Skip to main content

FAVORITI LETA - parfemi


Kod mene ne postoji pravilo da promenom godišnjeg doba menjam i parfeme. Uglavom koristim one koji mi tog momenta prijaju. Međutim, činjenica je da nam leti prijaju leganije i osvežavajuće note. Ja sam ovog leta koristila tri parfema i svaki od njih mi se jednako dopada. 



Zoranin parfem našao mi se u prolećnim favoritima, međutim nastavila sam da ga koristim i tokom leta. On jeste jači, puderast i sladak ali meni je mnogo prijao sve do momenta dok nisu došle paklene temperature. 



Ono što je interesantno kod ovog parfema jeste činjenica da mi se on, kako sam ga sve duže koristila, sve više dopadao. Kupila sam ga iz radoznalosti i zaista sam se prijatno iznenadila. Veoma je dugotrajan, a povoljan, tako da ukoliko volite puderaste note, obavezno ga probajte.



Bočica od 30ml košta oko manje od 1500 dinara.

Ne znam kako vi, ali ja mnogo volim Zarine parfeme. Odličan miris uz prihvatljivu cenu čini ih zaista privlačnim. Uvek možete da pronađete razne note za svačiji ukus, a pakovanja su elegantna i minimalistička.



Konkretno ovaj fruity zaista mi je bio favorit tokom leta. Ima prijatnu, osvežavajuću orijentalnu notu, inspirisanu voćem i cvećem.

S obzirom na to da nije u kategoriji skupih parfema, traje prilično dugo. Ja sam ga kupila na sniženju kada je bio u pakovanju sa još jednim parfemom i platila sam ga oko 1600 dinara, što je veoma povoljno. 



Zara ima i divan izbor kada su dečiji parfemi u pitanju. Veoma su prijatni i dugotrajni, moja sestričina ih obožava.

Women'secret parfem dobila sam za rođendan. Osim preslatkog pakovanja, oduševilo me je i to koliko je prijatan i osvežavajući. Meni nekako miriše na čisto.



U pitanju je nova kolekcija, a pored ovog možete pronaći još dva parfema koji se razlikuju jedino po kombinaciji voća i cveća od čijih nota su napravljeni.

Ukoliko ga uporedim sa prethodna dva, on je najmanje dugotrajan, stoga volim da ga ponesem sa sobom ukoliko planiram duže da se zadržim van kuće.



Dolazi u bočici od 100 ml i njegova cena je oko 2000 dinara.

Zanimljivo je da ja nemam konkretnu notu parfema koju volim. Mogu da mi se svide i voćni, cvetni, laganiji, kao i teži, puderasti... Takođe nikada ne bih mogla da jedan parfem koristim ceo život i stalno imam nekoliko parfema kako mi jedan ne bi dosadio. Ne patim od toga da imam samo skupe parfeme. 

Da li ste koristile neki od ovih parfema? Koji su vaši omiljeni?

Comments

  1. I ja sam Zoranin parfem kupila iz radoznalosti pre nekoliko meseci i, evo, i dalje ga koristim. Miris mi se stvarno jako svidja. :)

    Giveaway je na mom blogu ➡ Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  2. Pa ubedićeš me da kupim Zoranin. :D
    Nikada nisam njuškala ženske Zarine, ali su mi se muški dopali. Verujem da su super. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako voliš tu puderastu notu, probaj ga. Zaista je postojan.

      Delete
  3. Uh, sad kad procitam tvoje misljenje ovaj zoranin mi deluje bas zanimljivo, iako nisam pristalica takvih proizvoda. Mozda ga i kupim :)

    missymj.blogspot.rs

    ReplyDelete
  4. Zoranin parfem miriše kao jeftina jelkica za auto. Užasan je.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark