Skip to main content

GOLDEN ROSE Velvet Matte MINI ruževi- MIX 2




Ukoliko me pratite na Instagramu mogli ste da vidite da mi je nedavno stigao paket od Danijela commerce sa Golden Rose proizvodima. Kao i prošli noviteti i ovi su me oduševili, posebno mini velvet matte karmini o kojima ću vam pisati u ovom postu.

Karmini stižu u dva mix-a, od kojih jedan sadrži neutralnije nijanse, pogodne za svakodnevno nošenje, dok se u drugom mix-u nalaze divne nijanse crvene kao i dva nude ruža. Svaki mix sadrži šest karmina.

Oni su u veličini testera, tako da imajte na umu da su izuzetno mali i da ćete moći da ih nanosite samo nekoliko puta.

Iako ću ja mnogo više koristiti mix 1 jer više nosim neutralne ruževe, mix 2 mi se mnogo dopada, a u nastavku ćete videti i zašto.






Mix 2 je kombinacija koja bi mogla da odgovara svakoj ženi jer u njemu imate dva bordo karmina, dve nijanse crvene kao i dva neutralna, tačnije nude karmina. Sa ovim mix-om spremni ste za jesen i za svako priliku, od dnevnih, preko večernjih, do posebnih i svečanih.






Velvet matte karmini imaju divnu kremastu teksturu, koja nije potpuno mat, koja lepo hidrira usne i ne isušuje ih.

Odlično su pigmentovani i savršeno se nanose. Iako ruž u broju 7, koji sam kupila ranije, ume da istakne suve delove, nijedna od nijansi u ovom mix-u to neće učiniti.

Veoma su prijatni na usnama, skoro da ćete i zaboraviti da ste ih naneli.

Imaju prijatan miris, srednjeg inteziteta.





Nijansa koja me je potpuno osvojila upravo je ona u broju 23. Divna tamna, bordo, koju ću da sačuvam za neku posebnu priliku.






Uz ovakve karmine zaista vam je neophodna olovka koja će oivičiti usne kako biste ih lakše naneli i kako se ne bi razlivali. Ja, ovaj put, kako bih vam vernije dočarala nijansu, nisam koristila nijednu olovku.



Ova nijansa je možda manje pigmentovana od ostalih, ali ukoliko je nanesete u dva/tri sloja bude zaista fenomenalna.




Naredna nijansa (20), iako se na prvi pogled ne razlikuje od prethodne, ipak je svetlija i prema mom mišljenju savršena crvena.




Smatram da je ovo nijansa koja odgovara većini žena.






Nijansa 18 pomalo vuče na narandžasto, ali meni je zaista efektna.




Kao i prethodna dva ruža i ovaj će biti savršen za jesenje makeup look-ove kao i uz jesenju garderobu.







Karmin u broju 17 primetno je drečaviji i odličan u ovim toplim letnjim danima, a kao što možete da vidite na fotografijama uopšte ne izgleda mat.







Pored ove četiri nijanse, apsolutno vam neće biti potreban nijedan drugi crveni karmin.

Preostala dva karmina su nude i pogodna za dnevnu šminku.




Nijansa 27 prilično je slična mojoj boji usna, ali ipak malo toplija.




Iako je svetlija ne ističe suve delove niti deluje neuredno na usnama. Ukoliko volite nude nijanse, za ovu imate moju preporuku.


Poslednja nijansa (16) je još jedna nude koja vuče na braon. Nisam previše ljubitelj ovakvih tonova, ali smatram da će ovaj karmin biti odličan za hladnije dane.






S obzirom na to da ja baš sporo trošim karmine, meni se ova ideja, o nekoliko različitih mini ruževa u jednom pakovanju, zaista mnogo dopala.

S druge strane, ukoliko retko nosite tamnije i crvene karmine, te ne želite da kupujete one u klasičnom pakovanju, a neophodni su vam za određenu priliku, ova mini pakovanja su odlično rešenje.

Oni su, takođe, praktični ukoliko želite da isprobate određene nijanse, pre nego što kupite ruž u standardnoj veličini.

Možete da ih ponesete svuda sa sobom jer zauzimaju minimalno prostora.

Preporučena cena jednog mix-a jeste 488 dinara, a verujem da će se uskoro naći u prodaji.

*GR proizvode uskoro ćete moći da naručite preko sajta koji počinje sa radom u septembru ove godine.

*Iako su u pitanju PR proizvodi to nije uticalo na moje objektivno mišljenje.

Kako vam se dopadaju ovi karmini? Da li imate ove nijanse u standarnom pakovanju? 




Comments

  1. Super slike i recenzija, i meni se najviše dopao slavni 23 :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, draga Belma. Sada sam i ja shvatila zašto ga svi toliko vole. :)

      Delete
  2. Preslatki su. 16 i 27 favoriti ��

    Frauleind.blogspot.rs

    ReplyDelete
  3. Nijanse su prelepe, a pakovanje im je zaista preslatko. :)

    ReplyDelete
  4. Odlična recenzija. već nekoliko godina sam zaljubljenik u GR i mislim da je ovo pun pogodak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, draga Olivera. I ja smatram da su ovi miksevi odlično rešenje i da će devojke da polude za njima. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark