Skip to main content

PROIZVOD NEDELJE - Ziaja dnevna krema kozje mleko


Ziaja je jedan od meni omiljenih brendova kada je preparativa u pitanju. Svaki proizvod, koji sam do sada probala, izuzetno je odgovarao mojoj koži, a neki od njih su i moji konstantni favoriti. Poslednje što sam isprobala upravo je krema koju ću vam predstaviti u ovom postu.

Ukoliko me redovno pratite, znate da je moja koža suva, osetljiva i sklona crvenilu te da često imam problem da pronađem kremu za lice koja mi u potpunosti odgovara. Do nedavno sam koristila Ziaja sensitive noćnu kremu kojom sam bila zadovoljna, ali me je ova krema sa kozjim mlekom potpuno oduševila.


Pre nekoliko meseci dobila sam od Ziaje paket u kome se, između ostalog, našla i ova krema u tester kutijici od 10 ml. Planirala sam da je testiram, ali kako ne volim da eksperimentišem sa kremama za lice, odlagala sam isprobavanje ovog proizvoda. S obzirom na to da mi je zbog malog pakovanja bila praktična za putovanje, ponela sam je sa sobom pre mesec dana i od tada ne prestajem da je koristim.

Ova krema ima određen miris, za koji ne mogu da kažem ni da je blag niti da je previše jak. U svakom slučaju mislila sam da će mi iritirati kožu, kako se to obično i dešava. Međutim, moje lice nije odreagovalo na ovaj miris.


Tekstura kreme je vrlo lagana, kad je nanosim imam taj vlažan osećaj. Lako se razmazuje i vrlo brzo upija ne ostavljajući mastan trag. Iako imam suvu kožu zaista ne volim kreme koje je zamaste već mi prija osećaj bogate hidratacije, što mi ova krema i pruža.

Koža je nakon nje meka na dodir, blistava i hidrirana sve vreme. Dakle neće se javiti osećaj neprijatnog zatezanja nakon određenog vremena. Redovnom, tačnije svakodnevnom upotrebom ove kreme, moja koža postala je normalna. Već duže vreme nemam suve delove na licu, a ništa sem kreme u svojoj rutini nege nisam promenila.

Osim što mi je koža hidrirana, crvenilo mi se svelo na minimum i nemam apsolutno nikakve iritacije. Ne mogu vam opisati koliko sam srećna zbog toga. Takođe, nisam primetila da mi se koža pojačano masti na T-zoni.


Ova krema je odlična kao podloga pre šminkanja zbog toga što se, kao što sam navela, brzo upija i kožu ostavlja mekom i hidriranom.

Zaista je u pitanju jedan odličan proizvod koji bi preporučila svakom tipu kože. Moja sestra ima normalnu kožu, koristi već drugo pakovanje ove kreme i oduševljena je. Lice joj izgleda sveže i blistavo. Takođe i ona potvrđuje da joj je koža hidrirana.

Cena kreme je 600 dinara u Lilly drogerijama. Pored dnevne, možete pronaći i noćnu kremu sa kozjim mlekom a često obe budu u jednom pakovanju na određenoj akciji.

Da li ste je probale? Kakvi su vaši utisci?

Pročitajte i ZIAJA krema za područje oko očiju 

Pratite novosti i na Instagramu!





Comments

  1. Od kad sam ih prvi put probala prosle godine, ne menjam ih. Koristim i dnevnu i nocnu, a odnos cena-kvalitet vise nego zadovoljavajuci. Nikako da probam losion za telo sa kozjim mlekom

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam isprobala taj losion, ali verujem da je i on odličan.

      Delete
    2. I losion i mleko za kupanje, kao i maska za kosu i serum su savršeni. Svaki proizvod im je izuzetan!

      Delete
  2. Ja sam isto isprobala ovaj tester,ali meni je miris toliko smetao da je nisam ni mogla koristiti duže. Al to mi i nije problem, jer ova krema ionako nije namijenjena mom tipu kože. Uglavnom, super recenzija! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark