Skip to main content

Golden Rose OLOVKA I MASKARA ZA OBRVE



Golden Rose olovke za obrve koristim od kako sam ih dobila i mogu da kažem da su mi trenutni favoriti. Potpuno su zamenile moju omiljenu Essence olovku.





U pitanju je olovka na odvrtanje, dakle nema rezanja koje me nekad potpuno izludi. 

Olovka je tanka i njom vrlo precizno možete da iscrtate svoje obrve. Dobro je pigmentovana i odlična je za popunjavanje. Ako je uporedim sa klasičnom GR olovkom, ova je mnogo mekša, pigmentovanija, preciznija i samim tim odlična ukoliko žurite i nemate vremena da se posvetite svom makeup-u.




Dugotrajna je. Dakle, kad je stavim potpuno sam sigurna da ću imati obrve sve dok ne skinem šminku.




S jedne strane dobijate i ovu četkicu kojom možete da raščešljate obrve ali i izblendate olovku što ja često radim, kako mi linije ne bi bile previše precizne i kako bi sve izgledalo prirodnije.

Ja sam dobila dve nijanse, 101 i 102.




101 je malo tamnija i, iako je možda više namenjena brinetama, ja je takođe koristim i zaista mi nije previše tamna. 102 je nijansa savršena za plavuše i sa njom moje obrve izgledaju potpuno prirodno.





Moje obrve su prirodno tanke i svetle (kao što možete da vidite na fotografiji) i zaista je velika razlika kada nanesem olovku. Koristila sam olovku u broju 101.







Sigurno ću nastaviti da kupujem ove olovke jer osim niskih cena svih GR proizvoda kod ovih me je kupio i kvalitet. 




Moram da priznam da nikad ranije nisam koristila maskare za obrve, jednostavno mi je dobra olovka uvek bila dovoljna.

Ova maskara, iako na prvi pogled deluje mnogo tamno, kada se nanese na obrve skoro da se ni ne primeti.




Veoma malo proizvoda bude na četkici tako da ne postoji mogućnost da zamažete kožu oko obrva.




Četkica je mala, iako podseća na maskaru, rekla bih da su dlačice proređenije i deblje. 

Ovom maskarom ukrotićete svoje obrve i osigurati da one stoje na mestu sve dok ne skinete šminku. Verujem da devojke, koje već imaju prirodno jače obrve, mogu maskaru da koriste i samu. Ja, međutim, ne nosim maskaru samostalno, ali ni svaki dan.




Kako vam se čine ovi proizvodi? Da li ste već probale neke od njih?

Comments

  1. super ti izgledaju obrve sa ovom olovkom, bas prirodno a lepo...

    ReplyDelete
  2. Kako izmjeni obrve, ostala sam zatecena.. Odlicno stoji :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark