Skip to main content

PROLEĆNI FAVORITI 2018. PREPARATIVA

Ovog proleća imala sam mnogo favorita kada je u pitanju preparativna kozmetika. Isprobala sam razne novitete, ali sam se i podsetila koliko volim određene proizvode.


Proizvod kome se uvek vratim kada dođe proleće i koji mi uvek daje željene rezultate jeste Krauterhof anticelulit gel. Ukoliko želite da se oslobodite celulita, masnih naslaga na stomaku i zategnete kožu, ovo je definitivno proizvod vas. Jedina mama mu je što ima efekat zagrevanja pa nije najprijatniji kada su visoke temperature. Međutim, on stvarno radi ono što obećava. Naravno ne možete očekivate nerealne rezultate i, ono što je najbitnije, morate biti uporni i redovni kada je korišćenje ovog gela u pitanju.

Još jedan proizvod koji sam koristila i tokom zime jeste Sundance sprej za samopotamnjivanje. Potamniće vašu kožu za nekoliko nijansi. Daje lepu, preplanulu boju, bez narandžastih tonova. Ne ostavlja fleke ukoliko ga koristite po uputstvu. Meni se posebno dopada zato što samo nanošenje proizvoda nikada nije bilo brže i nema prljanja dlanova. Dakle, on je u obliku spreja, vrlo lako se nanosi i ne utrljava se. Jedina mana mu je što se brzo troši.


Nuxe ulje probala sam prvi put pre određenog vremena i nisam bila posebno oduševljena. On ima veoma lep miris koji je jak i intezivan i imate osećaj da ste naneli parfem. Međutim, meni se nije dopalo kako neguje kožu, dok nisam otkrila na koji način treba da ga koristim. Naime, prvo sam ga nanosila na suvu kožu i nisam dobila specijalne rezultate. Onda sam odlučila da ga nanesem dok mi je koža mokra i zaista sam se oduševila. Ona je bila meka i imala je divan sjaj. Ovaj proizvod je posebno interesantan tokom letnjeg period jer vam sem njega ništa nije potrebno. Ukoliko ga nanosite na celo telo, prilično se brzo troši. Ja ga čuvam za specijalne prilike. Može da se nanosi i na lice, ali meni intezivni mirisi iritiraju kožu. Takođe, možete da ga stavljate i na kosu.

Nivea pena za tuširanje je još jedan proizvod koji se prilično brzo troši ali ga obožavam. Osim što ima lep miris, lako i jednostavno se raspoređuje po koži. Meni je tuširanje ovakvim proizvodima veoma zabavno. Ne otežava kožu, već je čini blago mekom. Probala sam i druge dve varijante voćnog mirisa, međutim sa ovom mi se više dopao osećaj na koži. Primetila sam da ovi proizvodi neće posebno negovati vašu kožu te imajte to na umu ukoliko je ona suva i zahtevna. Kod ove pene mi se dopada što je i odlična za brijanje nogu, tako da sa jednim proizvodom možete da odradite kompletno sređivanje pod tušem.


Ziaja tonik u spreju postao je moj favorit čim sam ga isprobala. Osvežava i lepo čisti lice te ga vrlo rado svakodnevno koristim. Ima veoma lep i blag miris. Ovde pronađite detaljniju recenziju.

Balea aqua žele za lice koristim kao prajmer i on mi pruža dodatnu hidrataciju koja je meni često neophodna pre šminkanja. Vrlo je prijatan. Imate osećaj kao da ste samu vodu naneli na lice. Blago je lepljiv na koži te omogućava da se puder bolje "zalepi". Zaista odličan proizvod ukoliko želite dodatnu hidrataciju. Možete da ga držite i u frižideru kako biste još više osvežili kožu. Detaljnije ovde.

Još jedan Balea proizvod koji mi se veoma dopao jeste šampon za dubinsko pranje kose. Odlično opere kosu, a da pri tom ne isušuje teme niti krajeve. Trebalo bi da spreči da se kosa brzo masti. Primetila sam da je malo duže čista kada ga koristim. Ja ga upotrebljavam pri svakom drugom pranju. 

Da li su ovi proizvodi i vaši favoriti? 



Comments

  1. Od ovih proizvoda koristim samo Balea Aqua zele i za istu namenu, ovih dana kad je bilo vruce bas mi je prijao iz frizidera 😊❤

    ReplyDelete
  2. Nisam probala gel, ali serum mi je dao neke rezultate, za razliku od slicnih preparata :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark