Skip to main content

ESSENCE You better work prajmer i Glow to go sprej za setovanje

Essence je za proleće i leto pripremio zanimljive proizvode među kojima su dva koja će vam, sasvim sigurno, biti potrebna za sunčane i tople dane koji dolaze. U pitanju su prajmer koji je otporan na znojenje i sprej za setovanje koji će vam dati sjajni efekat.



You better work gym-proof prajmer ima svetlo zelenu nijansu, stoga će vam on blago neutralisati crvenilo koje eventualno imate na licu. Kada ga nanesete, primetićete da je vaše crvenilo nakon nekoliko minuta blago redukovano.



Tekstura koja je na prvi pogled i dodir lagana i vodenasta ipak ume da istakne poneki suvi deo na licu.

Ovaj prajmer obećava da je otporan na znojenje, što ja nisam proverila ali ta informacija ga čini primamljivim za predstojeći period. Takođe, u prilog ide i činjenica da će vas on zaštititi od sunčevog zračenja jer ima SPF 20. S obzirom na to da je sunce već sad prilično jako, veoma su poželjni proizvodi sa zaštitnim faktorom.



Pošto ima blur efekat, ovaj prajmer je dobar za fotografisanje i verujem da će ga voleti svi oni koji vole selfije.

Ja sam primetila da puder nakon njega lepo "legne" na kožu. S druge strane nisam primetila da produžava trajanje pudera.



Ovaj proizvod ne morate da nanosite samo pre šminkanja. Poželjan je i u onim danima bez makeup-a kada samo želite da licu date svežinu i prikrijete sitne nepravilnosti.

Miris je blag i prijatan.



Glow to go illuminating sprej za setovanje definitivno mi je bio najzanimljiviji za testiranje od svih proizvoda koji su stigli od Essenca.

Dolazi u pakovanju od 50 ml sa pumpicom koja mi se ne dopada previše. Nekako ostavlja veće kapi, a s obzirom na to da proizvod nije trasparentan, to malo predstavlja problem.



Naime sam sprej je svetlo roze i sadrži sitne šljokice koje vam daju taj sjajni efekat. Stoga kada ga naprskate na lice možete da vidite svuda sitne tačkice koje je neophodno da utapkate u kožu. Ja to radim bjuti blenderom. Baš zbog toga pogodno je da ovaj sprej nanosite kao prajmer, tačnije pre pudera, ili nakon što nanesete puder i sve druge proizvode na lice, ali pre nego što našminkate oči.
Ja sam ga prvi put probala na kompletno urađen makeup i to sam bila van kuće. Da li možete da zamislite moj izraz lica kada sam primetila da sam sva istačkana a nemam čime da utapkam ostatke? :) Šalu na stranu, sav višak zaista možete lepo da utapkate u kožu bez da pokvarite svoj makeup.



I pored toga što sprej nije transparentan, meni se mnogo dopada efekat koji daje. Zaista lice dobije svežinu i šminka nekako lepše izgleda. Posebno bih ga preporučila za dnevni makeup, pogotovo umesto onih fiksatora koji zacementiraju šminku.

Nekako bih ga okarakterisala kao hajlajter u spreju.



 Ima jači ali meni vrlo prijatan miris.

Kako vam se dopadaju ovi proizvodi? Da li će oni biti deo vaše prolećne kupovine?

Pratite novosti i na Instagramu!









Comments

  1. Savrsen sprej ♥ Mislim da cu ga koristiti i za telo :D (ili bar za dekolte). Super post!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark