Skip to main content

POTROŠENI PROIZVODI #9




Sudeći po potrošenim proizvodima, u protekla tri meseca najviše sam koristila proizvode za kosu i lakove za nokte. Tu se takođe provlače i oni proizvodi koje vidite u svakom postu ovog tipa, jer ako mi nešto odgovara često mu se i vraćam, iako volim da isprobavam novitete.




Obožavam da kupujem proizvode za kosu jer mi je njena nega prilično važna. Uvek se trudim da mi kosa izgleda najbolje moguće, a samim tim što se farbam u plavo, ono zahteva posebnu i dodatnu negu.




Pantene pro-v repair&protect regenerator za kosu već se našao u postu o proizvodima koje volim i mrzim u isto vreme. Sada kada sam ga potrošila, mogu da kažem a sam i dalje ostala pri istom mišljenju. Savršen miris, ali nije dovoljno jak, tačnije hranljiv da bih ga koristila bez maske. (Detaljnije ovde)

Rich šampon za kosu je proizvod koji sam jedva čekala da probam. Oduševio me je miris i dobro pere ali nisam primetila da moja kosa lepše izgleda nakon njega. Njegova cena, u standarnoj veličini, nije mala, mislim da je oko 1000 dinara. Smatram da postoje mnogo jeftiniji a delotvorniji proizvodi. Ja sam ovo malo pakovanje u paketu sa još nekim testerima istog brenda (recenzija ovde) kupila u Unitech radnji, ali Rich proizvode možete da kupite i u DM-u.




Balea ulje za kosu trošila sam čak tri godine. Bila sam prilično zadovoljna njime i moguće da ću ga opet kupiti. Zaista je malo proizvoda dovoljno i zato će vam trajati dugo, a kosa mnogo lepše izgleda kada ga nanesem. Cena je oko 500, a s obzirom na to koliko traje, isplati se.

Balea ulje u spreju kupila sam misleći da će mi se dopasti jer sam običnim uljem već bila zadovoljna. Međutim, ja nisam primetila neku veliku razliku, osim što mi kosa ima lep miris. Sumnjam da ću ga ikada ponovo kupiti. Cena mu je 250 dinara.




Ponekad se pitam kako sam uopšte mogla da živim bez suvih šampona. Iako mi se kosa ne masti prilično brzo, jednostavno volim da ih koristim kako bih osvežila kosu ili joj dala dodatni volumen. Suvi šampon zaista olakšava život i samim tim što postoje i mogu da se nabave po pristupačnim cenama, ne razumem žene koje sebi dozvole da izađu iz kuće sa masnom kosom.

Probala sam razne brendove, ali se Shaumi uvek vratim. Nije najbolji koji možete da pronađete, ali je povoljan što mi je važno, s obzirom na to da se ovakvi proizvodi troše veoma brzo.

Još bolji i povoljniji od Shaume jeste Balea suvi šampon u novom pakovanju. Balea ima nižu cenu, oko 250 dinara (Shauma je toliko na sniženju, a po punoj ceni oko 370) a veću količinu. Zaista odlično osveži kosu i pokupi masnoću sa temena. Postoji i varijanta za brinete. Definitivno ga probajte ukoliko još uvek niste.




Gucci rush je miris koji ne volim i zaista ga dugo imam, dok je s druge strane Gucci rush 2 jedan od mojih omiljenih mirisa. Ovaj konačno ide u kantu.

FA dezodorans koristila sam tokom leta i bio je sasvim dobar. U prošlim potrošenim proizvodima našao se dezodorans iz iste FA kolekcije samo što mi se on mnogo više svideo i kada je miris ali i dejstvo u pitanju.

Balea dezodorans mi je u jednom momentu dosadio, pa sam kupila nekoliko drugih i zaboravila da ovaj treba da potrošim. Nisam nešto specijalno oduševljena Balea dezodoransima.




Nivea micelarna voda jeste proizvod koji mi se nije posebno dopao. Ono što je pozitivno jesto to što nema miris, ali ne skida dobro šminku i pomalo isušuje kožu. Videla sam da sada postoji i verzija za osetljivu kožu. Možda ću je kupiti kada potrošim micelarne koje sada koristim. U svakom slučaju od ove postoje mnogo bolje micelarne.

Nivea krema je must have zauvek ako pitate moju mamu. Nju možete da koristite doslovno za sve. Jedno vreme sam je koristila i za lice i, iako imam osetljivu kožu, prijala mi je. Međutim, postoji razlika između onih koje možete kupiti u Srbiji, kao i onih koje nabavite u inostranstvu. 

Ziaja sensitive kremu za lice dobila sam u testerima i mada sam bila skeptična, zaista me je oduševila. Međutim nisam je pronašla u DM-u. Ako je neko video da ima da se kupi u drogerijama neka mi napiše u komentaru jer mi testeri neće dugo trajati. :)

Koozmetik proizvode dobila sam letos u vidu testera i nisam uspela da steknem neki poseban utisak. Jedino što imam u standardnoj veličini jeste balzam za usne koji mi se prilično dopada. Rekla bih i da je krema za ruke solidna, ali kompletan utisak je nemoguće steći na osnovu oliko malih testera.




White glo pasta za zube standardno je dobra. Ukus je vrlo prijatan i lepo čisti zube, ali ne mogu da pričam o nekom posebnom efektu beljenja. Ono što mi se dopada jeste što u pakovanju dobijete i četkicu za zube.

Krauterhof anti-celulit gel je sjajan. On zaista skida centimetre i uklanja celulit. Razlika je primetna. Jedino mi se ne dopada što ima efekat jakog zagrevanja, pa sam primetila da su na nogama počeli da mi pucaju kapilari. Ali zaista pruža ono što obećavava. Cena mu je oko 700 dinara i dugo traje. (Detaljinija recenzija)

Velnea skidač laka za nokte je još jedan odličan proizvod. Pakovanje sa pumpicom mi se dopada jer je praktično. Meni je trajao čak pola godine, a košta oko 200 dinara. Osim toga odlično otklanja čak i tamne lakove, a da pri tom ne razmazuje lak po prstima. Skidanje je lako i uredno.




Već sam dugo verna Golden rose lakovima. Smatram da za sasvim korektu cenu dobijete dobar kvalitet. Osim toga nijanse su divne u svim kolekcijama. Naravno moja omiljena je ICE CHIC koju smatram najkvalitetnijom (detaljinije ovde). I wow lakovi često kupujem jer takođe imaju odlične nijanse. 

Svi lakovi su skoro potpuno potrošeni zahvaljujući Seche restore-u, koji sam kupila u Alexandru, a čiji je zadatak da zgusnute lakove ponovo dovede u normalno stanje. Planiram da uskoro napišem recenziju za ovaj proizvod.




Sunđer za šminkanje kupila sam u lokalnoj parfimeriji i bio je korektan, ali je vrlo brzo postao neupotrebljiv. Svi ti bezimeni sunđeri su lošijeg kvaliteta, ali s obzirom na cenu od 250 dinara, nisam ni imala velika očekivanja.

Aura trepavice 04 su sjajne. Aura zaista može da se pohvali kvalitetnim trepavicama. Ukoliko ste pažljivi mogu da vam traju prilično dugo, a i imaju nekoliko različitih oblika/modela tako da svako sigurno može za sebe da pronađe jedan.

GR Essential full volume&lenght maskara je odlična. Zaista mi se dopadalo kakav efekat daje mojim trepavicama koje su problematične samim tim što su kratke i spuštene. Lepo ih izduži i podigne, a što je najbitnije trepavice tako ostaju sve dok ne skinete šminku. Detaljniju recenziju o ovoj kao i drugim maskarama iz iste kolekcije pročitajte ovde.

Astor Perfect Stay korektor- jedina mana mu je bila nijansa, za mene previše svetla. Međutim, tekstura i prekrivanje su prilično dobri, ali nažalost Astor šminka više nije dostupna u Srbiji.

Da li ste koristile neke o ovih proizvoda? Kakvo je vaše mišljenje?









Comments

  1. Super post :) Nisam znala da i Balea ima varijantu suvog šampona za brinete, definitivno ću probati. Ja koristim Batiste, ali dosta je skuplji. Pozdrav!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. :) Batiste je najbolji ali je prilično skup a brzo se potroši kao uostalom i svi suvi šamponi, tako da uvek gledam da pronađem neku dobru jeftiniju varijantu.

      Delete
  2. Definitivno moram da kupim Balein suvi sampon, uvek zaboravim da ga kupim a neophodan je.. Pre par dana bi mi zavrsio posao, morala sam hitno kod zubara, za tako neke urgentne situacije mi treba :). Ta GR maskara mi je bila super, radi sve sto bi jedna maskara trebalo da radi. Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Balein suvi šampon je odličan, zaista sve preporuke. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark