Skip to main content

ZIAJA Acai berry - micelarni piling gel i regenerativna krema za lice

Pored linije proizvoda sa kozjim mlekom, acai berry linija je definitivno moj favorit kada je reč o brendu Ziaja. Ovi proizvodi, osim što me oduševljavaju svojim mirisom, imaju divno dejstvo na moju kožu. Već sam pisala o toniku i dnevnoj kremi koje svakodnevno koristim i obožavam a, u ovom tekstu, napisaću vam i utiske o još dva proizvoda iz iste linije.


Acai berry linija namenjena je suvoj, osetljivoj i umornoj koži koja je sklona borama i kojoj nedostaje svežina. Takođe, u pitanju su prvi proizvodi na našem tržištu koji imaju anti tech neck učinak, tačnije redukuju i smanjuju nastanak bora koje nastaju usled naginjanja glave pri korišćenju mobilnih uređaja, računara i sl.

Antioksidativna i regenerativna krema za lice i vrat

Namenjena je opuštenoj, beživotnoj i osetljivoj koži. Intezivno hidrira i poboljšava elastičnost. Zaglađuje bore i ima antioksidativno delovanje. Efikasno regeneriše kožu tokom noći.
Sadrži prirodne sastojke: acai bobice, bioflavonoid, beta glukan, ulje kanole, vitamin E, D-pantenol i hijaluronsku kiselinu.


U pitanju je krema koju možete koristiti u okviru dnevne ali i noćne nege. S obzirom na to da već neko vreme koristim dnevnu kremu iz iste linije, primećujem da je ova za nijansu hranljivija. Međutim, nije ni malo teža na licu ni masnija. Naime, vrlo lepo hidrira, brzo se upija. S tim u vezi dobar je izbor i za dan. 

Ima vrlo prijatan i lep miris. Kada je nanesete istog momenta imaćete osećaj svežine, što mi izuzetno prija leti. Inače, cela ova linija posebna je, između ostalog, i zbog upečatljivog i divnog mirisa koji verujem da bi se svima dopao.

Kao i sa dnevnom, kada sam prvi put nanela ovu kremu, imala sam blagu reakciju u vidu peckanja koja se više nikada nije ponovila. Sada kremu koristim već neko vreme i nemam nikakav problem. Čak deluje vrlo umirujuće na moju osetljivu kožu. Iskreno, ne znam zbog čega imam tu prvu reakciju. Mnoge devojke su mi se javljale sa istim "problemom". Jednostavno ako prvi put odreagujete, a ako nije u pitanju neka burna reakcija, posle koje naravno treba da prestanete da koristite bilo koji proizvod, nastavite sa svojom redovnom rutinom. Verujem da nakon toga nećete imati nikakve probleme. Bar je to moje iskustvo. (Ukoliko imate slična iskustva, podelite ih u komentarima.)


Da li ova linija redukuje bore i sprečava njihovu pojavu? 

S obzirom na to da ja Ziajine kreme koristim više od godinu dana, moram da priznam da vidim njihovo dejstvo. Prvo, koža mi je postala mnogo otpornija. Naime, kada mi je koža "zaštićena" kremom bukvalno nijedan puder ne može da mi napravi problem. Drugo, primećujem da su mi se bore oko usana dosta smanjile, skoro da ih ni nemam. Takođe, prilično su se ublažile i one na čelu koje ja imam nekako prirodno (bile su tu i kada sam imala 20 godina). Na drugim mestima nemam bore još uvek. 
Konkretno ova linija sa asai bobicama utiče na to da mi koža deluje svežije i zategnutije

Savet: Morate da imate na umu da vam jedna bočica kreme neće doneti značajne rezultate kada je koža u pitanju. Potrebno je da prođe određeni vremenski period da biste videli rezultate jer se nijedan od tih problema, koje želite da "izbrišete" ili ublažite, nije pojavio za mesec dana. S druge strane meni je, kada biram kremu, samo važno da ona prija mojoj koži, da mi ne izaziva crvenilo i druge reakcije, da hidrira i hrani i to je definitivno jedini kriterijum koji imam pri odabiru. Naravno, uvek je plus ako ona zateže kožu, ublažava bore i čini da što duže izgledamo mlađe.

Antioksidativni micelarni piling gel za lice

Namenjen je umornoj, beživotnoj i osetljivoj koži. Nežno čisti i uklanja odumrle ćelije epiderma. Pogodan je za svakodnevnu negu lica.
Sadrži prirodne aktivne sastojke: acai bobice, vitamin C, D-pantenol, kalcijum glukonat, glicerin, prirodno sredstvo za čišćenje i piling i zinc coceth sulfat (normalizuje pH kože, antibakterijsko dejstvo).


U pitanju je vrlo nežno sredstvo koje veoma dobro očisti kožu. Bukvalno možete njime da skidate celokupnu šminku, a da budete sigurni da će koža da bude čista.

Zbog divnog mirisa imaćete osećaj svežine, što posebno prija ujutru jer vas dodatno razbudi. 

Pogodan je za moju osetljivu kožu jer nije agresivan. Piling čestice su vrlo nežne a opet uklone svu nečistoću i odumrle ćelije sa kože. Nakon upotrebe ovog gela koža je meka i hidrirana

S obzirom na to čestice nisu velike ni agresivne, ovaj gel može da se upotrebljava i uz četke za čišćenje lica.


I nakon još dva isprobana proizvoda, moram da potvrdim da je ova linija zaista odlična i čini mi se pogodna za sve tipove kože. 

Da li već koristite acai berry liniju? Koji je vaš omiljeni proizvod?












Comments

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark