Skip to main content

POTROŠENI PROIZVODI #11


Ovaj put među praznim bočicama našlo se zaista mnogo proizvoda s obzirom na to da sam tri meseca skupljala praznu ambalažu, potpuno zaboravljajući da napišem post.

Kao i svaki put, rešila sam se i nekih proizvoda koje ne koristim duže vreme ili kojima je istekao rok trajanja.


Loreal magic retouch sprej za prekrivanje izrastka- O njemu sam već pisala u jednom od postova (pogledaj ovde). Moram da kažem da sam ostala pri mišljenju da je veoma zanimljiv proizvod ako želite da napravite instant ombre ili kamuflirate izrastak. Ono što mi se ne dopada jeste što se veoma brzo troši a košta 800 dinara. Takođe boja se ne osuši u potpunosti pa, ukoliko dodirnete kosu, ostaje vam na prstima. Međutim, sama ideja mi se dopada tako da ću sigurno opet kupiti ili ovaj, ukoliko bude na sniženju, ili neki sličan sprej da imam za određene prilike.

Balea suvi šampon- O njemu sam pisala mnogo puta. I dalje smatram da je jedan od boljih šampona za suvo pranje kose, a cena mu je samo 250 dinara.

Pantene pro-v aqua light- Šampon u koji sam trenutno zaljubljena. Osim što ima divan miris koji u kosi ostaje danima, on odlično opere kosu, a krajevi su hidrirani što je fenomenalno, posebno ukoliko se farbate u plavo. Nastaviću da ga kupujem. Često je na sniženju u Lilly-u, a cena ovog većeg pakovanja je oko 400 din.

Avon maska za kosu- Osim lepog mirisa, ova maska ne radi gotovo ništa. Ne bih vam je preporučila iako je bila nešto manje od 300 dinara.

Avon serum za suve krajeve- Definitivno jedan od najboljih. Istog momenta omekšava krajeve, kosa izgleda odlično, a miris je fenomenalan. Sada su promenili ambalažu, a nekako mi se čini da osetim alkohol i da je miris blaži.


Marrakesh puter za telo- Odličan proizvod sa prilično jakim i dugotrajnim mirisom. Lepo neguje kožu i definitivno opravdava visoku cenu. (Detaljnije ovde.)

Krauterhof anti-celulit gel- Najbolji proizvod za celulit koji možete da pronađete u drogerijama. On zaista uklanja celulit i uz njega gubite centimetre. Ono što je možda problematično jeste efekat zagrevanja. Neke devojke se žale da ih mnogo peče te da ne mogu da izdrže. Međutim kod mene to nije slučaj iako nije prijatno kad dođu topliji dani. Ono što mi ne odgovara jeste to što su mi se pojavili kapilari, ali to ne znači da neću nastaviti da ga koristim bar dok ne nađem neki bolji proizvod sa efektom hlađenja. (Recenzija)

Garnier Neo dezodorans- Proizvod koji se meni nije dopao. Sviđa mi se što ima teksturu kreme i miris je veoma lep, ali ne štiti dovoljno od neprijatnih mirisa.

B.U. dezodorans- B.U. volim još od kada sam bila mala i smatram da oni zaista imaju lepe mirise, međutim ovaj mi se nije preterano svideo. Dobila sam ga na poklon.

Nivea care and cashmere- Niveine gelove za tuširanje volim i uvek kupujem. Ovaj konkretno je imao lep i prijatan miris.

Queen Odelia krema za stopala- Miris koji se meni nije previše svideo od prvog trenutka tako da je nisam često koristila. Krema lepo hidrira kožu stopala ali smatram da je cena od 18$ previsoka. Detaljnije ovde.

Nivea dezodorans u stiku- Veoma blag i prijatan miris, a odlično štiti u toku dana. Čini mi se da nisam naišla na Nivein dezodorans koji mi se nije dopao. 

Bioten SOS krema za ruke- Odlično neguje suvu kožu ruku, a pri tom divno miriše. Pakovanje je malo pa sam je zaista brzo potrošila.


Velea trake za depilaciju lica- Odlično uklanjaju dlačice, ne iritirajući kožu. Međutim, primetila sam na nekoliko tračica da se vosak ne odvaja lepo, tačnije ne ostaje jednaka količina na obe trake što ih čini neupotrebljivim. Ukoliko vam se to desi, malo duže među dlanovima ugrejte trake, a onda ih vrlo pažljivo odlepite. (Detaljnije)

Balea ampule za lice- Proizvod koji zaista preporučujem da probate. Ampule omekšavaju, hidriraju i osvežavaju lice. Koriste se sedam dana, a koštaju oko 500 dinara. (Recenzija)

Multiactiv micelarna voda-Lepo uklanja šminku i nije mi posebno iritirala lice iako ima jači miris. Smatram da je ova kolekcija sa filtratom puževe sluzi sasvim dobra posebno ukoliko imate normalnu kožu. (Recenzija)

Avon ružina vodica- Proizvod koji uvek volim da imam pri ruci jer zaista može da smiri iziritiranu kožu i pojačano crvenilo koje mi se često pojavi. Može da se koristi i kao micelarna voda za skidanje šminke ali i kao tonik. Često je na sniženju. Ja sam je poslednji put poručila za samo 100 dinara. (Detaljnije)

Balea gel za umivanje- Jedan je od onih proizvoda koji nikako nisam mogla da potrošim. Nije prijao mom licu i sigurno ga ne bih kupila ponovo iako ne smatram da je loš.

Balea krema za ruke- Obožavam ove kremice u prelepim pakovanjima. Praktične su mi za neseser koji uvek imam u torbi. Konkretno ova ima lep miris i divno neguje ruke.

L'occitane krema za ruke- Osim prelepo i jednostavnog pakovanja, meni se miris ove kremice veoma dopada kao i to kako neguje kožu na rukama. Inače su kreme ovog brenda prilično skupe i svakako nisu proizvod koji bih u ovom trenutku redovno kupovala.


Blend-a-med pasta za zube- Definitivno omiljena i meni najbolja od svih onih koji obećavaju efekat izbeljivanja. Iako nisam primetila da ona nešto specijalno izbeli zube dopada mi se kako ih opere kao i svežina koju ostavlja u ustima.

Oral-B konac za zube- Da li znate koliko je važno da prilikom higijene zuba koristimo i konac? Često četkicom ne možemo da uklonimo sve ostatke hrane koji mogu da dovedu do pojave karijesa. Stoga je konac odlično sredstvo kako bi čišćenje zuba bilo kompletno. Konkretno ovaj Oral-B sklon je tome da se kida i često se desi da njime povredim desni, tako da vam ga ne bih preporučila.


Lakovi za nokte brenda Golden Rose zaista su moji omiljeni, a posebno Ice chic kolekcija za koju smatram da je veoma kvalitetna. GR ima prilično moderne nijanse i sasvim pristupačnu cenu.

Twenty One lak kupila sam u Lilly-u prilično davno i nije na mene ostavio poseban utisak. Ima veoma usku četkicu što ne volim kod laka, a i sam kvalitet nije ništa posebno.

Ebelin odstranjivač laka za nokte jeste proizvod koji mi se baš dopada. On u sebi ima sunđer koji u sredini ima rupu u koju stavite prst i nekoliko puta okrenete kako bi se lak skinuo. Meni je na taj način mnogo olakšano skidanje laka i proces je brži. Međutim, nakon određenog vremena sunđer se prilično uprlja pa se dešava da se i prsti umažu. Tada je vreme za kupovinu novog. Takođe, ima lep miris i ne isušuje nokte niti zanoktice.

Essence kapi za brzo sušenje laka- koristim ih već duže vreme i prilično sam zadovoljna. Dugo mi traju i dobro rade svoj posao. Međutim, sada sam otkrila Llums sprej za brzo sušenje i trenutno njega koristim.


Garnier Roll-on za predeo ispod oka- jedan od fenomenalnih proizvoda koji se, čini mi se, više i ne proizvodi. On je meni mnogo pomagao u rešavanju problema naduvenih i crvenih podočnjaka. Radio je na principu blage masaže kuglicom i gelom koji je imao odlično dejstvo.

Aura fiksator- Bio mi je dobar dok nisam probala mnogo bolje fiksatore i shvatila da ovaj više liči na lak za kosu.

Fashion make-up puder u kamenu- Ima divnu teksturu, a zaista se loše ponaša na koži. Ne matira je i stvara onaj brašnjav izgled. Mislim da sam ga samo dva puta probala.

GR gel alajneri- Meni su se brzo osušili i nisam mogla da se snađem sa njima. Znam da su devojke pisale kako je njima dobar ali ja svakako ne bih kupila ovaj proizvod.

Oriflame balzam- Višenamenski proizvod koji mi je bio odličan za ispucale usne. Istekao mu je rok i zato se našao u ovom postu.

Labelo lip butter- Apsolutno nepotrošiv. Imam ga dugo i mislim da nije pametno da nastavim da ga koristim. Iskreno, nisam oduševljena teksturom, niti kako neguje usne. Osim lepog mirisa, ništa drugo me ne bi privuklo da ga ponovo kupim. 

Isti slučaj i sa Labelom u klasičnom pakovanju. S tim što mi se kod ovog ne dopada što ostavlja roze trag.

Sabi Handmade balzam za usne- U pitanju je domaći brend i proizvod koji je odličan. Dugo sam ga trošila što se i vidi po pakovanju. (Više o brendu i balzamu ovde.)

Nyx korektor- Odlično prekrivanje i zaista dobra tekstura. Međutim, ono što meni smeta jeste to što se prilično uvlači u borice ispod oka i što se pomera u toku dana. 

Catrice korektor- Ko prati moj blog zna da je meni ovaj korektor definitivno najbolji. Već sam pisala o njemu tako da ne želim da ponavljam. 

Detaljnije o oba korektora pročitajte ovde.

GR Essential maskare meni su jedne od najboljih. Više o njima ovde.

Eveline aktivator za trepavice- U pitanju je fantastičan prajmer za trepavice koji ih ujedno i neguje. Efekat maskare je mnogo bolji kada njega nanosite. Definitivno ću ga kupiti ponovo. Zaista mi je dugo trajao. (Detaljnije)

Flormar puder mi se na prvi utisak učinio kao dobar međutim nimalo ne odgovara mojoj koži, pri tom sam uzela i pogrešnu nijansu. Iako je gotovo pun odlučila sam da ga bacim jer ga imam sigurno duže od tri godine.

Essence senka za obrve- Takođe je imam dugo, koristila sam je aktivno jedno vreme a onda sam počela da koristim olovke koje su mnogo bolje rešenje za moje obrve.

Ebelin četkica- Kupila sam je davno ali mislim da je nijednom nisam koristila jer nisam uspela da joj nađem namenu. Koso je sečena i prilično čvrsta. Nije pogodna ni za nanošenje senke niti za blendanje. Takođe ne može da se koristi ni za nanošenje korektora ali ni za konture jer je mala.

Da li se među ovim proizvodima nalaze oni koje i vi koristite? Pišite mi svoje utiske!











Comments

  1. Bas dosta proizvoda si potrosila, ja toliko ne potrosim ni za 4 meseca, svaka cast :)

    makeupmania-byjovana.blogspot.rs

    ReplyDelete
  2. Fenomenalni proizvodi,imala sam prilike skoro sve,bar da isprobam,ako ne i da koristim.Medjutim Baleini proizvodi su me posebno odusevili.:)
    https://suzastil.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Balea je odličan brend. Uglavnom kvalitetni a povoljni proizvodi.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark