Skip to main content

GOLDEN ROSE prajmer, rumenilo i hajlajter




Veoma sam se radovala kada sam u paketiću sa Golden Rose novitetima dobila ova tri proizvoda, posebno prajmer, jer sam ga odavno videla na oficijalnoj stranici GR i navijala da što pre stigne i u Srbiju.

Ova tri proizvoda zaista su odlična ukoliko imate suvu kožu, baš zato što im je tekstura kremasta.




GOLDEN ROSE PRAJMER SA SJAJNIM EFEKTOM


Dolazi u plastičnom pakovanju sa pumpicom koja sasvim dobro funkcioniše. Ne izlazi mnogo proizvoda prilikom jednog laganog pritiska, što meni odgovara.




Prajmer je lagane teksture i lako se raspoređuje po licu. Bele je boje i zaista ima svilenkast i biserni izgled, kako tvrdi proizvođač.




Kada ga nanesete, koža će vam biti svetlija, sveža i glatka. Popuniće sitne borice, ujednačiti ten i učiniti da se puder bolje nanese i da lepše izgleda na licu.




Ova baza daće vašem licu zdrav sjaj bez masnog izgleda. Ono što sam ja primetila jeste da se nakon nanošenja ovaj proizvod brzo upije, a da sjajni efekat bude tek lagano primetan. Mene je to malo razočaralo jer se sjaj skoro i ne primeti kada preko prajmera nanesem puder.




Njega možete mešati i sa puderom kako biste dobili svetliju nijansu ili razblažili svoj puder, a isto tako ga možete staviti i nakon nanošenja podloge na delove koje želite da hajlajtujete, kao što su jagodice ili vrh nosa.

Miris je blag, prijatan, mene podseća na neku kremu. S obzirom na to da ne daje preteran sjaj, mislim da ga mogu koristiti i osobe sa masnijom ili kombinovanom kožom.

Ne sadrži parabene!




GOLDEN ROSE DUGOTRAJAN HAJLAJTER/ŠIMERASTA SENKA ZA OČI


Ovaj hajlajter dolazi u pakovanju koji podseća na ajlajnere. Meni se lično pakovanje dopada, osim što bih volela da je zlatna drška malo kraća.




Hajlajter se nanosi četkicom, ali bih vam ja preporučila da ga prvo nanesete na ruku pa onda lagano utapkavate na željene delove na licu, jer se ne blenda baš dobro ukoliko ga direktno nanesete na lice.

Ne znam kako bih opisala teksturu samog proizvoda. Nije previše tečan ali ni mnogo suv. Međutim, brzo se suši i morate odmah da ga ublendate na lice. 

Proizvođač kaže da je vodootporan i dugotrajan, da traje 14h. Meni je stajao na licu dok nisam skinula šminku.

Pun je sitnih šljokica koje daju decentan sjaj, što ja lično preferiram, ali ukoliko ga nanesete u manjoj količini.




Rekla bi je da je odličan za dnevnu varijantu, a ako ga kombinujete da nekim praškastim hajlajterom, može da bude i savršen deo vaše večernje šminke. Ja ga najviše koristim kao hajlajter na jagodicama a ređe kao senku.



Kada ga koristim kao senku, ne stavljam ga na kapak, već samo na predeo ispod obrve i u unutrašnji ugao oka, tačnije na one delove koje želim da posvetlim.




Iako ja više volim praškaste hajlajtere mislim da i ovaj može sasvim dobro da vam posluži, posebno što ima više namena.




GOLDEN ROSE RUMENILO U STIKU (105)


Odličan je proizvod ukoliko imate suvu kožu. Ono što je mene oduševilo kod ovog jeste to što se lepo blenda, ali i sama nijansa rumenila je divna. 

"Radi" na odvrtanje i smatram da je 10,5g sasvim dovoljna količina za dugo korišćenje ovog rumenila. 

Pakovanje je mat, plastično i prilično kvalitetno, ne otvara se tako lako te ga bez straha možete poneti sa sobom.




Pigmentacija je odlična ali ne postoji mogućnost da preterate prilikom nanošenja, jer blagim blendanjem npr. bjuti blenderom možete vrlo lako da uklonite višak.



Što se tiče trajanja na licu, ja inače nemam problem sa tim jer mi je koža suva, tako da mi ovo rumenilo ostaje na obrazima sve dok ne skinem šminku.

Ne sadrži parabene!

S obzirom na cenu koju imaju GR proizvodi smatram da je kvalitet istih i više nego odličan i svakako vam preporučujem svaki od ova tri proizvoda.

Da li ste probale ove GR novitete? Kakvo je vaše mišljenje?

Comments

  1. Već sam htela da te pitam gde si u Rumi našla novitete kad ti dobila paketić. :-) Nadam se da će posle praznika da stignu noviteti. Prajmer baš fino deluje, šteta sto se sjaj ne primeti nakon pudera..ili da ga probaš mešati sa puderom.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mešala sam ali nije mnogo primetno. Ja sam mislila da se noviteti već mogu pronaći u parfimerijama. :/

      Delete
  2. Super proizvodi :)

    Poseti moj blog bmmybeautyworld.blogspot.rs

    ReplyDelete
  3. Super recenzije, bas sam se pitala kakav je highlighter, i drago mi je sto si pisala o njemu. Kupicu ga sigurno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđa post i da sam pomogla. :)

      Delete
  4. I mene si zainteresovala za highlighter.
    Pozdrav, Milica sa bloga ,,Šminke nikad dosta''. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark