Skip to main content

INGRID KOZMETIKA- Prajmer, Baza za senku i Korektor


Pre manje od mesec dana napisala sam vam prve utiske za Ingrid proizvode koji su bili sasvim dobri, a i sada nakon testiranja moram da istaknem da se oni nisu mnogo promenili.

Svi proizvodi ušli su u moju svakodnevnu make-up rutinu što mislim da dosta govori o njihovoj delotvornosti.


BAZA PROTIV CRVENILA





Imala sam želju da probam ovu bazu, jer inače pre nanošenja pudera skoro uvek koristim zelene prajmere kako bih neutralisala crvenilo na licu.

Ona je namenjena i ujednačavanju tena kao i pripremanju lica za dalje šminkanje. 




Tekstura je lagana, rekla bih silikonska, tako da lepo zagladi lice. A zelenkasta nijansa ima za cilj da neutrališe crvenilo. Međutim, moram da naglasim da ukoliko imate baš izraženo crvenilo, ova baza neće uspeti u potpunosti da ga prekrije.

Meni se dopada jer ujednači ten i redukuje vidljivost kapilara i zaista je primetna razlika. Koža nekako izgleda zdravije, blistavije i sveže.




Ono što mi se takođe dopada jeste to što hidrira i učini kožu mekom, a puder onda se onda zaista lako rasporedi i lepo legne. Primetila sam i da pomalo matira kožu, kao i da produži trajanje pudera.

Baza je smeštena u kvalitetnu ambalažu sa pumpicom koja olakšava doziranje. A njena cena je 695 dinara. (Možete da je naručite ovde)


BAZA ZA SENKU




Priznajem da sam bila vrlo skeptična kada je ova baza u pitanju baš zbog njene masnjikave teksture, međutim zaista mi se dopala i svakodnevno je koristim.

Baza je smeštena u teglicu i smatram da ova količina može da traje prilično dugo, naravno ukoliko se ne osuši brzo.




Kao što možete da vidite i na fotografiji, nijansa je slična korektorima, međutim baza nije toliko pigmentovana tako da ne menja mnogo vašu nijansu kapka. Lepo ujednači, posvetli, osveži i pripremi kapak za nanošenje senke.




Kada sam je prvi put nanela delovalo mi je da će se zbog masnjikave teksture senke skupljati u pregibu kapka, ali ova baza se ipak brzo osuši a senke onda ne mrdaju u toku dana. Zbog toga sam ovu bazu počela da nanosim svakodnevno. Nije mi preteška a pojačava pigmentaciju senke, kao što možete da vidite i na fotografiji.




Cena baze je 489 dinara (možete je poručiti ovde).


KOREKTOR Ideal skin




Odmah moram da napomenem da ovo nije proizvod kojim ćete prekriti veoma vidljive podočnjake, več ćete njime osvežiti područje ispod očiju.

Tektura korektora je lagana, tako da je meni savršena za posvetljivanje dela ispod oka. S druge strane lepo se ublenda i stopi s kožom. Takođe, ne ističe suve delove.




Ukoliko nemate izražene podočnjake smatram da vam je ovakav proizvod sasvim dovoljan kako biste izgledali odmorno i sveže.




Ja sam izabrala nijansu 10 koja je prilično svetla. (Preostale dve nijanse pogledajte na sajtu kozmetika i parfemi.)

Ako bih ga uporedila sa nekim drugim korektorom rekla bih da je sličan Aurinom, ali možda za nijansu laganiji i nije suv.

Njegova cena je 379 dinara.



Da li ste probale ove proizvode? Kakvo je vaše mišljenje?







Comments

  1. Taman sam htela da kažem da me korektor po opisu podseća na Aurin i onda naiđem na deo gde si ti to rekla. :)
    Baza za senku me podseća na Avonovu, nadam se samo da se neće brzo osušiti.
    Inače, nikada nisam koristila Ingrid šminku ali sam čula za nju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probala sam jednom Avonovu i mislim da je ona malo suvlja. Ingrid sam koristila davno ali mislim da su poboljšali kvalitet kao i većina brendova u poslednje vreme.

      Delete
  2. Baza mi je favorit, dopada mi se što ne može da se pretera sa njom :)

    ReplyDelete
  3. Sve najbolje preporuke za Ingrid kozmetiku! Puder koristim vec koju godinu, sad umirem da probam ovu bazu za sminku :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark