Skip to main content

ESSENCE Camouflage- jeftin a odličan korektor


Kada sam dobila Essence paket, prvo što sam želela da isprobam jeste korektor. S obzirom na to da sam koristila već onaj u starom pakovanju, veoma me je zanimalo da li su nešto promenili kada je sama tekstura u pitanju.

Korektor dolazi u pakovanju od 5ml što je sasvim dobra količina. Nemam primedbe na četkicu, blago je nakošena i njome lepo mogu da nanesem proizvod. Ono što je primetno jeste prilično mala količina koja ostaje na četkici kada se ona izvuče iz ambalaže. Za razliku od Catrice korektora na čijoj četkici bude dovoljno proizvoda za područje ispod oba oka, kod ovog moram bar dva puta da "umočim" četkicu.Tekstura je lagana i ne bih se složila sa proizvođačem da ima potpuno prekrivanje. Negde više bih rekla da liči na Auru nego na npr. već pomenuti Catrice koji zaista odlično prekriva.

Međutim, tekstura je toliko divna, lepo se blenda, brzo se setuje, minimalno se uvlači u borice i nekako izgleda potpuno prirodno. Osveži pogled, a nije težak na licu.Iako nema potpuno prekrivanje, dobro prekriva. Ja imam izraženije podočnjake, koristim samo njega već danima i prilično sam zadovoljna. 

Dobar je za posvetljivanje jer se odlično blenda sa puderima, a ne isušuje kožu.
Kratko poređenje sa korektorom u starom pakovanju:

Oba imaju laganu i prilično sličnu teksturu iako novi izgleda gušće. Prekrivanje je gotovo isto, ali novi se brže setuje. Stari napravi dodatno još neku boricu i izgleda vlažnije ukoliko se ne fiksira. Novi izgleda prirodnije. Međutim, ukoliko ste voleli stari svakako će vam se svideti i novi jer je formula samo blago poboljšana.

Prema mom mišljenju mana je što postoje samo dve nijanse, ali je dobra strana što se nekako korektor stopi sa kožom. Moja nijansa je 05 ivory.Za cenu od oko 300 dinara dobijate fenomenalan proizvod. Bolji je i od nekih skupljih brendova koje možete da pronađete u drogerijama.

Da li koristite Essence kamuflažu? Kakvi su vaši utisci?


Comments

  1. Ja se osim Catrice kamuflaze ne usuđujem da probam ništa drugo. Oduševljena sam njome! 😊 ali ne zvuči ni ova zaista loše. Fin post i fotografije :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. :) Catrice je definitivno najbolja, ali i ova je odlična pogotovo za one koji nemaju veće probleme sa podočnjacima.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…