Skip to main content

GOLDEN ROSE METALS sculpting paleta


Kraljica metals kolekcije osvojila je gotovo sve one koji su je probali. Ideja da u jednoj paleti budu i bronzer, hajlajter i rumenilo meni se veoma dopala. S obzirom a to da često idem na kraći put, vrlo mi je praktična za nošenje. Ali nije me samo zbog toga oduševila.


Pakovanje ove palete napravljeno je od kvalitetne plastike. Zaista može da parira i skupljim brendovima. Dužinom poklopca nalazi se ogledalo koje može da posluži. Proizvodi u paleti zaštićeni su parčem plastike, tako da se ogledalo ne prlja.


U pakovanju dobijate bronzer, hajlajter i rumenilo. Mada se često dešava da mi u paletama odgovara jedan do dva proizvoda, kod ove palete koristim ih sve.

Bronzer je nije potpuno mat. Ima blagi sjaj tako da licu daje svežinu dok se te veoma sitne šljokice skoro ni ne vide. Mada je nijansa na prvi pogled prilično topla, na licu ne izgleda tako. Njime možete da radite i konture.

Dopada mi se kako se blenda. Tektura je blago svilenkasta i divno izgleda na koži. Veoma je lepo pigmentovan. Kada ga nanosim, uzimam manju količinu i onda nadograđujem ukoliko mi je potrebno. 


Hajlajter mi je za nijansu draži od bronzera. Ima predivan sjaj i daje licu blistavost. Nema one krupne šljokice već može da bude vrlo suptilan ukoliko ga nanesete u manjoj količini. Odličan izbor čak i za dnevnu šminku. 

Divno je svilenkast i lako se nanosi.

Iako nisam preterano ljubitelj rumenila, ovo iz palete koristim svakodnevno. Mislila sam da mi se boja neće svideti. Međutim, rumenilo je vrlo suptilno i daje licu svežinu. Nije mat već se blago presijava dajući zdrav sjaj jagodicama.


Ova paleta je odličan izbor ukoliko ste početnik u šminkanju jer za oko 900 dinara dobijate tri odlična proizvoda.

Mene je zaista oduševila i sigurno će se naći u godišnjim favoritima. A da li ste je vi probale? Pišite mi svoje utiske!

*Sve GR proizvode možete kupiti u Golden Beauty Shop-ovim!









Comments

  1. Ja samo i ovde da dodam da je paleta za svoju cenu i više nego odlična! Svašta se može sa njom, a toliko je kompaktna i "malena" u smislu pakovanja, da je idealna za neseser. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je tako olakšala pakovanje šminke kada idem na putovanje. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark