Skip to main content

JESENJI FAVORITI 2016.




Ove jeseni isprobala sam mnogo novih proizvoda, ali sam se vratila i nekim nepravedno zapostavljenim. Iako je lista favorita mnogo veća, ipak sam ovaj put odlučila da izdvojim samo najdraže proizvode.

Marrakesh puter za telo zaista mi je je otkriće ove jeseni. Mada sam nedavno počela da ga koristim, potpuno sam oduševljena mirisom i načinom na koji neguje kožu. Detaljniju recenziju potražite ovde.




Max factor miracle touch svakako spada u jedan od najboljih pudera ovog brenda. Lepo prekriva, dugotrajan je, mat, ne smeta mojoj osetljivoj koži te nije ni čudo što ga koristim od kako sam ga dobila. Detaljnije ovde.




Kada smo kod proizvoda kojima sam oduševljena, red je da pomenem i fantastičnu micelarnu vodu brenda Ziaja, koja će se svakako naći u godišnjim favoritima, iako je koristim tek nekoliko nedelja. Odlična za osetljivu i suvu kožu, a detaljnije o njoj pročitajte ovde.




Make-up fashion je prilično jeftin brend koji možete da pronađete u lokalnim parfimerijama, međutim pigmentacija i kvalitet senki zaista su odlični. Konkretno ovu paletu koristila sam najviše zbog dve nijanse- narandžaste i burgundi koje sam mešala sa rumenilom istog brenda koje ćete videti u nastavku. Cena ove palete je svega 250 dinara a pigmentaciju senki možete videti na Instagramu.




Make-up fashion rumenilo poslužilo mi je u nedostatku narandžastih senki koje su veoma popularne ove sezone. Lepo se blenda i meša sa drugim senkama, a odlično je rešenje za pregib kapka.





Potpuno sam zaboravila da ga imam jer retko nanosim rumenila, ali sam veoma zadovoljna što sam mu pronašla namenu. Njegova cena je takođe prilično niska, čini mi se oko 200 dinara.




Nikako nisam mogla da izostavim novu Max factor senku, o kojoj sam već pisala (pročitaj ovde). U pitanju su nijanse sa kojima možete da pravite razne look-ove, a pigmentacija je veoma dobra.


Nyx Lingerie mat tečni karmin pozitivno me je iznenadio. Ali o njemu ću da pišem posebnu recenziju, tako da ne želim ništa više da otkrivam.




Još jedno pozitivno iznenađenje jeste relativno nov Essence mat sjaj, koji, kako sam već pisala, uopšte nije mat, ali njegova tekstura je tako divna da mi je zaista postao jedan od omiljenih. Detaljnije ovde.





GR mini velvet mat karmini standarno su sjajni ali ove dve nijanse iz MIXa 2 potpuno su jesenje, te su morale da se nađu u favoritima. Ukoliko želite da vidite njihove svočeve kao i ostala četiri karmina iz pomenutog mixa, kliknite ovde.





Već duže vreme ne krijem oduševljenje ICE CHIC kolekcijom lakova za nokte. Odličnog su kvaliteta a izbor boja je neverovatan. Ovo je samo jedna nijansa koja me je oduševila. Ukoliko niste, obavezno probajte lakove iz ove kolekcije.




Parfem Emine Jahović Closer želela sam od kako se pojavio u prodaji jer mi se miris veoma dopada. Priznajem da sam bila pomalo sumnjičava, ali moram da istaknem da je Emina odradila zaista odličan posao. Parfem miriše "skupo", dugotrajan je, a prilično povoljan ako uzmemo u obzir militražu.


Kako vam se dopadaju pomenuti proizvodi? Da li imamo slične favorite? 




Comments

  1. Odlični favoriti! Meni Closer parfem od Emine već neko vreme zapada za oko i planiram da ga kupim. Ah, jedva čekam da ga isprobam! :D

    The Fashion Spell | BIG GIVEAWAY

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark