Skip to main content

LLUMS Tečni korektor


Nakon tečnih pudera koji su izazvali veliko interesovanje, Llums je izbacio i korektore čija je cena neverovatno primamljiva. U pitanju je jedan od proizvoda koji će moći da priušti svaka žena, a čiji je kvalitet sasvim dobar.

Ovaj tečni korektor dolazi u klasičnom pakovanju sa četkicom koja je standardna za ovaj tip proizvoda. Ono što se meni ne dopada, a što moram da istaknem odmah na početku, jeste činjenica da stoper ne dozvoljava da izađe veća količina proizvoda te moram mnogo puta da vraćam četkicu kako bih nanela željenu količinu. Planiram da već sada izvadim stoper, iako to radim tek kada mi je korektor pri kraju.


Kada je reč o teksturi, ona je prilično lagana. Korektor je dosta vlažan i ima taj hajlajt efekat. Rekla bih da je, s tim u vezi, vrlo sličan puderu.

Kako ima laganu teksturu, tako mu je i prekrivanje prilično slabo. Dakle nije za one devojke koje imaju veoma izražene podočnjake! Meni je potrebno nekoliko slojeva kako bih dobila korektno prekrivanje. Kada su mi jače izraženi podočnjaci, samo on mi nije dovoljan.

Međutim, veoma mi se dopada kako se blenda. Zaista je šminkanje sa njim veoma brzo i lako. Stopi se sa kožom pa ni nemate osećaj da ste nešto naneli na taj deo lica. 


Minimalno se uvuče u borice i prilično je dugotrajan. Imajte na umu da ja svaki korektor setujem i da ne znam kako bi se ponašao bez toga, ali mi se dopalo kako izgleda na koži tokom dana. Najbolje mi se pokazao kada sam ga prvo utapkavala sunđerom a onda prstima.

Uglavnom imam lepa iskustva sa lakšim i tečnijim korektorima jer imam osećaj da njih koža potpuno upije i da zbog toga ne mrdaju u toku dana, dok oni teži, sa većom pokrivnom moći imaju tedenciju da se uvlače u borice i pomeraju.

Ovaj korektor takođe da neku svežinu licu i odličan je za one koji ne vole mnogo da se šminkaju jer će im taman prekriti dovoljno a neće se previše primetiti.


Moj je u nijansi 2 natural i nju sam uzela jer mi se činilo da će mi najviše odgovarati. Ona se potpuno stopi sa mojim tenom. Pored ove postoje još tri nijanse. Porcelain je svetlija, ali za mene prilično svetla i možda bi mi kombinacija te dve najviše odgovarala.

Korektor ima prijatan miris, isti kao i tečni puder, koji nestaje brzo nakon nanošenja.

Njegova cena je 239 dinara, što smatram da je veoma povoljno te, ukoliko vam pomenute karakteristike odgovaraju, obavezno ga probajte. 

Da li ste već probale ovaj korektor? Pišite mi svoje utiske!

PROČITAJ i recenziju Llums tečnog pudera

Pratite novosti i na InstagramuComments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…