Skip to main content

LLUMS COSMETICS- lak za nokte, karmin i senka za oči




Llums kozmetika nedavno se pojavila u Lilly drogerijama i, s obzirom na pristupačne cene, odmah je privukla pažnju devojaka. Mene je lično iznenadilo što je asortiman prilično siromašan, ali verujem da će vremenom, kako bude rasla potražnja, različitih proizvoda biti sve više.

Dugo sam razmišljala koje proizvode prvo da isprobam. Nisam znala šta da očekujem te nisam htela da preterujem sa kupovinom. Odlučila sam se za tri, rekla bih pristupačna, proizvoda.




Lak za nokte mi se dopao na prvi pogled, prvenstveno zbog nijanse (05 princess), a onda i zbog pakovanja koje je jednostavno i deluje elegantno.

Kao što sam i napisala nijansa mi se veoma dopala jer je potpuno girly i jedna od onih za koju se uvek odlučim kada nisam sigurna koju bih odabrala. U poslednje vreme koristila sam neutralnije lakove, pa sam pred kraj leta odlučila da malo razbijem monotoniju.




Što se tiče same teksture laka, nije me oduševila. Volim kad je lak dobro pigmentovan, međutim ovaj sam morala da nanosim u tri sloja kako bih dobila nijansu sa bočice.

Iako piše da ima gel efekat, sa time se ne bih složila. Izgleda kao klasičan lak, mene pomalo podseća na one jeftinije varijante i s te strane nisam zadovoljna. Ako uzmemo u obzir da mu je cena 229 dinara, zaista sam mnogo više očekivala. Za manje novca možete kupiti GR lakove koji su odličnog kvaliteta.




Što se tiče trajanja, mogu da kažem da nije loš, izdrži na noktima nekoliko dana. Sve u svemu lak je prosečan, a cena bi trebalo da bude niža s obzirom na kvalitet. Nije nešto što bih vam preporučila, osim ukoliko vam se baš ne svidi neka nijansa. Mnogo su bolji Golden Rose lakovi koje možete da kupite i za 100 dinara.




Karmin dolazi u jednostavnom mat pakovanju, koje mi se zaista dopada. Moram da napomenem su svi proizvodi smešteni u kvalitetna pakovanja što je veoma pohvalno.

Ovaj ruž ima blag miris koji me podseća na one klasičnije karmine. Vrlo je kremast, prijatan na usnama, ali nije dugotrajan, što nisam ni očekivala.





Nije mat, ali ni previše sjajan, rekla bih jedan veoma dobar ruž za svakodnevno korišćenje. Ja sam uzela nijansu 02 lip loving i ona meni savršeno odgovara. Ruž je skoro je neprimetan jer je vrlo sličan boji mojih usana koje su prilično svetle. Ukoliko imate izrazito prirodno crvene usne, mislim da vam ova nijansa neće odgovarati.

Jedina mana je to što je nijansa malo toplija, pa zubi mogu da vam izgledaju tamnije, žuto i sl.

Cena ovog ruža je 349 dinara, što je sasvim dobra cena kada su karmini u pitanju.




Kada je reč o senkama, za sada možete da pronađete samo mono senke. Nema mnogo različitih nijansi te je moj izbor bila ova u broju 10, spanish wine.




Iako na fotografijama ne izgleda tako, u pitanju je tamno-ljubičasta, braonkasta nijansa koja sadrži sitni šimer koji nije previše primetan na očima, tako da slobodno možete da je koristite i u pregibu kapka.




Međutim, pigmentacija nije savršena. Čini mi se da senka bude intezivnija kada se nanosi prstima nego četkicom. Isto tako nije ni previše dugotrajna. Imam osećaj da tokom dana izbledi i pored toga šta uvek pre nanošenja senke stavim prajmer.

Mislim da je sasvim dobra za početnike u šminkanju jer nije intezivna, a može lepo da se izblenda. Cena joj je 269 dinara.




Na Llums polici možete još da pronađete i bronzere, jedan hajlajter, rumenila, olovke za oči, usne i obrve, sjajev za usta i mat karmine.

Da li ste probale ovu kozmetiku? Kakvo je vaše mišljenje? Koji proizvod biste mi preporučile?



Comments

  1. Ja sam uzela olovke za usne..jako su lepe, malo su tvrdje ali ih bez problema nanosim..kostaju mislim oko 160 din i ako se odlucih da ih probas posavetovala bih te da otvoris poklopac i vidis boju, posto nisu previse verodostojne na pakovanju..ja sam uzel muave ljubicastu prema pakovanju a unutra je tamno roze/braon..svakako je lepa ali ipak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super. Hvala na savetu. Pogledaću ih sledeći put. :)

      Delete
  2. Uff bas lose, ocekivala sam malo veci kvalitet, ne da padnem u nesvest, ali nesto pristojno.
    Lak je bas los, 3 sloja je previse, cak i wow lakovi mogu u 1 sloju daa dobiju punu pigmentaciju.
    Karmin mi deluje sasvim ok, podseca me na essence karmine, bas me zanima kako ti stoji ova nijansa :)

    Senke su mi se dopale, probala sam ih na ruci u Liliju, planiram crnu da uzmem.
    Pohvalno je to sto za sve imaju testere, pa cak i za olovke, to ni jedan brend do sada nije imao :)

    Frauleind.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaboravila sam da slikam na usnama, ali ništa primentno, videćeš. Moram pogledati olovke.

      Delete
  3. Nijansa laka je bas lepa, steta sto nije kvalitetniji. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, baš šteta. Bar da je jeftiniji, ovako postoje mnogo bolji lakovi po nižoj ceni.

      Delete
  4. Kupila sam crni krejon za oci i zadovoljna sam, nije ni suv ni mastan, bas po mom ukusu :). Interesuju me i ruzevi i senke ( iz tvog teksta vidim da nisu nista posebno, ali ipak cu pogledati testere sledeci put kad odem u Lili ). Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne znači da se tebi neće dopasti. Javi utiske. :)

      Delete
  5. Ja sam u Liliju u svom gradu primetila ove prizvode ali se nisam usudila da ih kupim, ocekujuci da ce se uskoro pojaviti devojka koja ce na blogu izvrsiti recenziju ovih proizvoda. Iako sam prvi put na tvom blogu moram reci da mi se ovaj post jako dopao. Osim sto imas kvalitetan stil pisanja, tvoje slike su vrlo originalne.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  6. Super post!!!
    Ja sam probala sao njihov sjaj i prezadovolna sam. Resih i senke da probam, one sa simerom, nadam se da nece izneveriti..
    Veliki pozdrav! Gigi

    ReplyDelete
  7. Divan post, bravo! Ja sam probala lak za nokte, nijansa br. 10, Marsala, ali je nekako gust, nece lepo da se razmazuje. Nanela Sam ga u 2 sloja. Veliki pozdrav od jedne Zeljke

    ReplyDelete
  8. Llums lak za nokte mi se dopao na prvi pogled, prvenstveno zbog nijanse (05 princess), a onda i zbog pakovanja koje je jednostavno i deluje elegantno.Veoma dobar ruž za svakodnevno korišćenje je ruz u nijansi 02 lip loving. Volela bih da probam jos llumsovih proizvoda u ciji kvalitet ne sumnjam! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onda obavezno probaj mat bronzer. To mi je omiljeni Llumsov proizvod. :)

      Delete
  9. Golden Rose jeste jeftinije ali meni ne drzi dugo. Za mene je LLums skroz ok. Ja sam ga otkrila dok je bio na snizenju u lily drogeriji tako da sam uzela vise boja... takodje cena od 230 din je skroz ok. Ambalaza je ok, boje su ok. Cetkice za lakiranje noktiju su skroz ok. Ja nanosim u dva sloja na prirodne nokte I stvarno je sve super! Prezadovoljna sam, preporucujem. Sto se tice cene I kvaliteta naravno da ko je koristio nesto kvalitetnije osetice razliku a to je u svemu tako. Kozmetika,automobili,tasne,obuca,gardaroba...treba biti nekad I zadovoljan a svakako I realan. Ko voli da menja boje I uziva u tome kao ja , sigurno ce biti odusevljen. Za sve ostale koji vole vise I bez kritike, preporucujem da kupe manje a skuplje proizvode. LP

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark