Skip to main content

GOLDEN ROSE - Korekcija, prekrivanje i konturisanje


Osnova svakog šminkanja, kada je moje mišljenje u pitanju, jeste savršen ten. On podrazumeva prekrivanje svih nedostataka na licu, određenih problema u vidu bubiljica, flekica i podočnjaka, ali i isticanje prirodne lepote naglašavanjem kontura. Kako biste došli do savršenog tena, osim poznavanja tehnike, neophodno je da imate i odlične proizvode koji će vam u tome pomoći.

Golden Rose od nedavno u svojoj ponudi ima olovke za konturisanje ali i one u vidu korektora. Postoje tri nijanse za konturisanje koje idu od svetlije ka tamnoj braon i nekoliko nijansi za korekciju u različitim bojama.


Contour crayon- namenjen je za konturisanje. Nijansa 22 nije previše hladna ali ni topla tako da je savršena za isticanje kontura. Ima lepu, kremastu teksturu. Veoma dobro se blenda da to gotovo možete da uradite i prstima. Ja ga ublendavam četkom ili bjuti blenderom. Nije suv na licu, deluje veoma prirodno. Dopada mi se oblik olovke jer može da posluži i za konturisanje nosa i drugih sitnijih delova na licu. Prilično je dugotrajan. 

Concealer & corrector crayon- prekriva nepravilnosti. Možete da ga koristite kao klasičan korektor ispod oka ili za prikrivanje bilo kojih problema na licu. Takođe je dobar za isticanje kontura. Odličan efekat postižete ako ovaj proizvod nanesete odmah ispod mesta na licu gde ste naneli olovku za konturu. Takođe njime možete da posvetlite mesta koja želite kao što su vrh jagodica ili nosa, da "očistite" obrve ili delove oko usana. 


Color corrector crayon- prekriće vaše tamne podočnjake. Žuta boja odlična je za neutralisanje ljubičastih tonova. Lepo se blenda a ima dobru pokrivnu moć. Posebno je dobra ukoliko vaš klasičan tečni korektor ne može da prekrije tamne podočnjake. Kombinacijom ove olovke i korektora dobićete odličan efekat. Pre nego što nanesete olovku preporučujem vam malo bolju hidrataciju područja oko očiju.

Olovke su fenomenalno pigmentovane. Sadrže vitamin E. Ne isušuju kožu.


Režu se i ne troše se brzo što mi se dopada. Možete ih pronaći u Lilly drogerijama ili Golden Beauty Shop-u. Cena je manja od 400 dinara.

Color correcting primer (orange)

U zavisnosti od problema koji imate na licu, izabraćete jednu od četiri nijanse koje postoje u ponudi (zelena, žuta narandžasta i ljubičasta).

Ja sam dobila narandžasti prajmer koji neutrališe tamne podočnjake i tamne mrlje na licu, čineći ten blistavim. Namenjen je tamnijem tenu.


Ima laganu, vodenastu teksturu. Lepo se i lako nanosi i raspoređuje. Koža nakon njega deluje hidrirano, a ten ujednačeno.


S obzirom na to da ja imam svetliju kožu meni je ovaj prajmer tamniji. Volela bih da probam onaj u zelenoj nijansi.

Ima SPF 30 što znači da štiti kožu od štetnog sunčevog zračenja.


Ne sadrži paraben.

Da li ste probale ove proizvode? Kakvi su vaši utisci?

Comments

  1. Super post.♡
    www.kraljicadrameblog.wordpress.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…