Skip to main content

ZOJA ZEC Piling za telo Narandžina kora





Zoja zec piling je mešavina prirodnih sastojaka koji blagotvorno deluju na suvu kožu, celulit, strije, akne i druga neželjena stanja kože.

Sastoji se od pržene kafe (Arabika i Robusta), hladno presovanih ulja suncokreta i slatkog badema, šećera, morske soli, cimeta, vitamina E, etarska ulja slatke i gorke narandže.


Moj prvi utisak kada sam otvorila kesicu bio je zadivljujući miris narandže i kafe. Ko voli ova dva mirisa, uživaće svaki put kada koristi piling. 





On je smešten u kesu koja je sa spoljašnje strane papirna, a s unutrašnje rekla bih plastična, tako da i ukoliko je pokvasite, proizvodu unutar nje neće se ništa desiti. Na vrhu ima plastični deo kojim se kesa lako zatvara, te je piling potpuno zaštićen od prosipanja. Meni lično, ovo pakovanje se veoma dopada jer je jednostavno i praktično čak i za nošenje na put.




Kako se koristi?

Prvo pokvasite kožu, uzmite manju količinu i kružnim pokretima nenesite na željene delove tela. Ukoliko vam je neophodno još proizvoda možete dodati, ali uvek pažljivo kako vam se ne bi veća količina prosula. Masirajte problematične delove tela duže nego što biste inače kako bi se pokrenula cirkulacija. Ostavite da piling deluje pet minuta i nakon toga isperite. 




Koža nakon njega bude zadivljujuće meka, nežna, nahranjena. Prosto nema potrebe ni da mažete mleko za telo. Ja sam zaista oduševljena. 

On pokreće cirkulaciju, telo vam se blago crveni nakon pilingovanja, što pomaže prilikom otklanjanja celulita i mislim da biste najbolje rezultate postigli ukoliko biste ga kombinovali sa nekim gelom protiv celulita.

Proizvođač predlaže da se piling koristi tri do pet puta nedeljno. Međutim ja ga koristim skoro svaki dan na budinama i zadnjici.

O konkretnijim rezultatima pisaću vam kada ga potrošim, ali svakako nameravam da nastavim da ga kupujem.




Ono što je odlično jeste to što je piling potpuno prirodan i ne može vam izazvati nikakve neželjene reakcije. Takođe možete da ga koristite i za lice ukoliko nemate hiper senzitivnu kožu. Ako odlučite da ga nanosite i na kožu lica, preporučila bih vam da ga pomešate sa nekim gelom za umivanje, jer će na taj način on biti manje agresivan.

Piling Narandžina kora možete naručiti preko sajta zojazec.com. Cena mu je 590 dinara, a dostava je na teritoriji cele Srbije besplatna. 

Postoje još dva Zoja Zec proizvoda koja ću vam predstaviti u nekom od narednih postova, a vi ih možete potražiti na njihovom sajtu.

Kako vam se čini ovaj piling? 

Comments

  1. Deluje da je dobar, a i cena je ok.Koliko moze da traje jedno pakovanje otprilike? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesec dana sigurno, ako ga nanosiš baš pet dana nedeljno. Ja ga koristim 20 dana i imam ga još uvek.

      Delete
  2. Super post!Meni stize na probu u ponedeljak,i jako sam znatizeljna!Po tvojim opisima super deluje!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete
  3. Kafa + narandza dobitna kombinacija! :-) Ja sama muckam kafu sa uljem i pilingujem se. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam pokušala još uvek. :) Ovaj piling je stvarno sjajan.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark