Skip to main content

SERBIAN BLOGGERS DAY 2


PH: Vera Dimov

U subotu je održan drugi po redu Serbian Bloggers Day, koji je ovaj put okupio još više blogerki sa ciljem da se uz druženje i upoznavanje razmene iskustva u vezi sa vođenjem bloga i testiranjem raznih kozmetičkih proizvoda.

Ovo, drugo druženje, meni je bilo opuštenije s obzirom na to da smo se sada bolje poznavale ali i zanimljivije jer su nam se pridružile i nove devojke. 


PH: Vera Dimov

Vera, Silvi i Katarina i ovaj put su odradile odlično organizaciju i učinile da se i sa ovog druženja vratimo kući sa nekoliko kesa punih različitih proizvoda. Čak 11 brendova podržalo je ovo naše druženje: Max factor, Byphasse, Farmasi, Planeta kozmetike, Bioko, Zoja Zec, Golden Rose, Multiaktiv, Kozmetika i prafemi, Revlon i DM. (Sve proizvode pogledajte ovde i ovde.) Na ovom, ali i na blogovima drugih devojaka, u napredom periodu, moći ćete da čitate recenzije proizvoda pomenutih brendova.

Kako biste bili u toku sa svim novostima u vezi sa Serbian Bloggers Day ali i ispratili recenzije svih proizvoda, lajkujte SDB stranicu na Fejsbuku.


PH: Vera Dimov


Posetite i blogove drugih devojaka i pročitajte njihove utiske sa ovog druženja:

Vera- According to Vera: Blog i FB stranica
Silvi- SSforever Makeup1: Blog i FB stranica
Katarina- Beauty by Keti: Blog i FB stranica 
Aleks- Alex Sparrow's blog: Blog i FB stranica
Ksenija- Karminisanje: Blog i FB stranica 
Tanja- Velike sitnice: Blog i FB stranica 
Katarina- Koma Bunny: Blog i FB stranica 
Jelena- J'S Beauty Spot: Blog i FB stranica 
Ana- Beleške još jedne Ane: Blog i FB stranica 

*Pogledajte kako je to bilo na prvom SBD druženju!

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

MAX FACTOR noviteti - Radiant lift tečni puder i korektor, Miracle prep prajmer i Miracle glow hajlajter

Ove jeseni vaš ten će blistati zahvaljujući Max factor novitetima. U pitanju su četiri proizvoda za lice koji će vam pružiti hidrataciju i sjaj.


MIRACLE PREP prajmer
U pitanju je prajmer koji hidrira i daje licu vrlo blagi sjaj. Verujem da će ga voleti devojke koje imaju suvlju kožu. Sadrži vitamine E, B3 i B5.

Ima teksturu koja je slična teksturi lagane kreme za lice. Međutim, kada ga utrljavam, imam osećaj da je i blago silikonski.


Malo je lepljiv dok se ne osuši. Nakon njega koža je meka i baršunasta.
Ima blag miris.

Njegova redovna cena je oko 1800 dinara, ali ga na sniženju možete pronaći za mnogo manje novca, kao i sve druge Max factor proizvode.
RADIANT LIFT tečni puder


Dolazi u staklenoj bočici na pumpicu. Već u samom pakovanju uočavate da on sadrži sitne šljokice koje na licu nisu primetne ali pružaju blistav ten.
Ono što njega čini posebnim jeste to što ima sjajnu završnicu, a dugotrajan je. Obično se od mat pudera očekuje da budu takvi, međutim i ova blistava formula traje n…