Skip to main content

ESSENCE - GIRL SQUAD četkice za šminkanje


Na policama u DM-u očekuje vas jedna od najlepših i svakako najzanimljivijih limitiranih kolekcija Girl squad. U pitanju je kolekcija sa makeup četkicama koje su fenomenalno dizajnirane. Jednostavno poželite da ih sve imate. Osim što veoma lepo izgledaju, meni se dopada i njihov kvalitet, tačnije zadovoljna sam kako nanose proizvode.

Četkice su od sintetičke dlake i vrlo su mekane i prijatne na licu.Drške ovih četkica u obliku su ženskog tela i svaka nosi posebnu i interesantnu poruku. Potpuno sam uverena da do sada niste videli lepši i zanimljiviji makeup alat.

01 soft sophie - četka za liceKod nje mi se dopada to što može da se koristi na više načina, tačnije njome možete da nanosite sve praškaste proizvode za lice. Kako je savršeno mekana i prijatna, odlična je za setovanje celog lica i predela ispod oka, odnosno korektora.

Meni se veoma dobro pokazala za nanošenje bronzera te je sada na taj način i koristim. Divno raspoređuje proizvod po licu ne ostavljajući fleke. Takođe, ne kupi previše bronzera pa ne možete da preterate. Savršeno blenda. Zaista sam veoma zadovoljna.Zbog svog zaobljenog oblika i divne mekoće, ova četkica može da se koristi i za rumenilo.

Jednostavno možete da birate da li će vam služiti za setovanje, utopljavanje tena ili nanošenje rumenila. Njena cena je 529 dinara.

01 contouring carla - četka za konture i hajlajtU pitanju je koso sečena četka koja se savršeno prilagođava obliku lica. Namenjena je za nanošenje kontur proizvoda kao i bronzera, rumenila, hajlajtera.Meni se odlično pokazala za hajlajter jer je predivno meka i ne kupi previše proizvoda. Vrlo lako kontrolišete intezitet samog hajlajtera.

Njena cena je takođe 529 dinara.Obe četkice mi se veoma dopadaju jer možete da ih koristite za različite proizvode ili da im menjate namenu po potrebi.

Na blogu Kate's beauty planet pogledajte i ostale četkice iz kolekcije i pročitate mišljenje o njiima.

Kako vam se dopadaju? Da li ćete nekom od njih upotpuniti svoju kolekciju četkica? 
Comments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…