Skip to main content

POLLIE četkice za šminkanje

Španski brend Pollie otkrila sam sasvim slučajno kada sam otišla u Unitech radnju da pogledam City Color proizvode. Moram da priznam da su me prvo privukle cene koje su bile sasvim korektne, a onda i izgled samih četkica. Prvo sam kupila ravnu tanku četkicu, zatim četkicu za senku, a nedavno i onu koju koristim za konture.





Sve četkice su dobrog kvaliteta, sa čvrstom, plastičnom drškom, dobro blendaju i pri pranju ne otpadaju dlake





Nisam mogla da pronađem da li su od prirodne ili vešačke dlake, ali je ona veoma nežna i prijatna.


Kabuki fina ravna četkica za senku 4115




Prvo sam kupila ovu četkicu jer mi je bila potrebna za preciznije iscrtavanje senke oko oka. Čvrsta je i može da se koristi čak i za nanošenje senke na obrve





Takođe, dobra je i za blendanje alajnera. Cena joj je oko 150 dinara.






Kabuki ravna četkica za senku 4101






Ova četkica je zaista praktična. Možete da je koristite za blendanje senke jer taj posao odlično radi, osim ako imate manje oko, onda će vam biti prevelika.
Dobra je za blendanje korektora ispod oka, ali isto tako i za nanošenje pudera za fiksiranje na tom delu lica, jer je dovoljno nežna. Ja je trenutno tako koristim.





Takođe sam probala da njom nanosim puder za konture i u tom slučaju je veoma precizna, a opet dobro izblenda proizvod. 





Dakle, ova jedna četkica može da vam zameni čak nekoliko drugih različitih, stoga je odlična da samo nju ponesete sa sobom ako putujete negde.
Njena cena je oko 220 dinara

Postoji nekoliko različitih četkica za senku i sve imaju istu ili sličnu cenu.



Kabuki srednja konusna četkica za puder 4111






Moja trenutno omiljena četkica. Zbog svog blago šiljatog oblika smatram da je savršena za konture jer tačno taj gornji deo precizno izvuče kontur liniju, a onda i sve odlično izblenda.






Veoma je nežna i isto tako dobra i za nanošenje proizvoda za fiksiranje korektora, ali i pudera za matiranje celog lica.

Njom takođe možete lagano naneti i rumenilo.





Cena joj je oko 450 dinara.

Sve četkice dolaze upakovane u običan celofan, što bi možda neko mogao da okarakteriše kao manu, ali meni ne smeta.










Nakon što sam isprobala ove tri četkice, svakako planiram da kupim još neke. Cene četkica za lice kreću se od 450 do 700 dinara. Možete ih kupiti u Unitech prodavnicama ili poručiti online na njihovoj internet stranici.

Kako vam se čine ove četkice? Da li ste ih probale ili nameravate da ih kupite?

Comments

  1. I ja sam nedavno isto tako otisla, sa istom namerom u Unitech :) i takođe pazarila jednu Pollie četku. Nikada pre nisam čula za ove četke, a mogu reći da sam sa ovom jednom i više nego zadovoljna. Pisala sam o njoj u jednim svojim favoritima, pa možeš pogledati. Evo linka

    http://slatkamoja.co/beauty/moji-januarski-favoriti/

    Inače, super ti je blog, pratim te :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Baš ću pogledati i tvoje mišljenje o Pollie četkici. :)

      Delete
  2. Ovo su verovatno kineske četkice koje su oni (pre)brendirali. A poznato je da su te četkice odlične i pristupačne. Samo što su još jeftinije kada se poručuju direktno iz Kine. Ova za konture mi se baš dopada :) L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Danas se skoro sve proizvodi u Kini. :) Iskreno, za nekoliko dinara više mrzi me da čekam da mi stigne paket iz Kine. :)

      Delete
  3. Svidja mi se cetkica za senku i za konture! Takvu za blend imam, ali mi je prevelika za oko, ali zato za korektor odlicna!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je taman i za oči, ali je najviše koristim za fiksiranje korektora. :)

      Delete
  4. Nisam do sada imala prilike da ih probam, verujem da su dobre. A i cena im je pristupacna.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark