Skip to main content

Dermix Hidrologica- mleko za negu tela


Verovatno ste čuli za proizvode prof. dr M. Milojevića. Postoji ona čuvena Acne Intesive Formula za koju mnogi kažu da zaista pomaže u otklanjanju akni. Ja se prvi put susrećem sa Dermix SkinCare proizvodima i bila sam veoma znatiželjna da što pre isprobam ovo mleko i sa vama podelim utiske.






Pakovanje me na prvi pogled podseća na medicinske proizvode, jer je jednostavno i odaje mi utisak kvaliteta. Ambalaža je čvrsta, a poklopac se jednostavno otvara. Bila sam skeptična u vezi sa otvorom kroz koji izlazi proizvod, jer nisam navikla na slične. Međutim do sada nisam imala problem sa tim.



Tekstura je srednje gusta i veoma lagana. Mleko se lepo se razmazuje, stoga nije potrebna velika količina kako biste namazali celo telo. Brzo se upija ne ostavljajući mastan trag. Nakon nanošenja kratko ćete imati osećaj da vam je koža vlažna sve dok se mleko potpuno ne apsorbuje. Veoma mi se sviđa taj osećaj jer mi koža deluje hidrirano i osveženo.



Miris je, moram priznati, malo jači, što meni ne smeta, čak mi i prija. Nisam dobra u opisivanju mirisa, te ne mogu da vam kažem na šta me podseća, ali možda će vam značiti ako napišem da mleko sadrži karite (shea butter), butyrum cacao, Camelia sinensis i voćne kiseline.


Proizvođač kaže da redovnom upotrebom koža postaje mekša, nežnija i glatka. Mogu da se složim da je koža lepa na dodir, ali i na izgled, ima zdrav sjaj.
Mleko mi nije izazvalo nikakve neželjene reakcije na telu.

Napomenuću da je ovo mleko odlično za suvu kožu i da je potpuno bezbedno za upotrebu kod beba, trudnica i dece. Ne sadrži paraben i nije testirano na životinjama.



Za cenu od oko 1000 dinara dobijate 200 ml proizvoda. 

Kako vam se čini ovo mleko? Da li ste se susreli sa proizvodima prof. dr M. Milojevića?

Comments

  1. Probat cu ovo da nabavim! =)

    ReplyDelete
  2. Obožavam ovo mleko. Dobila sam od drugarice za rođendan ceo set Dermix Skin Care koji pored ovog mleka sadrži i mleko za skidanje šminke, losion za lice, dnevno/noćnu kremu Anti Age Hydrator i kremu za ruke i nokte. Malo je reći da sam oduševljena! Sve preporuke!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Divno i ja sam razmišljala o losionu. Hvala na preporuci. :)

      Delete
  3. Nikada do sada nisam ni cula za ovaj proizvod. Uzela bih ga jedino na tvoju preporuku, meni je koza izrazito suva. Interesuje me da li dovoljno hidrira?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovo mleko i jeste namenjeno suvoj koži. Veoma lepo hidrira, a ne masti kožu.

      Delete
  4. imam sve reci pohvale za ove proizvode.trenutno koristim losion za lice,odlican je.a probala sam i anti age hidrator,savrsem.koza lica je hidrirana, meka na dodir i zategnuta.od srca preporucujem

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark