Skip to main content

GOLDEN ROSE Long Stay Matte Face Powder (puder u kamenu)
Kada su se pojavili novi GR proizvodi, matirajući puder u kamenu izazvao je brojne pozitivne reakcije. Ono što je sve oduševilo jeste veoma kvalitetno pakovanje, sa ogledalom i divno mekanim sunđerom koji je od samog pudera odvojen plastičnim poklopcem.

Ovo pakovanje devojke su uporedile sa Mac-ovim i zaista može da parira mnogo skupljim brendovima.

Puder nije namenjen samo matiranju mada tu funkciju obavlja odlično, već ima i dobru prekrivnu moć i može da se koristi i samostalno. 

Vrlo lepo se kupi četkom (preferiram četku, mada može da se fino nanese i sa sunđerom u pakovanju) i lako se nanosi na lice.

Ima svilenkastu teksturu, a pri tom savršeno matira ne menjajući boju tečnog pudera koji ste prethodno naneli. Dobro fiksira puder i stopi se sa kožom.

Mislim da bi se prvenstveno dopao osobama koje imaju masniji ten.Ne stvara kejki izgled, već lepo ublenda podlogu. Takođe nije težak na licu.

Ja sam dobila dve nijanse 04 i 05. Iako se na prvi pogled čini da ne postoji razlika, 05 ima rozikasti tačnije hladniji, a 04 žuti, tačnije topliji podton.04

05

Cena pudera je oko 1000 dinara i možete ga sigurno pronaći u Lilly drogerijama.

Da li ste probale GR kameni puder? Kakvo je vaše mišljenje?


Comments

  1. Nisam probala ovaj puder ali sam probala tester, bas lepo prekriva. Kupila sam Deborah kameni puder, ali i GR ce stici na red :) Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deborah nikad nisam koristila ali GR mogu toplo da preporučim.:)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…