Skip to main content

POTROŠENI PROIZVODI #10




Koliko god dugo testirali određeni proizvod čini mi se da kompletan utisak stičemo nakon što ga potrošimo. Meni se često dešava da delotvornost npr. šampona ili maske za kosu, otkrijem tek kada ih zamenim nekim novim proizvodom. S tim u vezi, verujem da su i vama značajni ovakvi postovi isto koliko i ja volim da ih čitam na drugim blogovima.
Pored potrošenih bočica ovaj put našli su i neki make up proizvodi koje sam odlučila da bacim jer im je istekao rok trajanja ili smatram da ih nikada neću koristiti iz određenih razloga.

Međutim, uvek volim da počnem sa proizvodima za kosu jer su oni nekako možda i najzastupljeniji kada su ovakvi postovi u pitanju.





KALLOS ŠAMPON ZA SUVU I OŠTEĆENU KOSU / VANILA- Kupila sam ga još letos na pijaci i to mi je bila zaista dobra odluka. Za samo 200 dinara dobijete 1l šampona koji odlično radi posao. Ukoliko imate oštećeniju kosu verujem da će vam odgovarati, ali bi kosa mogla brže da vam se masti ukoliko nije suva. 

AVON SPREJ ZA ZAŠTITU OD TOPLOTE- Koristim duže vreme, ali nisam sigurna koliko meni ovakvi proizvodi zaista štite kosu. Ono što ja volim kod njega jeste divan miris, isti kao i kod seruma za krajeve. S tim u vezi sigurno ću ga ponovo naručiti. Cena mu je oko 250 dinara na sniženju.

BALEA MASKA ZA SUVU I OŠTEĆENU KOSU- Svakako jedna od boljih maski koje sam do sada koristila. Nakon nje mi se kosa divno sija, a bude mekana i lako se raščešljava. Koristila sam i šampon i balzam iz iste kolekcije i jednako su dobri. Cena ove maske je prilično niska, 200-300 dinara.

BATISTE SUVI ŠAMPON / VIŠNJA- Iako smatram da su suvi šamponi ovog brenda najbolji na tržištu, konkretno ovaj sa mirisom višnje nije moj favorit. Ne drži mi kosu "čistom" dovoljno dugo kao što to radi onaj u roze pakovanju ili klasičan. Miris je jak i fenomenalan, prilično neutrališe neprijatne mirise i osveži kosu, ali smatram da postoje i bolji, te tako ovaj suvi šampon neću ponovo kupiti. Cena ovog mini pakovanja je 200 dinara, dok standarno pakovanje košta oko 600 dinara.

RICH REGENERATOR- O njemu sam pisala nedavno (pogledaj ovde), tako da neću ovaj put ponavljati. Samo želim da napomenem da ima fenomenalan miris, ali nisam primetila da mi je kosa značajno lepša ili "zdravija" nakon korišćenja ovog regeneratora. Nisam sigurna da li ću ponovo kupiti neki proizvod ovog brenda jer su prilično skupi. 

SCHAUMA SUVI ŠAMPON- Toliko se puta našao u mojim potrošenim proizvodima. Često ga kupujem jer sam zadovoljna kako odradi posao a i cena na sniženju (250 din) mi odgovara.





CARE TRAKE ZA DEPILACIJU LICA- Već sam ih spominjala u jednom postu (pogledaj ovde) i mislim da veoma dobro skidaju neželjene dlačice a da su, s druge strane, nežne za lice. Imaju lep miris šumskog voća, ali nažalost izgleda da su ih povukli iz prodaje. Bilo ih je u Maxi-ju i Tempu po ceni od 150-200 din. 

QUEEN ODELIA KREMA ZA LICE- Ovu kremu je koristila moja mama i bila prilično zadovoljna. Nekako joj je lice delovalo lepše, svežije i zategnutije. Krema je definitivno za zreliju kožu i u pitanju je izraelski brend sa kojim sam sarađivala pre nekoliko meseci. Detaljnije pročitajte ovde.

DERMALEX KREMA ZA ROZACEU I KUPEROZU- Sasvim je dobra mada bih volela da više hidrira. Pre bih je preporučila za leto a ne hladne zimske dane. Brzo se upije pa je odlična i pre šminkanja, ali svakako nije najbolje rešenje za rozaceu. Međutim, ne znači da je neću ponovo kupiti. (Detaljnije ovde)

BILKA MICELARNA VODA- Jedna od boljih koje sam probala jer je prijatna i za osetljivu kožu, a zaista dobro skine šminku. Recenziju pročitaj ovde.





BLEND-A-MED 3D WHITE LUXE- Definitivno moja omiljena pasta. Nisam joj našla zamerku. Veoma dobro opere zube, prijatnog je i osvežavajućeg ukusa i čini mi se da izbeli zube. Mala mana joj je to što se brzo troši a cena joj je oko 400 dinara. Kada uzmemo u obzir sve paste za izbeljivanje sličnog cenovnog ranga ova je sigurna najbolja.

TRISA ČETKICA ZA ZUBE- Videla sam da Trisa proizvode možete da kupite u Lilly-u, a ova četkica je meni bila veoma dobra. Osim što mi se sviđa njen dizajn i klasičan izgled, dopadalo mi se i kako je radila posao, što je naravno mnogo bitnije.





SUN DANCE LOSION ZA SAMOPOTAMNJIVANJE- Koristila sam ga najviše letos. Dopada mi se nijansa koju daje, nema preterano neprijatan miris i ne ostavlja previše fleke. Cena mu je oko 500 dinara i verovatno ću ga ponovo kupiti. (Detaljnije)

AVON PLANET SPA- Ovaj puter ima fenomenalan miris kao uostalom i cela Planet spa kolekcija koja je možda i najkvalitetnija u Avonovoj ponudi proizvoda za telo. Sigurno ću ga opet naručiti.

WOMEN'S SECRET LOSION ZA TELO- Takođe ima divan miris. Tekstura mi je prilično retka, tako da nije namenjen nezi tela. On je više od onih proizvoda koje ćete naneti kada imate neke specijalne prilike jer miriše kao dobar parfem. Kupila sam ga u Lilly-u, ali nisam sigurna da ga i dalje imaju u ponudi. 

DOVE MLEKO ZA TUŠIRANJE- Meni su Dove proizvodi za tuširanje najbolji u drogerijskoj ponudi i uvek ih rado kupujem. Imaju odličan miris, koji se dugo zadržava i lepo neguju kožu. 

AVON CHERISH TOALETNA VODA- Prijatan, osvežavajući miris, međutim brzo izvetri. U svakom slučaju meni su ovakve toaletne vode odlične za svakodnevno korišćenje, a Avon ima dobru ponudu.




GOLDEN ROSE GEL AJLAJNER- Brzo mi se osušio i nisam uspela najbolje da se snađem sa ovim proizvodom. Nije od onih koje bih ponovo kupila. Detaljniju recenziju pogledajte ovde.

AURA SUN KISS BRONZER- Imam ga već prilično dugo i nisam ga koristila sigurno više od godinu dana, tako da sam odlučila da ga bacim. Sada su drastično poboljšali i formulu i pakovanje samog proizvoda.

NYX BRONZER- Zaista mi se dopao, što se vidi i po tome koliko je potrošen. Meni je ova kolekcija nyx rumenila/bronzera bila odlična.

ESSENCE SENKA I RUMENILO- Ne koristim ih i zato smatram da nema potrebe da mi stoje među ostalom šminkom. Senka nije dobro pigmentovana, a rumenilo je previše pigmentovano i sa nekim čudnim šljokicama tako da je potpuno nenosivo. Inače smatram da su Essence rumenila dobrog kvaliteta.

AVON OLOVKA ZA OČI- Istekao joj je rok trajanja, što se uostalom dešava sa svim crnim olovkama jer ih prilično retko koristim. Ova nije dobrog kvaliteta tako da je ne bih nikom preporučila.




ESSENCE SJAJ ZA USNE- Solidan proizvod tog tipa i prilično jeftin. Verujem da ga je skoro svaka devojka probala. 

ESSENCE GET BIG LASHES MASKARA- Ni malo mi se nije svidela. Ima ogromnu četkicu i ne radi gotovo ništa. Bila sam prilično razočarana jer mi je slična, roze maskara od Essenca odlična.

BOURJOIS SJAJ ZA USNE- Istekao mu je rok trajanja, jer sam ga zamenila raznim novim sjajevima. Međutim, bio je sasvim dobar.

ESSENCE STAY NATURAL KOREKTOR- Izuzetno loš proizvod koji niti može nešto da prekrije niti dobro izgleda na koži.

ASTOR LIFT ME UP KOREKTOR- Skoro sam ga potrošila iako je takođe namenjen samo posvetljivanju i to za zreliju kožu. Ima rozikasti podton koji mi se ne dopada previše ali može da se iskoristi ukoliko nemate ništa bolje.

Da li ste koristile neke od ovih proizvoda? Pišite mi vaše mišljenje!





Comments

  1. I ja nisam sigurna da Women's secret losion ima i dalje u Liliju, barem ga ja nikad ne vidim :/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark