Skip to main content

ESSENCE - Instant volume boost maskara


Iako spada u povoljnije brendove, Essence je poznat po odličnim maskarama koje vole i inostrani jutjuberi. Čini mi se da je ona roze jedna od najpopularnijih i najvoljenijih. Mada u svojoj ponudi ima veliki broj maskara, Essence ne prestaje da izbacuje nove. Jedna takva je i Instant volume boost koju ću vam predstaviti u ovom postu.

Moram da napomenem da ja sa maskarama ovog brenda imam vrlo čudan odnos. Naime, iako mi je gotovo svaka bila sasvim dobra, uvek im pronađem neku manu. Do sada mi je najviše smetalo što se skoro svaka preslika na gornji ili donji kapak u toku dana. Takođe neke su se i trusile kada se malo osuše. Međutim, to nije slučaj sa novom.


Nova maskara obećava volumen i to za 10 sekundi. Ima standardnu četkicu, dakle nije silikonska, sa kratkim i veoma gustim dlačicama. Kao što je negde i pravilo kada su u pitanju ove "buckaste" Essence maskare, četkica je malo veća, ali nije previše debela, no ipak mi samo nanošenje nije preterano jednostavno. Ne uspevam a da ne umrljam kožu uz koren trepavica.


Četkica kupi mnogo proizvoda te, ukoliko ne uklonite višak, može se desiti da vam slepi trepavice. Videću kako će se ponašati kada se malo potroši i osuši, ali za sada me to skidanje viška pamalo nervira. Takođe, baš zato što izvlači mnogo proizvoda, može se desiti da preterate. Tako da bi trebalo da budete pažljivi, bar u početku.

Dopada mi se što formula nije previše vlažna, te daje odličan efekat već prilikom prvog nanošenja.Bukvalno imate efekat veštačkih trepavica. Daje odličnu gustinu, dužinu, podiže trepavice, dakle sve ono što tražite od maskare. Možda je zaista negde slična onoj roze koju svi volite.


Trepavice ostaju podignute sve dok ne skinete šminku.

Kod ove maskare takođe mi se dopada što se minimalno preslika ispod oka dok je nanosim (a i to će se verovatno dešavati sve dok se malo ne osuši). Takođe, ona je "smudge-proof", odnosno neće se razmazivati tokom dana. Iskreno, to me je obradovalo. Ja zaista ne volim maskare koje se razmazuju i preslikavaju u toku dana, a takve su bile sve koje sam probala od Essenca. Jednostavno volim da, kad stavim maskaru, ne razmišljam da li izgledam neuredno. Takođe, kako imam spuštene kapke, često mi se desi da mi se maskara preslika na gornji kapak nakon nekoliko sati. Međutim, to sa ovom nije slučaj. 


Ne skida se ni previše lako, ali ni mnogo teško. Ja je uklanjam vlažnim maramicama.

Da li ste probale ovu maskaru? Kakvi su vaši utisci?

Pratite novosti i na Instagramu!

Comments

  1. Nisam još uvek probala ovu maskaru, ali planiram da je kupim jer poslednjih dana čitam samo pozitivne komentare o njoj. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…