Skip to main content

ESSENCE! Proizvodi na sniženju




Trenutno su u Lilly-u određeni Essence proizvodi na sniženju, pa sam rešila dam vam ukratko napišem recenzije o onim koje sam kupila ili koje imam, a koje možete da nađete, nadam se još uvek, za samo 129 dinara.






Počeću sa proizvodom koji imam zaista dugo, a to je baza za senku. Ja sam sasvim zadovoljna njom. Produži mi trajanje senke i veoma sporo se troši.





Tekstura joj je nalik na tečne korektore. Lagana je i lepo se razmazuje, veoma malo proizvoda je potrebno za jedan kapak. S tim u vezi morate biti pažljivi da ne preterate, jer ako staviti više ove baze nego što je potrebno senka će se nakupljati u pregibima.



S obzirom na to da ja ovu bazu još uvek nisam potrošila, a sumnjam da ću uskoro, onu koju sam kupila pokloniću nekoj od vas u darivanju koje sledi za nekoliko dana.





Mat dugotrajni tečni puder kupila sam čisto iz radoznalosti. Nisam očekivala apsolutno ništa, ali zaista nisam mogla da propustim priliku da ga kupim za samo 129 dinara.

Međutim sasvim sam zadovoljna i sada mi je žao što ga nisam ranije probala.





On je prilično tečan i na bazi vode. Ne sadrži ulja što odgovara masnoj koži, ali i osobama koje su osetljive na proizvode koji sadrže ulje.





Jedina nijansa koja je ostala u Lilly-u, u kom sam ja bila, jeste ova matt vanilla 05, a ona, na svu sreću, meni savršeno odgovara. Nekako se stopi s mojom kožom.





S obzirom na to da daje mat efekat, mislila sam da mi neće u potpunosti odgovarati, međutim on nije previše mat, čak ni ne ističe suve delove. Poređenja radi, Eveline CC krema koja bi trebalo da hidrira više istakne suve delove i deluje praškasto.





Ovaj puder može da se nanosi i četkom i bjuti blenderom, s tim što bjuti blender daje prirodniji izgled koji mi se više dopada, bar u ovim letnjim danima. Pokrivna moć je srednja, može da se nadograđuje, ali nema efekta maske i niti potpune prekrivenosti.




Pre nego što je počelo sniženje, kupila sam ovaj tečni ruž jer sam ga zaista dugo merkala. Moj prvi izbor bio je ovaj rozikasti, međutim kada sam kupila i nude nijansu, ona mi je zaista postala favorit.






Sada mi je baš žao što izlaze iz ponude, jer mi se veoma dopadaju. Prvenstveno pakovanje je preslatko, jednostavno i praktično za svaku tašnu.

S druge strane, tekstura je lagana, baš podsećaju na sjajeve, a nisu mnogo lepljivi na usnama niti previše pigmentovani.

Pogledajte ovde kako izgledaju na usnama.






Nisu previše dugotrajni što meni nimalo ne smeta. Postoji nekoliko nijansi, rekla bih za svačiji ukus.





Mislim da o ovim karminima ne treba previše pisati. Meni njihova predivno kremasta tekstura veoma odgovara. Lepo su pigmentovani i prijatni na usnama.





Nekoliko nijansi je na sniženju. Ja sam pronašla ovu 05 i još jedan mat koji sam pripremila za vas.





Ovo je jedna od boljih akcija kada su sniženja šminke u pitanju, te ukoliko naiđete na proizvode, obavezno ih kupite.
Njihov rok trajanja je do 2019. tako da ne morate da se brinete, imaćete vremena da ih iskoristite.

Da li imate neke od gore pomenutih proizvoda? Jeste li uspele da ulovite nešto na sniženju? :)


Comments

  1. Ovaj mat puder ste opisali,bas kao sto bih i ja,zao mi je sto ga ranije nisam probala,jer ne istice suve delove,kremast je...ugrabila sam nijansu 10-matt beige,malo svetliji,ali kupljen iz radoznalosti...moze da posluzi uz neki odgovarajuci kameni...mat xxxl longlasting lipgloss...tek oni sto su dooobriiii...ne znam zasto ovu marku nisam koristila....zato cekam njihovu novu kolekciju,da im se malo posvetim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imaju baš dosta dobrih proizvoda, a veoma su povoljni. Ja se do sada nisam usuđivala da probam njihove pudere, ali od sada ću obratiti pažnju i na njih. :)

      Delete
  2. Uvek se radujem ovoj akciji, jer bas super stvarcice mogu da se ulove, ali se brzo ragrabi. Narocitio mi se dopadaju tecni ruzevi. :)

    Beauty by Keti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja duboko verujem da prodavačice sklone ili pokupuju pola za svoje drugarice i sestre. :)

      Delete
  3. Hvala na obavestenju :) Odlican post :)

    missymj.blogspot.rs

    ReplyDelete
  4. Super si proizvode ulovila. :)

    Frauleind.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da znaš da jesam, došla sam na vreme. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark