Skip to main content

GOLDEN ROSE PALETE KOREKTORA




Kada sam videla nove proizvode iz GR kolekcije znala sam da će ove palete korektora izazvati najveću pažnju i znatiželju devojaka. Iskreno i ja sam jedva čekala da ih isprobam, posebno paletu korektora za kamufliranje nepravilnosti na licu.






Korektori dolaze u prilično kvalitetnom pakovanju, a prema mom mišljenju količina svakog pojedinačno sasvim je dovoljna.

U svakoj paleti nalazi se šest različitih nijansi/boja za probleme/nepravilnosti na licu kao i posvetljivanje ili konturisanje određenih delova.

Ono što je zajedničko za obe palete jeste kvalitet korektora, njihova pigmentacija, sama tekstura kao i postojanost.

Kvalitet je veoma dobar, pigmentacija odlična. Veoma malo proizvoda je dovoljno kako biste kamuflirali željeno mesto na licu. Prekrivanje je maksimalno.

Korektori su kremasti, ali prlično gusti i malo teže se raspoređuju po licu. Najbolje je nanositi ih prstima jer u dodiru sa toplotom kože postanu kremastiji i onda je lakše raditi sa njima. Takođe postoji opcija da stavite kap ulja na korektor i onda ga nanesete na lice.

Kada je reč o postojanosti, nemam zamerke. Jednostavno korektor fiksirate i on će stajati na licu dokle god ne skinete šminku.


CONCEALER CREAM PALETTE (01 light to medium)





Ova paleta je idealna za prekrivanje podočnjaka, posvetljivanje predela ispod oka kao i svih onih delova koje želite da hajlajtujete, tačnije za sve ono što inače radite sa svakim kremastim korektorom.

Na pozadini svake palete postoji objašnjene koja se nijansa za šta koristi, što vam mnogo olakšava samo šminkanje.





Ono što ovu paletu razlikuje od druge jeste puder za setovanje, koji sadrži SPF 20 i koji svoju funkciju obavlja sasvim korektno.

U paleti dobijate svetlije i tamnije nijanse, različitih podtonova, stoga smatram da bi ova paleta bila odlična i za šminkere. Ja najviše koristim neutralnu za nepravilnosti na licu, a svetlu bež za posvetljivanje dela ispod oka.





Nisam probala najtamniju nijansu za konturisanje jer mi se čini da je previše topla, ali verujem da ona može da posluži i kao korektor ukoliko imate tamniji ten.

Smatram da je ovakva paleta, u kojoj postoji toliko različitih nijansi kao i puder za setovanje, veoma praktična i prilično se isplati. Njena cena je 699 dinara.


CAMOUFLAGE CREAM PALETTE 





Ovom paletom kamufliraćete sve nepravilnosti u vidu tamnih podočnjaka, žutih fleka, crvenila i vena.

Osim korektora u boji postoji i jedna klasična nijansa koja je odlična za prekrivanje manjih nepravilnosti kao i ne tako izraženih podočnjake.

Kao i kod prve palete, objašnjeno je koja boja se koristi za koju vrstu nepravilosti na licu.



Kada sam fotografisala ovu paletu, bilo je veoma toplo, pa su tačkice koje sigurno primetite upravo zbog toga. 


Mislim da vam ova paleta nije neophodna ukoliko korektorom uspevate da prikrijete sve ono što je problematično na vašem licu, ali smatram da je odlična za one koji imaju problem sa crvenilom, tamnim podočnjacima kao i određenim flekama od sunca.





Ja nanosim narandžastu i žutu na podočnjake, pre nanošenja klasičnog korektora. Ljubičastu sam probala za pege i zaista ih lepo prekrije, a zelena neutrališe crvenilo. 

Kada sve nepravilnosti prekrijete ovim korektorima i nakon toga nanesete tečni puder, ten izgleda perfektno.

Cena ove palete je isto 699 dinara, što mislim da je sasvim korektna cena za kvalitet koji dobijate.

Ukoliko nemate veće nepravilnosti, za vas je svakako prva paleta. Međutim, obe bih vam preporučila jer smatram da su kvalitetne i, što je najbitnije, rade posao.

Kako vam se dopadaju palete? Da li ste ih već probale? Koju biste uzele za sebe?

*Iako je su u pitanju pr proizvodi to nije uticalo na moje objektivno mišljenje.




Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark