Skip to main content

TARTE Tarteist pro to go paleta


Da li i vi potajno patite za brendovima koji nisu dostupni u Srbiji i poludite od sreće kada dobijete priliku da isprobate neke od njih?

Upravo se to meni dogodilo sa Tarteist pro to go paletom. Ova lepotica je verzija "za poneti", a originalna paleta je Tarteist pro koju možete videti na fotografiji.


Izvor: Red lipstick diaries blog
Ako mene pitate, odabrali su najlepše i najnosivije senke koje su sve ono što vam je potrebno kada putujete. Možete da kreirate različite look-ove, a tu su sve nijanse koje bi mogle da vam zatrebaju.Tri senke su mat, a tri sedefaste i zaista ne znam koje mi se više dopadaju.

Sve su odlično pigmentovane i divno se blendaju. Uvek se prijatno iznenadim kada su mat senke imaju odlično pigmentaciju. Sedefaste se prelepo presijavaju.Tekstura je puderasta i lagano naginje ka kremastoj.

Vrlo malo se truse, a veoma su dugotrajne.Pakovanje mi se takođe dopada. Kartonsko sa magnetom, savršeno za nošenje na put i jednostavno za korišćenje.

Cena ove palete je 23$.

Kako vam se dopada?


Comments

  1. Odlican post,zelim ovu paletu!!! :) Nova sam na bloggeru i zapratila sam se,poseti i ti moj blog ako zelis ♡ Dotted with hearts

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…