Skip to main content

MULTIACTIV Tonirana BB krema
U ovim danima sa veoma visokim temperaturama, devojke uglavnom tragaju za onom podlogom koja će biti lagana, ali koja će im u isto vreme i pružiti ujednačen ten i prekriti sitne nepravilnosti. 

Najbolji izbor u tom slučaju jesu BB kreme. Osim što imate osećaj da nanosite svoju dnevnu kremu i što vam daju lepši izgled tena, one uglavom imaju i zaštitni faktor koji je poželjan, posebno u letnjim danima.

Multiactiv BB krema odlično se uklapa u ten kože, pruža zdrav izgled, ujednačen i odmoran ten.


Istovremeno hidrira i hrani koži jer sadrži prirodna ulja kao što je ulje jojobe koje je idealno za sve tipove kože, ne zatvara pore i sprečava gubitak vlažnosti. Zahvaljujući šea puteru ova krema hrani kožu čineći je glatkom i mekom, dok Aloe Vera gel hidrira i vraća prirodnu vlažnost.Ima SPF 15 što je važno jer štiti kožu i sprečava njeno prevremeno starenje izazvano sunčevim zracima.

Nema parabena i mineralnih ulja.

Moram da napomenem da je ova krema vrlo prijatna. Zbog lagane teksture ona se veoma lepo raspoređuje po licu.

Apsolutno se stopi s kožom, čineći je hidriranom i mekom. Ima veoma lep, blag i prijatan miris.


Prekrivna moć joj je mala, te samo blago ujednači ten, stoga smatram da bi odgovarao onim ženama koje nemaju problematičnu kožu. Takođe, verujem da bi izuzetno prijao zrelijoj koži i damama koje jednostavno žele da osveže ten.Meni može da posluži kao podloga pre pudera, jer ne može da prekrije moje crvenilo te ne mogu da je nosim zasebno.

Moja nijansa je light to medium i volela bih da je malo svetlija. Postoji još jedna nijansa medium to dark.

Njena cena je oko 450 dinara.

Da li ste probale ovu BB kremu? Kakvi su vaši utisci? Da li su ovakve kreme vaš izbor za leto?

*pr proizvod
Comments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…