Skip to main content

I love makeup- Blushing Hearts/ triple baked blusher

Moram da priznam da pre određenog vremena nisam koristila rumenila, sasvim mi je bio dovoljan bronzer. Kako sam sve više počela da se interesujem za šminku, shvatila sam da rumenilo daje svežinu licu i da make-up nije potpun bez njega.
Rumenilo nije proizvod koji se kupuje po potrebi, bar je to kod mene slučaj. Bez obzira na to da li ih imam previše, ako mi se određeno rumenilo svidi, kupujem bez razmišljanja. Dešava se da me privuče samo pakovanje, ali najčešće me privlače boja i tekstura.


Kada je reč o I love makeup pečenom rumenilu, ono svakako privlači i pakovanjem i bojom i teksturom. U pitanju je nijansa Candy queen of hearts.


Roze pakovanje u obliku srca mene nikad ne ostavlja ravnodušnom, a verujem ni većinu devojaka. Samo pakovanje napravljeno je od čvrstog, debelog kartona. Ne znam koliko je ambalaža praktična za nošenje u torbici ili neseseru, još uvek se nisam usudila da probam.


Rumenilo je srednje pigmentovano i moguće je nadograđivati ga, a opet i nositi u dnevnoj varijanti. Ima blagi šimer u sebi i daje licu zdrav i blistav izgled. Sastoji se od tri različite nijanse čijim mešanjem se dobija savršena prirodna kombinacija.


Moguće je nanositi ga i preko mat rumenila kada želite da dodate malo sjaja vašim obrazima.
Rekla bih da je ovo rumenilo odlično za početnike i one ne tako spretne u rukovanju ovakvim proizvodima, jer nikada nećete imati previše boje na licu.


Izuzetno podseća na Too Faced rumenila, ali je mnogo jeftinije, 46 kuna, odnosno oko 700 dinara. Pišem u kunama zato što je naručen sa hrvatskog Pink panda sajta koji, nažalost, nije dostupan za Srbiju.



Kako vam se dopada ovo rumenilo? 

Comments

  1. Prelepo je. Kako si uspela da narucis sa pinkpanda.hr, meni su rekli da ne salju u Srbiju?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drugarica mi je bila u Hrvatskoj. Baš je šteta što ne šalju i ovde.

      Delete
  2. Uh, što dobro izgleda :) Stalno ih merkam ali nikako da se odlučim da poručim. Odakle je tvoje stiglo, iz Hr? L.

    ReplyDelete
  3. Super izgleda i definitivno bih ga nosila. Ambalaža je baš simpatična :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Što se tiče ambalaže, definitivno znaju na šta žene "padaju". :)

      Delete
  4. Aaa isto izgleda kao TF :)
    Moram pored rumenila da pohvalim i sjaj, jako lepa nijansa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, potpuno isto izgleda. :) Sjaj nije moj, ali hvala. :))

      Delete
  5. Čitam i ne mogu da dočekam kraj posta da vidim koliko košta i gde mogu da ga kupim i na kraju se razočaram :(
    Prelepo je rumenilo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da ćemo i mi iz Srbije uskoro negde moći da ga naručimo. :)

      Delete
  6. Preslatko! Obožavam girly pakovanja, a sam proizvod izgleda božanstveno. Super ti stoji, skroz ide uz tvoj ten.

    ReplyDelete
  7. Ni ja na ovo pakovanje ne bih ostala ravnodusna..☺ Prelepo je, kao i rumenilo..☺

    ReplyDelete
  8. Mnogo lepse deluje na licu! Cinilo mi se da je previse simerasto, ali mera je taman! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daje sjaj taman toliko da izgleda zdravo i lepo. :)

      Delete
  9. Definitivno cu probati u poslednje vreme kupujem bas dosta bronzera i rumenila! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bronzer nisam kupila odavno, čekam lepše vreme. :))

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark