baš najbolje snalazila, a druge sam želela da isprobam na više načina kako bih vam što bolje prenela svoje utiske. 


GR GEL AJLAJNER


Ovi ajnajneri dolaze u slatkoj plastičnoj teglici koja liči na staklenu i u čijem poklopcu se nalazi mala četkica za nanošenje ajlajnera.

Mislim da je pakovanje veoma praktično, posebno za devojke koje počinju da se šminkaju, jer nema potrebe da kupuju zasebno četkicu za nanošenje ovog proizvoda.

Kada izvadite četkicu iz poklopca, samo njen gornji kraj spojte sa poklopcem i imaćete odgovarajuću dužinu četkice.

E sad, iako mnogi hvale ovu četkicu, ja se sa njom ne snalazim baš najbolje. Možda zbog toga što prvi put koristim gel ajlajner i jednostavno nisam navikla da na taj način izvlačim liniju duž oka.

Na koji način ja koristim ovaj ajlajer? Prvo izvučem veoma tanku liniju nekom olovkom, u ovom slučaju GR kajal olovkom, a onda po toj liniji nanesem gel ajlajner.

S obzirom na to da prvi put, kao što sam napisala, koristim ovakav ajlajner, ne mogu da uporedim njegovu teksturu sa drugim proizvodima ovog tipa. Međutim, meni se nekako čini da je pomalo suv i to mi takođe predstavlja manji problem prilikom nanošenja.

Takođe, ne mogu da svedočim o njegovoj dugotrajnosti. On se u suštini može skinuti veoma lako, čak ga možete slučajno obrisati ukoliko u toku dana zaboravite da ste ga naneli, kao što se meni dešava.

Ja sam dobila tri nijanse, čini mi se da samo te tri i postoje.

Crni je veoma dobro pigmentovan.


Nijansa braon ajnajnera posebno mi se dopada, međutim čini mi se da je on suvlji od druga dva.


Plavi ajlajner u predivnoj nijansi zaista može da bude odličan izbor za letnji makeup.

GR KAJAL OLOVKA

U pitanju je intezivno crni, dugotrajni ajlajner. Proizvođač tvrdi da je vodootporan.

Ono što se meni dopada kod ovog proizvoda upravo je mogućnost preciznog nanošenja čak i kada vam nakon određenog vremena ova olovka postane tupa. 

On "radi" na odvrtanje, ali je taj sistem prilično labavo napravljen.

Ono što mene pomalo frustrira jeste činjenica da će mi se on razmazati tokom dana, posebno ispod oka, iako piše da je dugotrajan i vodootporan.
Ukoliko vi imate drugačije iskustvo, volela bih da mi to napišete u komentarima.

Međutim, i pored određenih mana, ja ovu olovku rado koristim jer mi se dopada tekstura kao i intezitet.GR SENKA U STIKU

Ove senke u olovkama odmah su mi se svidele. Zaista su jednostavne za upotrebu i prilično kvalitetne.
Dovoljno su meke i odlično se razmazuju, a takođe mogu i savršeno da se blendaju. One mogu da vam posluže i kao baza za praškaste senke.

Takođe se odvrću, s tim što je ovde taj sistem mnogo kvalitetnije urađen nego kod kajal ajlajnera. 
Mogu da budu preciznije i da ih koristite umesto ajlajnera, ali ja ih koristim tako što ih nanosim na ceo kapak.

Imam dve nijanse: crna 12 i braon 11.


Kao što možete da vidite i na fotografijama prilično su dobro pigmentovane, a ja veoma često nosim braon senku u dnevnoj varijanti jer smatram da je odlična za svakodnevni makeup.
Crna je odlična za intezivan smokey eyes.

Ove senke su mi svakako jedne od omiljenih kada su GR proizvodi iz nove linije u pitanju.

Da li ste probale ove proizvode? Kakvo je vaše mišljenje?Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

Kako uspešno držim rozaceu pod kontrolom/ Saveti za suvu i osetljivu kožu

Kada mi se pre godinu dana pojavilo crvenilo sa potkožnim bubuljicama koje svrbe i peckaju, nisam znala o čemu se radi. Mislila sam da mi određeni puder ne odgovara ili da je šminki istekao rok trajanja i bila sam delimično u pravu.

Kao neko ko nikada nije imao problema sa kožom, čak ni u pubertetu, svaka promena izazivala mi je priličnu nervozu i zabrinutost. U vreme kada sam primetila promene još uvek nisam imala blog, a da postoji rozacea nisam ni znala. Stanje se pogoršalo kada sam počela da, zbog bloga, isprobavam različite proizvode, što je nešto najgore što možete pružiti svojoj osetljivoj koži. Crvenilo je bilo prilično izraženo kao i osećaj svraba, zatezanja i peckanja.

Međutim, kada sam se raspitala o simptomima, shvatila da je u pitanju rozacea i kasnije se konsultovala sa dermatologom i saznala na koji način da negujem kožu, crvenilo mi se smirilo i sada vrlo uspešno rozaceu držim pod kontrolom.