Skip to main content

PROBAJ ILI ZAOBIĐI? INGLOT Gel ajlajner

Moja ljubav prema ajlajnerima razvila se tek nedavno jer sam bila uverena da, zbog spuštenih kapaka, to na mojim očima neće lepo izgledati. Međutim, u poslednje vreme, vrlo često koristim ajlajnere.

Iako nemam mnogo iskustva sa izvlačenjem linije duž oka i mada mi spušteni kapci nimalo ne olakšavaju posao, moram da priznam da sam prilično zadovoljna kako se snalazim sa ovim proizvodima.


Inglot ajlajner dobila sam nedavno i tada sam se prvi put susrela sa gel ajlajnerima. Zaista sam mislila da će mi samo nanošenje ovog proizvoda biti problematično. Međutim, on je vrlo jednostavan za korišćenje, bar kada je u pitanju moje iskustvo.

Nije previše vlažan ali ni mnogo suv, nekako je tekstura idealna.


Gotovo da u jednom potezu možete proizvod da nanesete duž celog kapka.

Kada je reč o samom nanošenju, veliku ulogu imaju četkice. Naime, potrebno je da pronađete onu koja vam najviše odgovara i sa kojom vam je najlakše da radite. Neko voli dugačke, međutim meni trenutno najviše odgovara Aurina koso sečena četkica.

Ono što mi se veoma dopada kod ovog ajlajnera upravo je pigmentacija. Izuzetno je crn i čini mi se da ga baš zbog toga i najviše hvale.


Ne razmazuje mi se dok ga nanosim i zaista vrlo lako iscrtam liniju. (pogledaj fotografiju ovde!)

Međutim, ono što se meni ne dopada jeste činjenica da se on razmazuje u toku dana. Vrlo brzo nakon nanošenja preslikava se na donji kapak u unutrašnjem delu oka. Takođe, desi se da se razmaže i sam kraj ajlajnera, tj. da se izgubi njegova oštrina. Čak se nekad preslika i na gornji kapak.

To mi zaista smeta jer ne volim da ceo dan vodim računa o tome da li treba da popravim šminku. Možda bi ovaj problem mogao da se reši setovanjem ajlajnera crnom senkom. (Ukoliko je neko probao, neka napiše u komentarima!)Kada bih sudila samo na osnovu postojanosti, odnosno toga da se razmazuje u toku dana, definitivno bih vam preporučila da ga zaobiđete ali, s obzirom na fenomenalnu pigmentaciju, ipak to ne mogu da učinim.

Da li ste probale ovaj ajlajner? Kakvi su vaši utisci?


Comments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

Kako uspešno držim rozaceu pod kontrolom/ Saveti za suvu i osetljivu kožu

Kada mi se pre godinu dana pojavilo crvenilo sa potkožnim bubuljicama koje svrbe i peckaju, nisam znala o čemu se radi. Mislila sam da mi određeni puder ne odgovara ili da je šminki istekao rok trajanja i bila sam delimično u pravu.

Kao neko ko nikada nije imao problema sa kožom, čak ni u pubertetu, svaka promena izazivala mi je priličnu nervozu i zabrinutost. U vreme kada sam primetila promene još uvek nisam imala blog, a da postoji rozacea nisam ni znala. Stanje se pogoršalo kada sam počela da, zbog bloga, isprobavam različite proizvode, što je nešto najgore što možete pružiti svojoj osetljivoj koži. Crvenilo je bilo prilično izraženo kao i osećaj svraba, zatezanja i peckanja.

Međutim, kada sam se raspitala o simptomima, shvatila da je u pitanju rozacea i kasnije se konsultovala sa dermatologom i saznala na koji način da negujem kožu, crvenilo mi se smirilo i sada vrlo uspešno rozaceu držim pod kontrolom.