Skip to main content

PROIZVOD NEDELJE - ESSENCE Super last ajlajner


Kako imam spuštene kapke i kako je moja igra sa ajlajnerima prilično ograničena, nemam naviku iste da koristim. S tim u vezi, nanošenje takvog proizvoda nije mi previše jednostavno i brzo. Tokom godina probala sam sve tipove ajlajnera i nekako zaključila da mi najviše odgovaraju tečni. Oni mi omogućavaju da apliciranje bude brže, lakše i preciznije. Kada sam nedavno dobila ajlajner od Esensa, jedva sam čekala da ga isprobam. Iako slične proizvode nisam koristila dugo, samo nanošenje i iscrtavanje linije duž oka išlo je vrlo lako, te sam odmah znala da će mi ovaj ajlajner biti jedan od omiljenih.On ima vrlo neobičnu, nakrivljenu četkicu koja nije napravljena od dlačica niti je previše tanka. Podseća me na Golden Rose tuševe. Meni je jednostavno da radim sa ovakvom "četkom". Iako nije najidealnija za precizne radove, njome mogu da iscrtam i vrlo tanku liniju. 


Ajlajner je veoma crn. Nije mat. Ne preslikava se i ne razmazuje u toku dana i veoma je postojan. Skida se vrlo lako bilo kojim sredstvom za skidanje šminke.

Da li ste probale ovaj proizvod? Koje ajlajnere vi najviše volite da koristite?

Pratite novosti i na Instagramu!

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…