Skip to main content

FAVORITI LETA




Ovog leta, iako to inače ne praktikujem, koristila sam mnogo proizvoda kada je dekorativa u pitanju. Neki su se nedavno pojavili na našem tržištu i vrlo brzo postali moji favoriti. Što se preparative tiče, takođe sam trošila mnogo proizvoda ali samo su se tri posebno istakla.


Balea šampon za suvo pranje kose veoma mi se dopao. Osim što su promenili pakovanje, čini mi se da je i formula samog šampona poboljšana. I dalje ostajem pri mišljenju da je Batiste najbolji suvi šampon, međutim ovaj je prilično dobar, posebno ako uzmemo u obzir militražu i cenu od svega 250 dinara.

Miris je vrlo prijatan i šampon drži kosu "čistom" prilično dugo. Svakako ću nastaviti da ga kupujem.






Zoja Zec tonik za lice spominjala sam u jednom od prethodnih postova (vidi ovde). Bio mi je odličan saveznik u borbi sa bubuljicama koje umeju da mi se pojave u toku PMS-a, ali i nakon ujeda komaraca ili bilo kakvog osipa. Potpuno je prirodan, tako da mogu da ga koriste i deca.





Lilly fixing spray je pravo otkriće za mene. Dunja Fashion babe hvalila ga je u jednom od svojih videa, pa sam i ja rešila da ga probam i oduševila sam se. Testirala sam ga 12 sati i zaista je šminka ostala na mestu iako je taj dan bilo izuzetno toplo. 





Za razliku od nekih fiksatora koje možete da kupite u drogerijama, sa ovim nemate osećaj kao da ste naprskali lak za kosu. Vrlo je prijatan na licu, skoro ga ne osetite, a savršeno fiskira šminku. Takođe je dobar ukoliko imate suvu kožu jer će učiniti da praškasti delovi na licu gotovo nestanu.

Nema poseban miris što je dobro ukoliko imate osetljivu kožu.

Jedinu zamerku imam na prskalicu koja prlično agresivno nanosi proizvod na lice, umesto da ga lagano raspršuje. Ovaj fiskator košta oko 400 dinara a dobijate 50 ml proizvoda.






Golden Rose tečni mat karmin čini mi se da je ovog leta bio favorit gotovo svim devojkama. Njegova savršena tekstura i odlična pigmentacija osvoje vas već pri prvom nanošenju.





Ovaj karmin u nijansi 10 bio u jednom periodu jedan od najtraženijih dekorativnih proizvoda. Čim se pojavio žene su prosto poludele za ovom nijansom i vrlo brzo nestao je sa polica u svim drogerijama. 





Nijansa je zaista posebna, hladan sivo-ljubičasta i mada nije toliko jednostavna za kombinovanje meni je postala omiljena. 

Ukoliko niste probale ove GR tečne mat karmine, ne znam šta čekate... (Detaljnija recenzija)


Maybelline stik za konturisanje jedan je od najjednostavnijih proizvoda za izlačenje kontura. Toliko je fenomenalan da može da se blenda i prstima. Odličan je kada morate brzo da se našminkate. Apsolutno sam zaljubljena u njega (klikni ovde za detaljiniju recenziju).





Catrice šminka je konačno došla u Srbiju, a čini mi se da je ovaj vodootporni korektor trenutno najprodavaniji catrice proizvod. Dugo sam o njemu čitala samo pohvale i jedva sam čekala da ga testiram.





Detaljniju recenziju o ovom korektoru čitaćete u nekom od narednih postova. Jedino što ću napisati jeste da je jedan od boljih korektora koje sam probala.





Golden Rose olovka za obrve je prosto rečeno SAVRŠENA. Toliko je precizna i lepo pigmentovana da je popunjavanje i isrctavanje obrva njome veoma lako i brzo. Od kada sam je dobila samo nju koristim i verujem da je neću menjati jer mi se dopada i to što se ne zarezuje. (Detaljnija recenzija)





Pollie četkica za blendanje- o Pollie četkicama sam već pisala (pogledaj ovde) i veoma sam zadovoljna njihovim kvalitetom. Meni su se savršeno pokazale, a veoma su povoljne, konkretno ova košta 217 dinara u Unitech radnjama. Odlično blenda senke, a osim za blendanje može da se koristi i za fiksiranje korektora kao i nanošenje hajlajtera.





Da li ste probale neke od ovih proizvoda? Imamo li iste favorite?


Comments

  1. GR tecni karmini su pun pogodak! :)

    ReplyDelete
  2. Super favoriti. Ja ne mogu da skontam ovaj balea sampon za suvo pranje nikako, sve mu dajem sanse, nikako da steknem pravi utisak. :)

    Gr 10ka, vrh!

    ReplyDelete
  3. GR 10-ku imam i prezadovoljna sam. A kod tebe videh ove četkice, i baš sam rešila da ih potražim kad se nađem u Beogradu ponovo :)
    Šminke nikad dosta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni su te četkice super a povoljne. Javi utiske. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark