Skip to main content

Golden Rose ICE CHIC lakovi za nokte

Već sam mnogo puta pominjala koliko volim Golden Rose lakove, a ove, o kojima ću vam danas pisati, smatram najboljim do sada.

Ako pričamo o uopštenim karakteristikama GR lakova, potrebno je istaći da su prilično kvalitetni, da je cena veoma pristupačna i da je izbor boja fantastičan. Ne znam koliko tačno različitih linija postoji, ali verujem da baš svaka žena, među lakovima ovog brenda, može da pronađe ono što traži.izvor


Linija ICE CHIC prvo mi se dopala zbog novog pakovanja koje izgleda mnogo kvalitetnije. Drugo, izbor nijansi je fenomenalan. Ne znam da li su sve (81) dostupne kod nas, ali ove koje sam ja dobila oduševile su me.

U pitanju su nežne, mlečne nijanse koje su mi potpuni hit ovog proleća. Nisu mnogo upadljive, nokti deluju uredno i uklapaju se uz sve kombinacije.

S obzirom na to da su nijanse mlečne potrebno je naneti dva ili tri sloja kako biste dobili boju iz bočice i potpuno prekrivenost nokatne ploče.

Lak se brzo suši, a ono što je najbitnije VEOMA DUGO TRAJE NA NOKTIMA. Čini mi se da nisam imala lak boljeg kvaliteta. 

Moji nokti su uglavnom veoma dugački, a na takvim noktima lakovi prilično dugo traju. Međutim, nedavno sam ih potpuno skratila, a ovaj GR lak bez problema stoji na njima danima. Bukvalno ga skidam kada poželim da promenim boju. 

Ta činjenica me je zaista oduševila, a ovi lakovi su mi postali omiljeni.

Što se tiče nijansi, najdraža mi je, kao što se moglo i očekivati, ova nežno roze u broju 06.
Ukoliko baš volite da vam nokti budu neutralni, što je meni izuzetno lepo kada su oni veoma dugački, onda je nijansa u boji kože u broju 08, prava za vas. Meni je takođe, pored pomenute roze, omiljena.Nisam preterano ljubitelj sedefastih nijansi, ali mi se ova 02 dopada. Ne znam zašto, ali meni sedefasti lakovi uvek duže traju na noktima.
I za kraj najmanje omiljena, ali nijansa koju isto tako rado nosim, mlečno bela u broju 03. Slična nijansa, ali GR WOW laka, bila mi je zimski favorit.
Neke od ovih nijansi bile bi, uz kombinaciju sa kreč belim lakom, odlične za frenč manikir.
Mogu slobodno da kažem, već sad, da će mi ovi lakovi biti apsolutni favorit godine. Definitivno ću probati i neke druge tamnije nijanse, a i vama, ukoliko niste probale ICE CHIC lakove, obavezno to preporučujem.

Kako vam se dopadaju nijanse? Da li ste probale ove nove GR lakove?Comments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…