Skip to main content

GOLDEN ROSE Total cover 2u1 puder i korektor


Kao veliki obožavalac Golden Rose kozmetike, strpljivo sam čekala da ovaj brend izbaci novi puder. S obzirom na to da su u poslednjih nekoliko godina veoma poboljšali kvalitet proizvoda, uvek se radujem novitetima i očekujem mnogo od njih. U sklopu osmomartovskog paketića dobila sam i ovaj puder i istog dana ga isprobala.



Puder dolazi u plastičnom pakovanju od 30ml sa pumpicom i za sada nemam nikakve primedbe na ambalažu.




Tekstura je malo gušća što se oseti i prilikom nanošenja. U poslednje vreme sam navikla na laganije pudere koji se brzo nanose i blendaju. Sa ovim puderom mi treba možda malo više vremena. Međutim i pored toga ja ne osećam težinu na licu koju sam, priznajem, očekivala.



Veoma mi se dopada što se puder nekako stopi sa kožom. Ja zaista ne volim kada se previše vidi da imam puder na licu, zbog toga mi se ne dopadaju svi oni koji su teži.

Takođe, završnica ovog pudera nije mat. Naime puder daje zdrav sjaj licu, tačnije ceo dan imate onaj divan flawless efekat.



Iako obećava potpunu prekrivenost, ja smatram da je ona srednja. U dva sloja prekrije mi crvenilo. Mada sam očekivala bolju prekrivenost, ova mi potpuno odgovara. Dopada mi se kako se nanosi i četkom ali i sunđerom, sve u zavisnosti od toga da li želim veću ili manju prekrivenost.

Ono što sam primetila, a što sam i odmah nakon nanošenja očekivala, jeste da malo prosija nakon određenog vremena. S tim u vezi nisam sigurna koliko bi se svideo osobama sa masnom kožom. Čini mi se da je pogodniji za normalnu do suvu.



Iako ima tendenciju da prosija, ovaj puder tokom dana ne izgleda loše na licu. Ne skuplja se na suvim delovima niti sam primetila da se previše skida sa lica.

Kada je reč o ovom proizvodu dopada mi se kako izgleda na fotografijama. Takođe mislim da će ovo biti odličan puder za lepe dane koji dolaze.




Moj je u nijansi 06 taupe koja mi sada odgovara. Malo oksidira tako da imajte to na umu. Možda je čak bolje i da uzmete nijansu svetliju nego što planirate.



Nije mi iziritirao kožu, što mi je takođe važno. Nema jak miris.

Puder ne sadrži ulja ni parabene. Ima SPF 15.

Kako vam se čini ovaj puder? Da li planirate da ga probate?

Pratite novosti i na Instagramu!









Comments

  1. Bas sam se nadala da je ovaj puder mat. Imam masnu kozu i po ovome mislim da mi nece odgovarati...

    ReplyDelete
  2. Cao :)
    Mozes li mi molim te napisati je li nijansa zuckastog podtona? Narucila bih ga preko njihovog webshopa ali ne mogu naci nigdje swatcheve svih nijansi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ova moja je više neutralnog podtona, ne bi ti odgovarala ako želiš baš žućkasti. Koliko vidim almond i nude su žućkaste.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark