Skip to main content

Favoriti leta

Iako leto još uvek traje (mada, sudeći po vremenu, ne izgleda tako), ja sam odlučila da vam danas predstavim svoje letnje favorite. To su proizvodi koje sam uglavnom koristila svakodnevno i nosila svuda sa sobom, zato ih i nema mnogo.



Dobar dezodorans vam je neophodan kada su velike vrućine i kada se znojite više nego inače. Moj izbor ovog leta bila je Nivea fresh flower. Miris prilično osvežava, a i zaštita je dobra (više pročitajte ovde). Celo leto je na nekom sniženju u drogerijama tako da ste mogli da ga nabavite za oko 200 dinara. 

Nedavno sam dobila Balea dezodorans- nektarina i kokos i koristim ga svakodnevno. Miris je baš letnji i zato želim da ga trošim dok je još lepo vreme. Zaštita od neprijatnih mirisa je prilično dobro, čak sam se i iznenadila. Dugotrajan je. Kao i Nivein i ovaj dezodorans je bez soli aluminijuma.



Balea aqua sprej bio mi je od velike pomoći za vreme vrelih dana. Veoma osvežava i nosila sam ga svuda sa sobom. Čak možete i da ga naprskate nakon šminkanja. Međutim ne mešajte ga sa termalno vodom, ovo je samo obična voda pod pritiskom. Cena je oko 200 dinara.

Batiste šampon za suvo pranje kose najbolji je proizvod ovog tipa. Uzela sam ga na sniženju za oko 400 dinara, inače mu je cena oko 600. Smatram da je prilično skup, ako uzmemo u obzir to koliko se brzo troši. Međutim, zaista odlično pokupi masnoću sa temena i učini da vaša kosa izgleda čisto i lepršavo, a pri tom je ne isušuje. Ovaj u roze pakovanju bolji mi je od onog klasičnog. Dva dana drži kosu "čistom". Ima lep miris.




Ziaja losion za samopotamnjivanje koristim već duže vreme. Pošto se ni ovog leta nisam sunčala, pomogao mi je da ne budem baš mnogo bleda. Više o ovom losionu pročitajte ovde.

Sun dance krema za sunčanje- koristila sam je kada izlazim napolje da bar imam neku zaštitu na koži. Faktor je prilično nizak za moje potrebe, ali poslužila je. Kome nije potrebna prevelika zaštita ova krema je sasvim pristojna.

Balea kupka lubenica- prava letnja kupka, prelepog intezivnog mirisa.



Evelin CC krema- znam dosadila sam sa ovom CC kremom, ali prosto sam je celo leto koristila i moram da je spomenem i u ovom postu (više pročitajte ovde). 

O Golden Rose lakovima pisala sam nedavno (klikni ovde) i definitivno su moji favoriti. Sve vreme su mi na noktima, a boje su pun pogodak.

Aura highlighter obožavam, a ovog leta sam ga stalno koristila. Daje prelep sjaj. Na početku blogovanja pisala sam o Aura hajlajterima, ukoliko vas zanima kliknite ovde.

Eveline prajmer za trepavice je pravo otkriće za mene. Toliko produži ove moje kratke trepavice da se svaki put iznova iznenadim. Fenomenalan proizvod, posebno za one koji pate za dugim trepavicama. Ne mogu bez njega da zamislim šminkanje. Definitivno preporučujem.

Essence karmin mi je uvek u tašni i kad god ne znam šta da stavim odlučim se za njega. Moja omiljena nijansa kamina, nude love 11. Ukoliko želite da vidite svočeve i kako izgleda na usnama, kliknite ovde.

Da li nam se poklapaju favoriti? Od kog proizvoda se vi niste odvajali ovog leta?

Comments

  1. Koliko vec dugo kukam za ovu baleu lubenicu nije moguce :D napokon je stigla. Da l mi mozes reci koliko kosta? Nazalost trenutno ne mogu u dm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam je dobila, nažalost nemam informacije o ceni.

      Delete
  2. Ja se nisam odvajala od Baleinih gelova za tuširanje sve ostalo je bilo manje važno :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlični su, a pristupačni. Generalno volim Baleu.

      Delete
  3. Neke favorite delimo :) Obožavam Balea vodu, Batiste sam i ja uzela na sniženju a od Balea tuširalica tuširalica mi je omiljena vanila & kokos <3 Jedino Nivea dezodoransom nisam baš naročito oduševljena.

    Od dekorative sam najčešće koristila Flormar CC, malo Essence bronzera i maskaru. A lakove kao da sam ti ja birala :)) L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam ni sumnjala da ti i ja imamo slične favorite. :)

      Delete
  4. Obozavam sve ziajine proizvode, mada nikad nisam obratila paznju na kremu za samopotamljivanje...ostavlja li one ruzne fleke na kozi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne ostavlja fleke, mada naravno mora lepo da se razmaže kao i svaka krema tog tipa. :)

      Delete
  5. Nivein je stvarno odlican, ali koristim i ovaj Balea zbog mirisa kokosa koji obozavam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odličan je miris, letnji i osvežava. :)

      Delete
  6. Super favoriti...Pogledaj moj kanal,nov je...

    http://bojanabeauty.blogspot.rs

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark