Skip to main content

DR COLIĆ Maska za lice/seme crnog grožđa

Ako ste od onih koje mrzi da nanose, pa posle ispiraju maske za lice, onda je maska, o kojoj ću danas pisati, pravi izbor za vas. Njena upotreba ne zahteva dodatni napor, a sve možete da uradite udobno smešteni u svoje omiljeno mesto za odmor. Možda baš zato proizvođač tvrdi da ova maska pruža spa tretman u toplini vašeg doma.


U pakovanju se nalazi jedna maska, koja je slična vlažnim maramicama, ali mnogo više natopljena. Napravljena je tako da odgovara svakom obliku lica. Meni je npr. malo veća i nisam uspela lepo da je stavim a da nema nabora.



Koristi se tako što se stavi na lice i drži 20 minuta. Nakon toga je uklonite i lagano izmasirate lice kako bi se ostatak upio u kožu. Nije potrebno umivanje. Kada se potpuno upije možete naneti kremu koju inače koristite.

Maska je napravljena od prirodnih ekstrakata koji obezbeđuju bolju teksturu i otpornost, a koža lakše upija aktivne sastojke što se manifestuje kroz zategnut, odmoran i lep ten.

Seme crnog grožđa je bogat izvor antioksidanasa, koji ublažavaju bore, poboljšavaju elastičnost i glatkoću kože. Sadrži veliki procenat linolne kiseline koja je esencijalno važna za kožu i njene regenerativne procese. Ulje semenki grožđa deluje protiv slobodnih radikala koji su glavni krivci za razvoj znakova starenja. Maska ima potentno anti-age delovanje koje donosi koži bolji tonus, umanjuje vidljivost bora i sprečava stvaranje novih.


Maska je izuzetno vlažna i daje prijatan osećaj hlađenja, što pomaže i da se koža razbudi i da splasne svaka nadutost. Nakon ovog tretmana koža je mekana i deluje odmorno.

Nije mi izazvala nikakve neželjene reakcije na licu. Primetila sam da su mi neke sitnije borice manje vidljive. Jasno je da za bilo kakve bolje efekte nije dovoljno proizvod iskoristiti samo jednom. Preporučuje se korišćenje ovih maski jednom do dva puta nedeljno.
Sigurno ću probati masku koja je namenjena hidrataciji.


Cena je oko 350 dinara. Na njihovom sajtu pronaći ćete spisak apoteka, DM-a i Lilly-a koji prodaju ove maske, u svim gradovima.


A da li ste vi probali Dr Colić maske, kakvi su vaši utisci?

Comments

  1. Isprobala sam ih sve i redovno ih koristim,skoro 2 godine,odlicne maske :-) volim ove maske sto se "skidaju" sa lica :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skroz su praktične i baš mi se dopadaju. :)

      Delete
  2. Isprobala sam jednu, žuto pakovanje, ne mogu sad baš da se setim za šta je...ali znam da mi je jako prijala. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) meni se potpuno sviđa to što se maska ne maže i ne ispira.

      Delete
  3. Bas bih volela da je probam, vec dugo je gledam... Sada sam sigurna da hocu :) L.

    ReplyDelete
  4. Nisam imala predstavu da ovako izgleda, mislila sam da je kao i svaka maska, u vidu kreme ili gela, ovo je odlicno, hvala puno na preporuci :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema na čemu, meni se odmah dopala zato što je drugačija. :)

      Delete
  5. Koristim Dr. Colic masku za hidrataciju koja je zaista super. Veoma mi se dopada jer je veoma prakticna kao i ostale. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja moram definitivno da probam tu za hidrataciju. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark