Skip to main content

Golden Rose tečni mat ruževi

Kada sam objavila post o Golden Rose novitetima, većina vas mi je rekla da bi prvo želela da čita recenziju o tečnim mat karminima, a kako su oni i jedni od mojih favorita, nisam se mnogo dvoumila oko toga koje proizvode ću vam prve predstaviti.







Ja sam dobila tri nijanse, koje su potpuno prolećno/letnje, upadljive i, što se lično mog ukusa tiče, nisu za svakodnevno korišćenje. Međutim u ovom postu manje ću se baviti nijansama koliko samim kvalitetom tečnog ruža.





Neću mnogo da pišem o pakovanju, jer verujem da vam je u ovom slučaju to možda manje bitno. Reći ću samo da je kvalitetno, jednostavnog dizajna, sa simboličnim mat poklopcem. 

Aplikator je malo veći te bi mogao da bude nezgodan za nanošenje ovako jarkih nijansi ukoliko pre karmina ne uokvirite usne olovkom.





Ono što je mene oduševilo već pri prvom nanošenju jeste miris karmina. Divna, prijatna vanila koju želite istog momenta da pojedete.

Karmin je kremast, baršunast, prilično gust i fanstastično pigmentovan, čak vam nisu potrebna ni dva sloja.





Nakon nanošenja veoma brzo se suši i postaje mat. Ono što me je posebno oduševilo jeste to što se ovaj karmin ne uvlači preterano u borice niti ističe suve delove na usnama, nego vam one izgledaju savršeno. Čini mi se da nikad nisam probala karmin savršenije teksture.





Još jedna veoma pozitivna stvar kod ovog mat karmine jeste ta što ne isušuje usne. On sadrži vitamin E i ulje avokada i nakon njega nemate onaj neprijatan osećaj zatezanja niti potrebu da odmah namažete labelo, iako sam na prvi utisak mislila da će biti drugačije.





Takođe, nije neprijatan na usnama, nemate onaj osećaj zatezanja, što ja lično ne volim.

Proizvođač kaže da je ovaj mat ruž otporan na poljupce i verujte mi kada se osuši ne mrda nigde. Ne ostavlja tragove i stoga mislim da bi se sigurno svideo šminkerima i svima onima kojima treba dugotrajan karmin za specijalne prilike.

Ne sadrži parabene.

Teže se skida. Ja sam ga uklanjala micelarnom vodom. 



nakon fotografisanja svočeva


Nijansa 02 je prava barbie pink nijansa. Iako na slikama ne izgleda tako, prilično je drečava i biće odlična za nadolazeće lepo vreme.










Nijansa 06 mi se veoma dopala jer nešto između crvene i roze, dok na ovim fotografijama izgleda i pomalo narandžasto. Iako se, na prvi pogled, ne razlikuje previše od crvenog karmina, uživo je nijansa potpuno drugačija.







Poslednja nijansa 09 je divna, rekla bih vatreno crvena. Čini mi se da je tekstura ovog karmina za nijansu drugačija, tj. gušća od teksture druga dva.








Kako vam se dopadaju karmini? Planirate li na nabavite neku nijansu za sebe? 




Comments

  1. Odlican post. Sada si me zainteresovala i za njih, a imam vec toliko mat karmina, mada ovi "nece da se bace", kada ih se dočepam.

    ReplyDelete
  2. nadam se da ce doci kod nas, bas mi se svidjaju ali ja bi kupila one smedje nijanse, i mozda jednu crvenu, ma salim se kupila bi sve, kad vidim kako lijepo izgledaju na tvojim usnama, aaaa
    <3
    hvala na tako brzoj recenziji =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, draga Amina. Ja ću sigurno uzeti nijanse koje ću moći da koristim svaki dan. :)

      Delete
  3. Sjajna recenzija i slazem se sa svime,sjajni mat ruzevi za pristupacnu cenu. Ja imam 03 i 05,ali planiram i ovu 09 da uzmem,prelepo stoji.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Ja moram da pogledam i druge nijanse. :)

      Delete
  4. Ajme, tek sada vidim da si napisala recenziju :D
    Stvarno su prelijepi! Odmah mi idu na WL :D

    ReplyDelete
  5. Divni su i sama sam se zaljubila u njih, tebi svi lepo stoje a moj favorit je onaj ciklama 02 :).

    ReplyDelete
  6. Ne znam kakva je boja u prirodi,ali na slikakama nije Barbi pink.
    Interesantan post,naročito što ih nisam probala,a kako obožavam vanilu i po tvom opisu sigurno ću ih probati. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drečavija, ciklama, ja to nazivam babri pink bojom.

      Delete
  7. Obožavam mat karmine i sviđa mi se što si spomenula da ovaj ne isušuje usne. Moram ih isprobati. :)

    ReplyDelete
  8. Uzecu sigurno neki, mozes li ih uporediti sa Aura tecnim? :) Koliko je cena ovih, koliko nijansi imaju?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miris je isti i slična je tekstura, s tim što je ovaj mnogo gušći, postojaniji i baršunastiji. Bolja je pigmentacija. Ne znam cenu niti koliko ima nijansi, jer sam ih dobila od GR Srbija. Raspitaću se. :)

      Delete
  9. Moja nijansa bi bila 02. Juce sam trazila ove ruzeve u lokalnoj parfimeriji, medjutim prodavacica rece da su se rasprodali dok je trepnula :). Mislim da je spomenula da kostaju oko 400 din ali najbolje je ipak proveriti. Kristina

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark