Skip to main content

SUNKISSED - Must have paleta senki i Fiksator Perfekt fix+

Sunkissed je moj omiljeni brend kada je reč o samopotamnjivanju, međutim ima i veoma dobre makeup proizvode. Nakon palete za konturisanje, imala sam priliku za isprobam i paletu sa senkama kao i fiksator.


Paleta Must have sadrži 10 senki, dve gliter nijanse i jedan hajlajter.

Sve senke osim jedne su sedefaste, lepo pigmentovane i puderaste. Truse se ali ne previše. Samo jedna senka je drugačije teksture, odnosno mat je, međutim ima sitne srebrne šljokice. Iako može da posluži kao prelazna nijansa za pregib, meni u ovoj paleti ipak nedostaju još neki mat nijanse.


Sve senke su bež i braonkaste te su, s tim u vezi, pogodne za dnevnu šminku. Ukoliko svom izgledu dodate i crni ajlajner, šminka može da bude sasvim dobra i za noć.


Nisam previše zadovoljna kako se nanose četkicama, više mi se dopada intezitet kada ih nanosim prstima. Takođe ne blendaju se savršeno, ali mogu da se kombinuju i sa senkama iz drugih paleta.

Kada je reč o gliterima, više mi se dopada pigmentacija i tekstura srebrnog. Nekako je gušći, lepše izgleda i lakše se nanosi.

*Gliteri bolje izgledaju ukoliko ih nanesete direktno na bazu a ne preko senke. Oni nisu najbolje rešenje za spuštene kapke! Skloni su tome da se skupljaju u pregibu.


Hajlajter mi je omiljen u ovoj paleti. Ima vrlo laganu teksturu. Lako se nanosi i raspoređuje. Ima divan sjaj. Može da bude vrlo intezivan ali i suptilan. Odličan je i kada se nanosi sam, ali i kada ga koristite kao bazu za praškasti hajlajter.


Cena palete je 525 dinara. Sve Sunkissed proizvode možete da poručite klikom na ---->> link.

Fiksator je namenjen setovanju šminke. Takođe sprečava prosijavanje. Lagan je i brzo se suši nakon nanošenja.

Pumpica veoma lepo i ravnomerno raspršuje proizvod što mi se dopada. Dakle, nećete imati osećaj da ste "okupani" kao sa nekim drugim fiksatorima.

On sjedini sve praškaste proizvode i daje lepu završnicu celokupnom izgledu.


Koristila sam ga prilikom šminkanja sestre i drugarice za proslavu Nove godine i one su oduševljene jer je šminka ostala na mestu tokom čitave večeri.

Fiksator sadrži alkohol i to ćete osetiti kada ga naprskate, međutim ni na koji način meni ne iritira osetljivu kožu niti sam primetila da je dodatno isuši.


Osim za fiksiranje, ovaj proizvod možete da koristite i kako biste pojačali pigmentaciju senkama ili hajlajteru. Naprskajte ga na četkicu pre nego što naneste proizvod.

Cena je 695 dinara i njega možete da poručite na sajtu onlinekozmetika.

Da li koristite ove ili neke druge Sunkissed proizvode? Pišite mi vaše utiske!




Comments

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

LOREAL Magic Retouch- Sprej za momentalno prikrivanje izrastka

Kada sam u reklami videla ovaj sprej bila sam prilično zainteresovana da ga probam s obzirom na to da se kod plavuša izrast vrlo brzo vidi i bilo šta što ga instant prekriva bilo bi od velike koristi, međutim, kupila sam potpuno drugačiju nijansu od moje boje kose.