Skip to main content

SERBIAN BLOGGERS DAY 2


PH: Vera Dimov

U subotu je održan drugi po redu Serbian Bloggers Day, koji je ovaj put okupio još više blogerki sa ciljem da se uz druženje i upoznavanje razmene iskustva u vezi sa vođenjem bloga i testiranjem raznih kozmetičkih proizvoda.

Ovo, drugo druženje, meni je bilo opuštenije s obzirom na to da smo se sada bolje poznavale ali i zanimljivije jer su nam se pridružile i nove devojke. 


PH: Vera Dimov

Vera, Silvi i Katarina i ovaj put su odradile odlično organizaciju i učinile da se i sa ovog druženja vratimo kući sa nekoliko kesa punih različitih proizvoda. Čak 11 brendova podržalo je ovo naše druženje: Max factor, Byphasse, Farmasi, Planeta kozmetike, Bioko, Zoja Zec, Golden Rose, Multiaktiv, Kozmetika i prafemi, Revlon i DM. (Sve proizvode pogledajte ovde i ovde.) Na ovom, ali i na blogovima drugih devojaka, u napredom periodu, moći ćete da čitate recenzije proizvoda pomenutih brendova.

Kako biste bili u toku sa svim novostima u vezi sa Serbian Bloggers Day ali i ispratili recenzije svih proizvoda, lajkujte SDB stranicu na Fejsbuku.


PH: Vera Dimov


Posetite i blogove drugih devojaka i pročitajte njihove utiske sa ovog druženja:

Vera- According to Vera: Blog i FB stranica
Silvi- SSforever Makeup1: Blog i FB stranica
Katarina- Beauty by Keti: Blog i FB stranica 
Aleks- Alex Sparrow's blog: Blog i FB stranica
Ksenija- Karminisanje: Blog i FB stranica 
Tanja- Velike sitnice: Blog i FB stranica 
Katarina- Koma Bunny: Blog i FB stranica 
Jelena- J'S Beauty Spot: Blog i FB stranica 
Ana- Beleške još jedne Ane: Blog i FB stranica 

*Pogledajte kako je to bilo na prvom SBD druženju!

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…