Skip to main content

Trenutno omiljeni proizvodi



Ranije sam o omiljenim proizvodima pisala u vidu sezonskih favorita, jer mi se oni ne menjaju iz meseca u mesec. Međutim, ovaj put sam odlučila vam napišem nekoliko rečenica o trenutnim favoritima.





O kokosovom ulju čitala sam na mnogim blogovima. Devojke su ga hvalile pišući da je dobar i za lice i za kosu, pa sam odlučila da ga i ja probam. 

Ukoliko imate suvu kožu, ovaj proizvod vam je neophodan. Možete da ga bez problema nanosite i na osetljivo lice, na usne i na telo. Zaista omekšava, a ne izaziva nikakve negativne reakcije. Oni koji imaju problema sa rozaceom moraju da znaju da će im se pomalo povećati crvenilo dok se ulje ne upije.

Isto je dobar i za kosu. Ja ga nanesem na krajeve nekoliko sati pre pranja kose. 

Možete da ga nanosite i na obrve i trepavice. Meni se odlično pokazao u skidanju vodootporne maskare. Takođe, ukoliko imate suvu regiju ispod oka, ovo je potpuno bezbedan proizvod koji će vam nahraniti taj osetljivi deo lica.




Ulje se nalazi u čvrstom stanju ali se brzo rastapa čim ga uzmete u ruke. Ja sam ovo pronašla za 400 dinara u zdravoj hrani i s obzirom na to da ga koristim već određeno vreme, mogu da kažem da se sporo troši.

Kosovo ulje možete da koristite i u ishrani.




Avon planet spa krema za telo je nešto što morate da imate, jer je miris božanstven. Sećam se da je u jednom katalogu bilo da protrljate i osetite miris, a ja sam istog momenta odlučila da naručim ovu kremu.

Lepo se razmazuje, a taj predivan miris dugo se zadržava na koži.




Krema u sebi ima sitne narandžaste mrvice koje utrljavanjem nestaju, a koža ostaje glatka i divna.

Cena joj je bila oko 400 dinara kada sam ja naručivala.





Avon Ružina vodica je odličan proizvod za umirivanje i čišćenje kože. Ona zaista redukuje crvenilo na licu i lepo hidrira kožu. Detaljniju recenziju potražite ovde.





Rimmel Match Perfection puder koristim određeno vreme. Iako ne smatram da je najbolji, prilično je dobar za suvu kožu i za dnevnu varijantu. Ima dobro prekrivanje, jedina mana mu je što prosija na T zoni. Recenziju pročitajte ovde.

Nedavno sam promenila sunđer kojim nanosim ovaj puder i on sada prilično bolje izgleda na mom licu.






Sunđerčić za šminkanje kupila sam u lokalnoj parfimeriji potpuno neplanirano. Svuda sam tražila Aurin sunđer i kako ga nije bilo, prodavačica mi je ponudila da probam ovaj. Bila sam skeptična jer dolazi u providnom pakovanju bez ikakvog naziva proizvođača, ali mi je onda ona rekla da je odličan i da ne vidi razliku između njega i Aurinog bjuti blendera.

S obzirom na cenu od 250 dinara nisam očekivala mnogo, ali sam se prijatno iznenadila. Zaista dobro nanosi tečni puder i korektor. Kao što sam gore napisala, podloga mi sa njim izgleda mnogo lepše nego sa Ebelin sunđerom.

Ovaj sunđer je veći i mekaniji od Ebelin sunđera i što je odlično lakše se pere.





Dolazi u plastičnoj kutiji i zaista ne planiram da kupujem skuplji jer je ovaj sasvim dobar. On je s jedne strane koso sečen što je dobro za nanošenje pudera na celo lice. Ukoliko ga u nekoj parfimeriji ugledate, obavezno ga kupite.




Deborah rumenilo (60) dobila sam od Šmizletine i oduševila se čim sam ga probala. Sada je neizostavni deo moje rutine šminkanja.





Divno je pigmentovano i svilenkasto, a opet je nežno i pogodno za dnevnu varijatnu.





Smešteno je u kvalitetno pakovanje u kome se, sa zadnje strane, nalazi i mala četkica kojom možete da se poslužite ukoliko pri ruci nemate četku za rumenilo koju uglavnom koristite.








Davno sam koristila pečeno Deborah rumenilo i sećam se da mi se isto tako veoma dopadalo.





O City color hajlajteru nedavno sam pisala na blogu. Pročitajte ovde recenziju jer je ovaj proizvod definitivno vredan vaše pažnje. Ja ga svakodnevno koristim jer ima divan decentan sjaj.

Kako vam se dopadaju moji favoriti? Da li koristite neke od njih?


Comments

  1. Slazem se sa tobom, Match Perfection je dobar za suvu kozu, moja je mesovita i bio je malo hidratantniji za moj ukus. Avonovu ruzinu vodicu sam imala i divna je. Svidja mi se ovaj blender i to sto mu je povoljna cena, Aurin nije bas jeftin a brzo mi se raspao :|. Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nikad nisam probala Aurin, ali tek sada sigurno neću. :)

      Delete
  2. Ruzinu vodicu i Planet Spa kremu moram poruciti, jer ih svi hvalite. :)
    Ja se isto slazem da ne treba bacati novac na sundjere, samo zato sto su nekog brenda. Odlicno rade posao i oni "no name."
    Kokosovo ulje te hocu da nabavim, te necu...svidja mi se ideja da ga nanosim na krajeve. Na lice ne bih jer imam mesovitu kozu + blago crvenilo na obrazima (ispucali kapilari). Bilo mi preskupo da dam 700din za ono koje su svi spominjali, ali ovo od 400din je pristupacno. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pogledaj u zdravoj hrani, imaju razne proizvođače kokosovog ulja, a isto kako i veličine teglica, pa se cene razlikuju. :)

      Delete
  3. Planet spa krema je odlicna :)

    Beautyrebel09.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cela ta Planet spa linija je odlična. :)

      Delete
  4. Moram da probam to kokosovo ule,svi ga nahvališe! :D
    Planet pa proizvode sam ranije kosristila,imala sam neke maske i kreme,ali ta mi deluje baš zanimjivo i sledeća je na "wish" listi :)
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obavezno probaj Planet spa, ima predivan miris. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark