Skip to main content

GOLDEN ROSE - Tečni iluminator i baza za karmin


Tajna dugotrajne šminke i lepog izgleda tena svakako je u prajmerima. Ako dobro pripremite svaki deo lica, proizvodi će se lakše nanositi i trajati značajno duže. Osim dobre podloge, kako bi vaš ten izgledao besprekorno, morate mu dati svežinu, posebno kada je u pitanju dnevna šminka. Tu najvažniju ulogu igraju hajlajteri, prvenstveno oni tečni.

Golden Rose u ponudi ima dva vrlo zanimljiva proizvoda. Naime, reč je o tečnom iluminatoru i prajmeru za usne.


Tečni iluminator dolazi u pakovanju koje je isto kao i kod prajmera koji daje sjajni efekat. Na prvi pogled sam pomislila da sam opet dobila isti proizvod. Međutim, iluminator ima neke sitne šljokice za razliku od prajmera koji ima biserni sjaj. Takođe, tamniji je i intezivniji je na licu.


Možete da ga koristite na nekoliko načina:

- pre pudera nanesite ga na celo lice, posebno se preporučuje osobama koje imaju suvu kožu kako bi im ten dobio svežinu i sjaj. Ukoliko imate problem sa masnom T-zonom, izbegavajte da ga nanosite na celo lice. U tom slučaju možete da ga stavite samo na vrh jagodica, odnosno na ona mesta koje želite da posvetlite.

- možete da ga pomešate sa puderom kako biste dobile podlogu sa sjajnim efektom. Takođe dobar način za osobe sa suvom kožom. Kada ga pomešate sa puderom dobićete laganiju teksturu i prekrivnu moć. Ovaj "trik" upotrebite ukoliko omiljene teže pudere želite da koristite u dnevnoj varijanti.

- ovaj iluminator, takođe, možete da koristite kao klasičan hajlajter nakon što nanesete puder i korektor. Stavite ga na ona mesta koja inače želite da posvetlite kao što su vrh jagodice, nosa, iznad gornje usne... Ovakvi tečni hajlajteri odlični su za sve one koji vole laganiju šminku i smatraju da su praškasti hajlajteri previše za dnevni makeup. Takođe, ovaj tečni iluminator možete da koristite i kao bazu za praškaste hajlajtere. To će dodatno pajačati njihov intezitet.


Njegova tekstura je lagana, masnjikava a nekako vodenasta. S obzirom na količinu sitnih šljokica, možete da bude veoma intezivan. Sve zavisi koju količinu nanosite na lice.


Dopada mi se to što nekako vlaži kožu i čini je glatkom tako da puder lepo legne na nju.

Baza za karmin možda nije proizvod koji vam je neophodan prilikom svakog šminkanja, ali svakako pravi značajnu razliku kada je izgled usana i karmina na njima u pitanju.


Dolazi u pakovanju koji podseća na karmine. Bele je boje ali je na usnama transparentan. Sadrži vitamin E što znači da ujedno i neguje usne.

Predivno zagladi usne i svaku boricu na njima pa se karmin nanosi besprekorno. Meni se veoma dopada kako mi usne nakon njega izgledaju baršunasto, s tim u vezi često na njih nanesem samo ovu bazu.

Ne mogu da tvrdim da posebno produže trajanje karmina na vašim usnama, ali definitivno ih lepo pripreme za svaki proizvod koji želite da nanesete, posebno ako su u pitanju mat karmini.

Ima divan miris vanile koji je sličan mat karminima koje smo do sada imali priliku da koristimo.

Njegava cena je oko 350 dinara.

Kako vam se dopadaju ovi proizvodi? 

Pratite novosti i na Instagramu!







Comments

  1. Predivan je Iluminator, moracu ga uskoro imati u svojoj makeup kolekciji :)

    Poseti moj blog: lamiastoria95.blogspot.rs

    ReplyDelete
  2. Gde se moze nabaviti iluminator? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. U njihovim beauty šopovima sigurno. Možda ih ima i u manjim parfimerijama.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark