Skip to main content

CATRICE - Lashes to kill maskara

Kada je reč o maskarama, ja sam već dugo veliki fan jednog brenda a to je Golden Rose. Nekako mi GR maskare najviše odgovaraju i pružaju najbolji mogući efekat, a pri tom su veoma povoljne. Međutim, nedavno sam isprobala novu maskaru koja me je potpuno osvojila i koja ima baš sve ono što tražim od jednog dobrog proizvoda.


Priznajem da sam do sada koristila samo jednu Catrice maskaru i to vodootpornu te, s tim u vezi, nisam ni znala šta mogu da očekujem od ove nove. Međutim, prijatno iznenađenje usledilo odmah nakon prvog nanošenja.

Lashes to kill maskara obećava volumen, što meni nije previše potrebno jer imam guste trepavice, međutim, često su mi baš takve maskare davale i dužinu, tako da sam poverovala da će to da učini i ova.


Ova maskara ima gustu, malo deblju, rekla bih klasičnu četkicu. Baš takve meni nisu omiljene jer su mi do sada najbolji efekat davale one manje i silikonske. Međutim, ova četkica, potpuno sam sigurna, odgovaraće svakoj od vas.

Četkica divno raščešlja trepavice, pružajući lep volumen. Ne kupi previše proizvoda tako da nema slepljenih dlačica. Nije previše vlažna, nećete se umrljati. Takođe se ne preslikava niti na gornji kapak, niti ispod oka. 


Posebno mi se dopada što se potpuno osuši i nema straha da će se razmazati u toku dana, a trepavice ostanu podignute sve vreme. 

Nekako imam osećaj da ima vrlo laganu teksturu. Ponekad mi je potrebno da čak dva ili više puta umočim četkicu kako bih uzela onoliko proizvoda koliko mi je neophodno.


Dva sloja su sasvim dovoljna za efekat koji želim. Moguće je dodati i više od dva sloja a da trepavice ne izgledaju neuredno. Naprotiv, sa svakim novim slojem izgledaju bolje.

Kada je reč o efektu, osim divnog volumena, ova maskara i produži i podigne trepavice


Veoma je dugotrajna. Trepavice su vam savršene sve dok ne skinete šminku. Ne truni se.

Uklanja se relativno lako. Ja maskaru uvek skidam vlažnim maramicama tako što ne razmazujem nego lagano povlačim trepavice i skidam proizvod. Taj način mi se pokazao kao najbolji i ukloni mi bukvalno svaki trag maskare.


Da li ste probale ovaj proizvod? Koja Catrice maskara je vama najbolja? 








Comments

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark