Skip to main content

SIBERIAN WELLNESS Experalta Platinum proizvodi

Siberian Wellness proizvodi su potpuno prirodni i na bazi sibirskog bilja. Nisu testirani na životinjama i pogodni su za vegane.

Pri put sam se susrela sa ovim brendom i nisam znala šta mogu da očekujem međutim, prijatno iznenađenje usledilo je vrlo brzo.

Isprobala sam nekoliko proizvoda iz različitih linija. Ovaj put prenosim utiske o proizvodima iz Experalta Platinum linije.


Intezivno podmlađujuća dnevna krema

U pitanju je raskošna krema s unikatnom kombinacijom peptida i platina, koja ispravlja bore, vraća koži elastičnost i sjaj.

Ima vrlo laganu, gotovo vodenastu teksturu koja je izuzetno prijatna. Brzo se upija ostavljajući kožu mekom, nežnom i neverovatno hidriranom. Odlična je i da se nanese pre samog šminkanja.


Ima vrlo blag, prijatan miris. Nije mi izazvala nikakve neželjene reakcije na koži.

Krema ne sadrži parabene, mineralna ulja i veštačke boje. Za više informacija o ovom proizvodu, kliknite ovde.

Intezivno obnavljajuća noćna krema

Zasićena noćna krema s unikatnom kombinacijom koloidne platine i peptida smanjuje broj i dubinu bora i vraća koži elastičnost. Uklanja tragove umora s vaše kože koji su se nakupili tokom dana. Hrani kožu i aktivira obnavljajuće procese tokom noći.



Tekstura joj je takođe lagana, ali za nijansu je bogatija nego kod dnevne kreme. Savršeno hidrira kožu. Ujutru se budite sa zategnutom, mekom i sjajnom kožom bez masne T-zone. Dakle sve ono što želim od jednog proizvoda za negu lica.

Kada sam je prvi put isprobala, moja koža je odreagovala u vidu crvenila na maloj površini jedne strane lica, što negde i očekujem kad isprobavam nove proizvode. Međutim, nastavila sam da je koristim i sada nemam takve reakcije.


Ovaj proizvod takođe ne sadrži parabene, mineralna ulja i veštačke boje. Detaljno se informišite ovde.

Tonik-softener

Ovaj proizvod idealno završava ritual čišćenja kože: umiruje, omekšava, obnavlja i priprema za dalju negu. Štiti je od prevremenog starenja, hidrira i ujednačava. Takođe povećava efikasnost kreme i seruma. 



Definitivno je drugačiji od svih tonika koje sam do sada probala. Blago je mastan i imala sam osećaj da će dodatno da mi zamasti kožu. Međutim, koža je nakon njega je čista, hidrirana, meka, glatka, ujednačena i nije masna čak ni T-zona.

Možete da ga koristite ujutru i/ili uveče nakon umivanja a pre nanošenja kreme.


Ukoliko vas zanimaju sastojci, kliknite ovde.

Dopada mi se što kombinacija ovih proizvoda ne utiče na to da se koža masti. T zona mi, od kada ih koristim, uopšte nije masna, a imam utisak i da su se pore malo smanjile. Ono što mi se najviše dopalo od svega jeste neverovatno hidrirana, zategnuta i prirodno sjajna koža.

Da li koristite Siberian Wellness proizvode?





Comments

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

LOREAL Magic Retouch- Sprej za momentalno prikrivanje izrastka

Kada sam u reklami videla ovaj sprej bila sam prilično zainteresovana da ga probam s obzirom na to da se kod plavuša izrast vrlo brzo vidi i bilo šta što ga instant prekriva bilo bi od velike koristi, međutim, kupila sam potpuno drugačiju nijansu od moje boje kose.