Skip to main content

PROBAJ, ZAOBIĐI #4

Uvek se radujem kada pripremam ovakvu vrstu posta, ne samo zato što mi je zanimljivo da biram proizvode o kojima ću pisati, već i zato što znam da i vi volite ovakve postove. Prošli put pisala sam o dobrim i manje dobrim dekorativnim proizvodima, a tako će biti i ovaj put.

Rimmel karmini- Lasting finish by Kate Moss i Lasting Finish






PROBAJ


Lasting finish by Kate Moss 31
Boja je fenomenalna, hladna crvena. Dugotrajan je, lepo pigmentovan, ne isušuje usne. Crveni karmin koji bi svaka devojka trebalo da ima. Pakovanje je elegantno i izuzetno lepo izgleda. Ovi Kate Moss ruževi su im pun pogodak.

ZAOBIĐI


Lasting finish 070
Ovaj ruž nije mat, ali mi isuši usne kao nijedan drugi. Koliko mi se boja dopala, toliko mi je užasno izgledao na usnama. Baš mi je ogromno razočaranje. Miris i pakovanje mi se dopadaju, ali formulacija nikako ne sarađuje sa mojim usnama.




Loreal senke- L’oreal infallible i Quad Pro



PROBAJ


L’oreal infallible 004 Forever Pink
Čini mi se da uopšte nije potrebno pisati o kvalitetu ovih senki. Pigmentacija je odlična, postojanost takođe. Boje su fenomenalne. Ne verujem da postoji neko ko ih je probao, a da mu se ne sviđaju.



ZAOBIĐI


Quad Pro 331 Golden Plum
Već sam pisala veoma pohvalno o Lorealovim senkama jer ih volim i smatram da su kvalitetne (pogledajte post ovde). Međutim, prvi put sam se susrela sa jednom koja je slabo pigmentovana i nije mi se uopšte dopala. Između ostalog, senke su veoma uske i skoro je nemoguće ne izmešati ih prilikom korišćenja.



Nyx iluminatori- Tečni iluminator i Iluminator u kamenu




PROBAJ



Liquid illuminator LI 02 gleam lueur
Ovaj iluminator može da se koristi na nekoliko načina- kao podloga pre pudera, može da se pomeša sa puderom kada želite JLo sjaj ili da se nanese na vrh jagodica kao hajlajter. U sva tri slučaja je odličan. Kao hajlajter daje blagi sjaj i prirodan izgled. Intezitet zavisi od količine koju nanesete.



ZAOBIĐI


Illuminator for face and body IBB04 ritualistic
Izuzetno svetao i pigmentovan iluminator da bi se koristio kao hajlajter na vrhu jagodične kosti. Bukvalno vam ostaje kao povučena linija kada ga nanesete. Mislim da bi bio bolji da se koristi kao senka. Možda neko i voli veoma naglašen hajlajter, ali ja sam pre za prirodan i decentan sjaj.


*Napomena: nemam ništa protiv bilo kog brenda. Proizvodi koji se meni nisu svideli ili mi nisu odgovarali, ne znači da nekom drugom neće odgovarati.

Da li ste probale neke od ovih proizvoda? Kakva su vaša iskustva?

Pogledajte i prethodne Probaj, zaobiđi postove:

Comments

  1. Volim ovu tvoju sada već stalnu rubriku na blogu! :) Većinu stvari iz posta nisam ni probala ali ne mogu da se složim za Rimmel last finish karmin, mada smo već pričale na tu temu pa znaš moje mišljenje. Ja ga jako volim i imam čini mi se u dve nijanse, ali Kate Moss nemam pa ne mogu da vršim poređenje. L.

    ReplyDelete
  2. Ja imam Airy Fairy i baš mi je čudno što te isušuje jer je meni baš baš hidratantan i super izgleda :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čudno, jer ga je probala i moja drugarica i njoj je suvlji. Možda je primerak mog karmina sa nekom falinkom. :))

      Delete
  3. Uh što je lep ovaj tečni iluminator :d

    ReplyDelete
  4. Imam dva ruza iz Lasting Finish linije i jedan iz KM linije,slazem se da su mnogo bolji ruzevi iz ove druge linije ali nisu ni ovi prvi losi. Airy Fairy imam,mene je razocarala boja,toliko sam ga gledala po blogovima,a na mojim usnama nema nista od te divne nude rozikaste nijanse nego je svetlobez,kao da mi brise usne. Nije nesto hidrantan ali nije mi isusio usne.Imala sam Loreal trio paletu koja me je razocarala kao tebe ova,losa pigmentacija,lose blendanje,bacen novac. Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš volim Loreal senke, ovo je prva koja mi se ne dopada. Izgleda da i oni moraju da pogreše ponekad. :) Airy Fairy je, čini mi se, jedini ruž koji me je razočarao ikada. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark