Skip to main content

FASHION MAKE-UP- recenzija paleta


U današnjem postu predstaviću vam dve palete brenda FASHION MAKE-UP koje sam sasvim slučajno spazila u jednoj maloj parfimeriji u Rumi. S obzirom na to da nikada ranije nisam čula za ovaj brend, bila sam veoma skeptična kada su u pitanju ove palete, prvenstveno zbog cene, koja je zaista niska. Međutim, prijatno sam se iznenadila.




 Na pakovanju piše da je zemlja porekla ovog brenda Francuska, a guglajući po internetu uverila sam se u to. U svojoj ponudi Fashion make-up ima i pudere u kamenu, rumenila, pojedinačne senke, karmine i alajnere u obliku flomastera. Pretpostavljam da imaju još mnogo toga, ali ovo su proizvodi koji se mogu naći na štandu u pomenutoj parfimeriji.

Palete su me oduševile. Prvo sam kupila jednu, a kako mi se ona veoma dopala, ubrzo sam uzela još jednu. Od kako ih imam, svakodnevno ih koristim.
Pakovanje je plastično, slatko i pristojnog kvaliteta.
Obe palete sastoje se od 8 senki koje su veoma lepo pigmentovane, odlično se blendaju i postojane su.

Paleta u broju 3, Pink



 U ovoj paleti nalaze se 3 roze senke, 2 braon, 1 narandžasta, 1 bež i 1 koja je nešto između braon i crvenkaste. Piše da su pogodne za ombre efekat. Sve su sedefaste.

Svočevi:





Paleta u broju 2, Brown




Ova paleta pogodna je za smokey eyes. Nijasne su nude i odlične za svakodnevni make-up. 3 senke su mat, ostale su sedefaste.

Svočevi:




*Napomena: na svim fotografijama senke su bez baze.

 Ja sam prezadovoljna ovim senkama, jer su potpuno ispunile moja očekivanja. Za cenu od 250 dinara, zaista dobijate i više nego odličan proizvod.


Kako vam se dopadaju ove senke?

Da li ste možda u nekim parfimerijama videle ovaj brend?



  

Comments

  1. Pigmentacije je sasvim solidna a cena je smešna. Potražiću ih ovde kod mene :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bolje su na očima nego na ruci. Cena je smešna baš. :)

      Delete
  2. Svočevi izgledaju super! Nikada nisam videla ove paletice a više mi se sviđa ona prva, sa rozim senkama :) Da sam ih i videla negde, sumnjala bih u pigmentaciju i postojanost istih zbog niske cene, pa bih ih verovatno propustila hahah #sad_zvučim_kao_snob :D L

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uglavnom tako razmišljamo, ali ja sam im dala šansu i oduševila se. :)

      Delete
    2. Au :D Bas sam iznenadjena cenom, a jos vise samim proizvodom. Do sada se nisam susrela sa ovim brendom, obavezno cu potraziti njihove proizvode u parfimeriji.

      Delete
    3. Ako pronađeš, obavezno uzmi paletu. :)

      Delete
  3. Ja moju obozavam, posebno burgundi nijansu koja fenomenalno istice zelene oci 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čini mi se da je ta još bolje pigmentovana, spomenuću i nju u nekom od narednih postova. :)

      Delete
  4. Ja imam ovu prvu paletu koju si opisala, takođe sam slučajno naišla na njih i prijatno se iznenadila. :)
    A prodavačica mi je rekla da su cene niske jer se ne reklamiraju nigde i nemaju testere za proizvode, pa je uglavnom sve kupovina na slepo.
    U Beogradu se mogu naći u Višnjici, tamo gde su i Montagne Jeunesse maske. :)

    ReplyDelete
  5. prvi put cujem za njih ali boje su prekrasne

    ReplyDelete
  6. Gde da nađem ove paletice kod mene u NS ima li neko pojma? Mnogo mi se dopadaju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako ih vidim u NS-u ili ako čujem gde imaju, javljam. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

LOREAL Magic Retouch- Sprej za momentalno prikrivanje izrastka

Kada sam u reklami videla ovaj sprej bila sam prilično zainteresovana da ga probam s obzirom na to da se kod plavuša izrast vrlo brzo vidi i bilo šta što ga instant prekriva bilo bi od velike koristi, međutim, kupila sam potpuno drugačiju nijansu od moje boje kose.