Skip to main content

CATRICE Dawid Tomaszewski paleta za oči i lice


Ovu prelepu Catrice paletu prvi put sam videla kod Jelene sa bloga Makeup Loving Me i jednostavno se zaljubila u nju. Veoma mi se dopalo elegantno pakovanje i izbor nijansi. Nažalost ova paleta iz limitirane serije nije dostupna kod nas, ali Jelena (instagram profil) je bila toliko divna i donela mi je ovu lepoticu kada je dolazila u Srbiju.

Ono što će vas odmah privući, kada je ova paleta u pitanju, svakako je pakovanje koje deluje luksuzno i veoma je kvalitetno. Na poklopcu se celom dužinom nalazi ogledalo što je korisno ukoliko putujete.



S obzirom na izbor nijansi, rekla bih da je ovo jedna savršena jesenja paleta. Ona sadrži osam senki za oči, hajlajter i rumenilo.

Kada je reč o senkama, dve nijanse su mat, dok su ostale manje ili više šimeraste. Imaju puderastu teksturu, vrlo su meke i ne truse se previše. Međutim, šljokice se ludački "rasipaju". Sa pojedinim senkama imam ih svuda po licu.



Gornji red je kombinacija hladnih i toplih nijansi od kojih su dve odlične kao hajlajt. Čak možete i da napravite vrlo lep makeup look koristeći samo ove četiri senke.

Pigmentacija je solidna. Vrlo lepo se nanose četkicom. Kod svetlijih nijansi bolji efekat se dobija kada se koristi mokra četka.



Senke u donjem redu imaju dobru pigmentaciju. Prva mat nijansa savršena je za pregib, odlično se blenda. Ljubičasta senka je takođe mat, dok su druge dve šimeraste. Veoma mi se dopada zelena senka, međutim nije previše postojana. Vrlo brzo nakon nanošenja gubi na intezitetu.



Ovim senkama moguće je postići odličan lagani, dnevni makeup kao i smokey eye. 

Samim tim što sadrži i proizvode za lice, mislim da je dobar izbor kada putujete.



Rumenilo je veoma suptilno. Nije previše pigmentovano, što mi se dopada jer mi omogućava da kontrolišem intezitet. Sadrži šljokice i licu daje svežinu.



Hajlajter je takođe suptilan. Meni je savršen za dan i dnevnu šminku. Licu daje blistav izgled. 



Ima vrlo sitne šljokice koje se gotovo ne vide na licu. Ja zaista ne volim kada hajlajter sadrži krupne šljokice.



Iako sam se do sada susrela sa mnogo kvalitetnijim senkama i dalje sam zaljubljena u ovu paletu i vrlo je rado koristim.

Kako se vama dopada? Da li volite Catrice senke?





Comments

  1. Paletica je predivna. Oduševljena sam! :)
    https://little-diary-by-jovana.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  2. Jako su lepe slike i odlicna je recenzija! Hvala za tag ❤

    ReplyDelete
  3. Catrice uviiek oduševi dizajnom i samim izgledom paleta, ali šteta što ne porade na kvaliteti samih sjenila. Koliko god me oduševi predivno pakiranje, toliko me razočara sama kvaliteta :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je ovo prva Catrice paleta tako da ne mogu da je uporedim, ali uvek sa za to da se više uloži u kvalitet proizvoda a ne pakovanja.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark