Skip to main content

Potrošeni proizvodi #6


Volim ovakve postove jer me teraju da trošim proizvode. Iako dekorativu sporo trošim, ovaj put se našlo i nekoliko make-up proizvoda.




Baby sensitive vlažne maramice već se standardno nalaze u svakom postu ovog tipa. Pokazale su mi se kao najbolje, dovoljno su vlaže, blage, lepo skidaju šminku i ne iritiraju kožu. Mogu da se kupe u Lilly-u za oko 150 dinara.

Eveline micelarna voda za suvu i osetljivu kožu jedna je od najboljih koje sam do sada probala. Recenziju pročitajte ovde.

Simple gel za umivanje je odličan za osetljivu kožu i veoma sporo se troši.

Simple hidratanta krema, isto namenjena osetljivoj koži, zaista mi je prijala iako nije za veoma suvu kožu. Lepo hidrira i brzo se upija, stoga mislim da bi odgovarala i masnoj koži.

Simple proizvodi nisu agresivni i bez mirisa su, tako da su meni savršeno odgovarali, ali nažalost nema ih u Srbiji.




Dove mleka za tuširanje obožavam. Konkretno ovo ima divan miris, međutim prilično je gusto što mi se ne dopada previše. 

Velena šampon za kosu sa makadamia uljem dobar je šampon s obzirom na nisku cenu. Primetila sam da mi se od njega brže masti kosa tako da ga neću kupovati u skorije vreme.

Balea mleka za tuširanje uvek rado kupujem. Konkretno ovo od vanile i kokosa nije me posebno oduševilo, ali sam volela da ga koristim u kombinaciji sa K pilingom.

Nivea men šampon za kosu mama mi je kupila greškom, međutim ovaj šampon je odličan. Ne isušuje kosu, nema standardan muški miris, tako da mogu i žene da ga koriste, a dobro opere kosu. Preporuke.




U proteklom periodu iskoristila sam čak dva Schauma šampona za suvo pranje kose. Meni potpuno odgovaraju i cena im je korektna. Ovaj suvi šampon nalazi se u uskršnjem paketiću koji će osvojiti jedna čitateljka bloga. Ukoliko želite da učestvujete u ovom darivanju, kliknite ovde.

Nivea lak za kosu ima divan miris i dobro učvršćuje. Ukoliko lak koristite samo ponekad, preporučujem da kupite ovo malo pakovanje, trajaće vam prilično dugo.




Ukoliko me pratite na instagramu, mogli ste da vidite da sam kupila novi Avon serum za suve krajeve. Ovaj proizvod je jedan od najboljih u Avon ponudi, ali i među serumima koje sam do sada probala.

Botanica silikone za kosu jedva sam čekala da potrošim. Nemaju miris, niti posebno omekšavaju. Ne preporučujem ih.




Ove sprejeve koji su malo jači od dezodoransa a dosta slabiji od parfema uvek sam volela da imam u zalihama. Njih prskam stalno, ponekad i pred spavanje ili kad idem na neku kratku relaciju. 
C-thru je prilično jak i dugo se zadržava, te može da vam zameni i parfem, dok je B.U. potpuno nežan, slab i veoma brzo izvetri.

Rexona long lasting protection- ova linija dezodoransa je odlična. Trenutno trošim roze pakovanje i ne mogu da kažem koji miris mi se više dopada. Odlično štite od neprijatnih mirisa i ne sadrže alkohol. Iako ne spadaju u grupu zdravih dezodoransa, definitivno vam ih preporučujem.




Kosili bebi puder bez parabena kupila sam prvenstveno zbog slatkog pakovanja roze boje. Nekako ne primećujem razliku između pudera, a smatram da je ovo jedan od neophodnih proizvoda, koji uvek mogu da posluže za prvu pomoć.

Johnson's kremu za telo rešila sam da bacim iako je nisam celu potrošila. Miris je lep, ali apsolutno ne hidrira i teško se razmazuje ostavljajući beli trag. Određeno vreme sam je koristila samo za stopala.




Kada sam dobila Golden Rose alajnere rešila sam da se otarasim svih onih koji mi već duže vreme prave gužvu u mojoj kolekciji šminke.

Fashion make-up flomasterom uopšte nisam bila zadovoljna jer je bio suvlji i nedovoljno pigmentovan i kada sam ga kupila. Dugotrajan je, ali nepraktičan za nanošenje i stavila sam ga svega nekoliko puta.

GR diplajner imam baš dugo, verujem da mu je istekao i rok trajanja. Međutim, ovo je jedini proizvod te vrste koji je i posle toliko vremena još uvek je dovoljno tečan da može da se koristi. 

Loreal alajner čuvala sam samo zbog četkice koja mi je bila praktična za nanošenje drugih alajnera. On je već odavno suv.

Essence tečni alajner ima neki neprijatan miris, četkica mu je veoma nezgodna za nanošenje, a i sama tekstura alajnera prilično je loša.




Konačno sam odlučila i da svoju prvu četkicu za šminkanje bacim u smeće. Nju sam pre mnogo godina uzela od mame i koristila sam je i za rumenilo i za bronzer, sad ne znam ni sama kako. :)

TwentyOne lak za nokte nije mi se nešto posebno svideo. Nije dugotrajan, niti posebno kvalitetan, a sada je i potpuno suv.

Miss sporty ruž za usne u roze nijansi prvi je karmin koji sam iskoristila do kraja. Sviđala mi se tekstura i miris, ali karmin u suštini nije ništa posebno.

Essence olovka za obrve jedna je od mojih omiljenih. Dobro je pigmentovana i njom lako mogu da iscrtam obrve. Jedina mana joj je što se brzo troši.

Da li koristite neke od ovih proizvoda? Napišite mi vaše mišljenje.




Comments

  1. Ove vlazne maramice imam i ja uvek pri ruci, dobre, a povoljne. Dove kupke su standardno dobre, C-thru parfem ljubicasti mi je jedno vreme bio omiljen, ima veoma lep miris :)
    Rexona ne moze da bude losa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ranije sam koristila samo Rexona stikove, ali ovi dezodoransi su me oduševili. :)

      Delete
  2. Zeleni Avonov serum sam imala pre par godina i izuzetan je. Miss Sporty ruz sam takodje imala pre nekoliko godina i nije bio los, ali onda otkrih blogove i kriterijumi su mi se promenili.. :) Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, postoje mnogo bolji za sličnu cenu. :)

      Delete
  3. Probaj Avonov serum sa arganovim uljem, ima plavu pumpicu, a on sam je zute boje :)
    Pet puta bolji nego ovaj, zaista stiti krajeve i produzava vreme odlaska kod frizera :)
    Sve je lepo, pratim te, svidja mi se izbor sminke koju koristis, veliki pozdrav
    Alekta*

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark