Skip to main content

Proizvodi koje volim i "mrzim" u isto vreme




Sigurno imate proizvode koje u isto vreme i volite i mrzite, tačnije one koje ne možete da stavite niti u favorite, ali ni u proizvode koji su vas potpuno razočarali.

Ja sam se, na neki način, u poslednje vreme, skoro samo sa takvim i susretala. 





Posebno sam se iznenadila kada je u pitanju Afroditin gel za tuširanje, jer je veoma hvaljen na blogovima i youtube kanalima.

Smešten je u preslatku bočicu, zaista vas mami da ga pomirišite, a onda kada ga otvorite, imate utisak da je u pitanju neki sladoled ili poslastica. Nije ni čudo što na pakovanju piše da nije za jelo.

Zaista miris je neverovatan, naravno ko voli takve note, međutim on se ne zadržava na telu dugo nakon tuširanja, što me je razočaralo. Takođe, u dodiru sa kožom i vodom ovaj gel kao da promeni miris koji postane pomalo neprijatan. Drugarica i ja smo ga kupile u isto vreme i ona ima potpuno jednaka iskustva.




Takođe, on ne čini kožu mekšom niti lepšom, doslovno ništa ne radi, te se ceo utisak zadržava na prvobitnom mirisu i lepom pakovanju.

Ne sadrži parabene, parafine niti silikon što je pohvalno, međutim, s obzirom na to da mi nije ostavio utisak kakav sam očekivala, ne verujem da ću ikada više kupiti Afroditine gelove za tuširanje.

Cena im je oko 200 dinara, a sada su na sniženju u Lilly-u.





Ne mogu da vam opišem koliko sam se radovala kada sam naručila Summer and spice body mist, a malo razočaranje usledilo je nakon što sam ga naprskala na telo.

Pakovanje je prelepo, apsolutno girly i veoma mi se dopada jer se vidi da je rađeno sa mnogo pažnje i posvećenosti.





Kada sam ga dobila, trebalo je da prođe malo vremena da se naviknem na njegov prilično jak miris vanile, koji ume pomalo da guši. Međutim, to je već stvar "ukusa". Ne mogu svima da odgovaraju isti mirisi.

Ono što meni pomalo smeta jeste činjenica da se ovaj miris ne zadržava dugo na koži, bar je to kod mene slučaj. Imam osećaj da bih ga mogla prskati na svakih pola sata. Stoga ga nosim sa sobom i prskam kad god se setim ili imam priliku.

Drugarici sam u isto vreme naručila sprej sa mirisom jasmina (pogledaj ovde), on mi se tek nije dopao. Doslovno imate osećaj kao da ste se poprskali jasminom, što je pohvalno ukoliko baš volite ovaj cvet.

Mali problem prilikom naručivanja ovakvih proizvoda preko interneta jeste taj što ne znate kakav miris vas očekuje. 

Summer and spice proizvode možete da pronađete u Lilly-u, pa bih vam ja savetovala da ipak pre kupovine pomirišite ove stvarčice.

Cena body mistova je 399 dinara.





Pantene pro-v regenerator za obnavljanje i zaštitu kose kupila sam nakon što sam čula razne pohvale i zaista sam želela da ga probam.

Ne znam kako vi, ali ja obožavam mirise Pantene proizvoda. Prijaju mi, prelepi su, intezivni i dugo se zadržavaju u kosi. Koji god proizvod da stavim nakon ovog regeneratora, kosa će mi i dalje mirisati samo na njega.

Međutim ono što me je ostavilo ravnodušnom jeste njegovo dejstvo. Tačnije nisam primetila da mi je kosa lepša niti kvalitetnija ili da radi bilo šta specijalno bolje od nekog drugog regeneratora ili pakovanja.

Koristim ga nakon pakovanja kako bih zatvorila kutikulu dlake.

Cena mu je oko 200 dinara.





Balea Oil repair sprej za kosu kupila sam nedavno. Obožavam ulje iz iste kolekcije koje koristim već tri godine, pa sam smatrala da će i ovaj proizvod da bude dobar.

Miris je kod oba proizvoda isti i meni se zaista veoma dopada.

Ovaj sprej je namenjen oštećenoj i suvoj kosi i trebalo bi da je neguje i da joj daje sjaj.




Ono na šta ja nisam obratila pažnju prilikom kupovine jesu sastojci, tačnije alkohol koji je na prvom mestu. Nisam sigurna koliko alkohol može na dobar način da utiče na kosu.

Nisam primetila da mi kosa lepše izgleda, niti da je sjajnija. 

On može da se koristi i na suvoj i na mokroj kosu, a obećava i lakše raščešljavanje. Koristim ga i na mokroj kosi, ali iskreno ne vidim neku veliku razliku, osim što mi kosa divno miriše.

Ulje ću sigurno opet da kupim jer izuzetno dugo traje, ali ovaj sprej ne, ukoliko ne promene sastav i dejstvo koje ima na kosu.

Cena mu je 250 dinara i može da se kupi u DM-u.






Nivea micelarna voda spada u povoljnije proizvode ovog tipa. Možete da je nađete za 300 dinara u Lilly drogerijama.

Ne iritira kožu i ne izaziva neželjene reakcije. Međutim nije toliko efikasna u uklanjaju šminke. Za razliku od Bilka micelarne koja jednim potezom otopi svu šminku sa lica, ova Niveina to uspeva tek iz drugog ili trećeg puta.





Ne ostavlja lice hidriranim, te je ne koristim u danima kada mi je pojačano crvenilo i koža pomalo suva. Pre bih je preporučila osobama sa normalnom do masnom kožom.

Dakle, ona nije ništa specijalno ali za 300 dinara stvarno uvek može da vam posluži.





Da li koristite neke od ovih proizvoda? Kakva su vaša iskustva? Koje proizvode vi volite i "mrzite" u isto vreme? :)

Comments

  1. Probala sam jedino Afroditin gel za tuširanje i meni je bio odličan, kao i isti takav od vanilije. Ostale proizvode nisam probala, no nakon ovog ni ne mislim ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne mora da znači da ni tebi ostali proizvodi neće odgovarati. Afrodita nije loša, ali za taj novac mogu da kupim i bolje gelove. :)

      Delete
  2. Apsolutno se slažem za Afroditin gel i ja sam primjetila da prilikom tuširanja miris skroz mutira. Onaj od vanilije još više, strašno nešto. Pantene proizvodi su i meni dragi zbog mirisa, ali kao što kažeš ja nisam primjetila neku razliku od ostalih drogerijskih šampona/regeneratora. Nekako sam prestala vjerovati u sve te bajne opise koje napišu na proizvod. Dok je recimo micelarna meni odlična. Dobro mi je skidala šminku (iako ja ne nosim vodootpornu, a mat ruževe skidam uljnim odstranjivačima), nije me isušivala ili iritirala jer se odmah poslije umijem gelom pa onda tonik/serum/krema.
    Iva

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ja još htela da probam taj od vanile, jer sam mislila da je on možda bolji. :)

      Delete
  3. Baš sam se pitala za šta je ovaj Balea sprej, i dalje mi nije jasna njegova svhra. Nekad mi se čini da Balea izbacuje brdo bespotrebnih proizvoda.

    Poseti moj blog
    Dodjite da se druzimo na instagram

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ja sam ga kupila jer mi je cela ta linija odgovarala, ali sprej zaista nema svrhu.

      Delete
  4. Imala sam Afrodita tusiralicu od vanile i delimo misljenje. Ali mi se na primer njihova uljana od jojobe veeeoma svidja. Na mojoj kozi Lilly&Spice sprej ostavlja miris nekoliko sati, najduze od svih mistova koje sam do sada probala, a vanilu obozavam pa mi je miris savrsen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mogla bih da probam tu uljanu kupku. :) Što se tiče body mista, očigledno je u pitanju samo stvar "ukusa". :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark